Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
SeaChem Kona Coast

SeaChem Kona Coast

Seachem Kona Coast е изцяло натурален арагонит субстрат за всички рифови, морски и тропически аквариуми. Химическият му състав ще помогне да стабилизира калция и алкалността, както и да предотврати големи спадове на pH. За разлика от конкуренти мокри продукти, продавани под прикритието, че са „живи“, Kona Coast се продава сух като по този начин вие плащате само за субстрат, а не за ненужна вода. Тези продукти рекламират, че съдържат живи, микроскопични животни, когато в действителност те съдържат само общи бактерии. Сух или мокър, бактерии има във всеки субстрат. Ако вашето желание да намалите времето за завъртане на цикъла в аквариума за новосъздадена система, то по-подходящо е използването на продукт с тази определена цел като например Seachem Stability.
Просто изплакнете преди употреба за да отстраните остатъци от прах. За да определите броя на пакети, които са ви необходими, моля имайте предвид, че един чувал от 10 кг заема приблизително 6,500 куб. см. За да определите колко кг са ви нужни, умножете ширината и дължината на аквариума по дълбочината, която е желаете да направите със субстрат.
Съдържание
Calcium: 376041
Iron: 1102
Magnesium: 248
Manganese: 7
Molybdenum: 2
Strontium: 1241
Vanadium: 15
Zinc: 2
 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Kona Coast

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 7
  • 46.60лв.
на 4 вноски по 12.18 лв.

Етикети: seachem, kona, coast, грундове, (камъчета, за, дъно) грунд