Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Seachem Equilibrium

Equilibrium ™ е специално разработен да установява идеалното съдържание на минерали в растителния аквариум. Equilibrium ™ не съдържа натрий или хлорид, които при повишени нива могат да бъдат вредни за растителния аквариум. Equilibrium ™ е особено подходящ за употреба с RO (обратна осмоза), DI (дейонизирана) вода или всякаква минерална вода. Equilibrium ™ повишава съдържанието на основните минерали, електролити (обща твърдост) на водата, за да балансира стабилността на карбонатната твърдост. За поддържане на KH препоръчваме Alkaline Buffer ™.
За разлика от конкурентните продукти, Equilibrium ™  не съдържа  натриев хлорид. Натрият и хлоридът не са елементи, които се изчерпват бързо в растителния аквариум и в случая, хлоридът може да причини повече вреда, отколкото полза. В допълнение, натрият не е допринасящ катион за нивата на GH. Equilibrium ™ съдържа само калциеви, магнезиеви и калиеви соли, които освен, че подпомагат рибния метаболизъм, също така са много полезни и за растежа на растенията. 
За да повишите съдържанието на минерали  (общата твърдост GH) с 1 meq / L (3 dH), добавете 16 g (1 супена лъжица) на всеки 80 L, когато стартирате аквариум или при смяна на водата (добавете към новата вода). За оптимална разтворимост препоръчваме смесване с 1 L (1 qt.) вода (получената смес ще има бял непрозрачен вид). Когато тази смес се добави в аквариума, ще се  образува мъгла, която трябва да се изчисти за 15-30 минути. СЪВЕТ: Не използвайте Equilibrium ™, когато замествате изпарената вода. Тази доза се основава на DI или RO вода. За друга вода първо измерете твърдостта (GH) и след това добавете според нуждите. За прецизно дозиране използвайте цифровата скала на Seachem. Предпочитаната доза в зависимост от растенията варира, но най - общо е около 1–2 meq / л (3–6 dH) или съответства на съществуващата или целевата карбонатна твърдост (KH), която в идеалния случай също е около 1-2 meq/ л (3– 6 dKH). 

 

Расфасовка

300 гр.

   
Подходящ за

Сладководен и морски аквариум

   
Съдържание
на комплекта
1 бр. Seachem Equilibrium 
   
Производител Seachem
   
Произход

САЩ

   
Вносител Ай Шоп ЕООД
 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Mall of Sofia 0 броя

Seachem Equilibrium

  • Производител: Seachem
  • Модел:
  • Наличност: В наличност
  • 24.90лв.
на 4 вноски по 6.47 лв.

Етикети: Seachem, Equilibrium, 300, gr