Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!
SeaChem Flourish Phosphorus ™

SeaChem Flourish Phosphorus ™

SeaChem Flourish Phosphorus ™ е безопасен разтвор (4500 мг / л ) на калиев фосфат, с който лесно се контролира количеството на фосфати в аквариума. За разлика от конкурентни предлагани продукти, които съдържат нитрати и фосфати във фиксиран коефициент, Flourish Phosphorus ™ (който не съдържа нитрати) Ви позволява да дозирате количеството фосфор в съответствие с нуждите на вашите растения, без риск от предозиране с нитрати. Когато се използва по предназначение п Flourish Phosphorus ™ ще подобри и ускори растежа на водните растения, без да предизвиква увеличаване на растежа на водораслите. За максимален резултат, използвайте в комбинация  с Flourish Nitrogen ™ и Flourish Potassium ™.

Защо Flourish Phosphorus ™  е различен?

За разлика от предлаганите конкурентни продукти, Flourish Phosphorus ™  не включва в себе си азот, което прави възможно регулирането на нивата на фосфор в аквариума, без това да повлияе азотни нива.

Инструкции за употреба

При първоначално ползване: Използвайте 2,5 мл (половин капачка) за всеки 80 L веднъж или два пъти в седмицата, или ако е необходимо при признаци на недостиг на фосфор (напр. забавен растеж, потъмняване на растенията).

При непрекъсната употреба: Дозата при първоначално ползване повишава количествата на фосфор от 0,05 мг / л (0.15 мг / л фосфати). Оптималното ниво на фосфати може да варира, но обикновено е в границите от 0.15-1.0 мг / л. Използвайте MultiTest: Phosphate™, за да следите допустимите количества на фосфат.

За достигане на специфично увеличение на фосфата, дозирайте съгласно следната формула: 0.8vp = т, където V = обем на резервоара в галони (1 галон е приблизително равен на 4 л) , р = желаното увеличение на фосфати и т = обем на продукт в мл. Например, за да се повишат фосфатите в 20 галона с 0,1 мг / л трябва да използвате: 0.8 * 20 * 0,1 = 1,6 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Flourish Phosphorus ™

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 45
  • 14.70лв.

Опции

Етикети: seachem, flourish, phosphorus, , тор, препарати, растения грижа, растенията

   SeaChem  Flourish Nitrogen™ е концентрирана (15 000 мг /л) комбинация о..
14.60лв.
SeaChem Stability ® бързо и безопасно ще изгради естествен биофилтър, както в сладководни, така ..
9.90лв.
SeaChem HyperSorb HyperSorb ™ е синтетичен адсорбент, който превъзхожда всички други смесени синт..
19.90лв.
SeaChem Purigen ® е първокласен синтетичен адсорбент, който не прилича на никой друг филтриращ проду..
29.90лв.
PhosGuard ™ бързо и ефикасно премахва фосфатите и силикатите от морски и сладководни аквариуми. Не с..
16.80лв.
SeaChem CupriSorb ™ е тясно специализиран, синтетичен адсорбент представляващ филтърен материал за о..
32.00лв.