Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
SeaChem Meridian™ 9 kg

SeaChem Meridian™ 9 kg

SeaChem Meridian 9 kg е изцяло натурален оолитов (сферичен или яйцевиден) арагонит субстрат за всички рифове и морски аквариуми. Meridian е висококачествен арагонит субстрат за аквариумен риф. Размерът на зрънцата е сравнително еднообразен 0.25 мм – 0.5 мм и е идеално пригоден за рифови обитатели. Химическият му състав ще помогне да стабилизира калция и алкалността, както и да предотврати големи спадове на pH. За разлика от конкуренти мокри продукти, продавани под прикритието, че са „живи“, Meridian се продава сух като по този начин вие плащате само за субстрат, а не за ненужна вода. Тези продукти рекламират, че съдържат живи, микроскопични животни, когато в действителност те съдържат само общи бактерии. Бактерии има във всеки субстрат, независимо от това, дали той е сух или мокър. Ако вашето желание е да намалите времето за завъртане на цикъла в аквариума за новосъздадена система, то по-подходящо е използването на продукт с тази определена цел, като например Seachem Stability.

Просто изплакнете преди употреба, за да отстраните остатъци от прах. За да определите броя на пакетите, които са ви необходими, моля имайте предвид, че един чувал от 9 кг заема приблизително 5,300 куб. см. За да определите колко кг са ви нужни, умножете ширината и дължината на аквариума по дълбочината, която желаете да направите със субстрат.

Съдържание

Calcium

347750

Iron

44.2

Magnesium

1845

Manganese

2.6

Molybdenum

2.35

Strontium

8420

Vanadium

8.1

Zinc

4.75

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Meridian™ 9 kg

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 1
  • 56.00лв.
на 4 вноски по 14.63 лв.

Етикети: seachem, meridian™, грундове, (камъчета, за, дъно) грунд

SeaChem Pearl Beach 10kg Изчерпан
Seachem Pearl Beach е изцяло натурален арагонит субстрат за всички рифови, морски и тропически аквар..
46.60лв.