Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
-20% SeaChem Reef Advantage Magnesium

SeaChem Reef Advantage Magnesium

Reef Advantage Magnesium ™ е концентриранa (80,000 ррт), оптимизирана комбинация от магнезий, хлорид, и сулфатни соли, предназначени за възстановяване на изчерпани нива на магнезий с минимално въздействие на йонни съотношения са намeрени, открити в естествена морска вода.

Защо Reef Advantage Magnesium ™ е различен?

Reef Advantage Magnesium ™ не съдържа амоняк. Това е често срещан замърсител във всяка течна магнезийна добавка на пазара.

Силно изчерпаните нива на магнезий (под 800 мг / л) може да доведат до по-ниски нива на рН и невъзможност да се поддържа необходимото ниво на калций. Най-често срещаните причини за магнезиев дефицит са използването на киселинна вода, предозираненето на карбонатни добавки или ниски нива в самата сол. В киселинната вода например, магнезият се  утаява като магнезиев хидроксид, а при излишък на карбонати се утаяват като магнезиев карбонат. И в двата случая, това означава, че магнезият, наличен във водата в момента не е на разположение. От двата - магнезиев хидроксид и магнезиев карбонат, първият вариант е по-проблемен, тъй като е изключително неразтворим. След като магнезият се утаи като магнезиев хидроксид, той никога няма да разтвори отново. Магнезиевият карбонат ще разтвори отново обаче, това ще се случи много бавно. Така че, докато не се върне в разтворено състояние, ще има една значителна част от времето, в което нивата на магнезий ще бъдат изчерпани.

Инструкции за употреба

НАЧИНАЕЩИ: Използвайте 5 г (1 чаена лъжичка) на 80 L вода два пъти седмично. Разтварете в най-малко 250 мл (1 чаена чаша ) сладка вода. НАПРЕДНАЛИ: Проверете нивото на магнезий, а след това следвайте дописаното приложение по-горе, докато нивата на магнезий се регулира до 1200-1350 мг / л. Всеки добавени 5 g/80 L ще повишат нивата на магнезий с около 5 мг / л. Количество или честота добавяне може да се регулира, но не следва да превишава 25 g/80 L на ден. След това използвайте както се изисква в описанитело за поддържане на магнезия. ЕКСПЕРТ: След определяне степента на магнезийното изчерпване, създайте капкова система. Използвайте следната формула, за да определите колко да добавите водата: гр = vm/80 (гр = количеството за добавяне към водата в грамове, V = обем на аквариума в литри, m = количеството магнезий за повишаване в мг / L). Например, ако искате да се повишите нивата на магнезий с 10 мг / л в 200 литров аквариум следва да добавите (200x10) / 80 = 25гр в от продукта. СЪВЕТИ: Използване на Reef Reef Status ™ Magnesium, Carbonate & Borate за да следите нивата на магнезий.

Да не се предозира: Излишъкът на магнезий може да повиши загубата на карбонатна алкалност. Не смесвайте директно с карбонатни добавки. За най-добри резултати добавяйте магнезия и карбонатни добавки през ден или най-малко през 30 минути. Може да бъде забелязано лекото образуване на видими бучки на този продукт, но това няма да се отрази на действието му; всяко бучка може да бъде разбита много лесно.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Reef Advantage Magnesium

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 44
  • 15.80лв.
  • 12.64лв.

Опции

на 4 вноски по 3.30 лв.

Етикети: seachem, reef, advantage, magnesium, витамини, елементи витамини препарати, тестове

SeaChem Reef Advantage Strontium -20%
REEF ADVANTAGE STRONTIUM Описание на продукта Reef Advantage Strontium ™ възстановява и по..
15.80лв. 12.64лв.
SeaChem Reef Complete -20%
Reef Complete ® е концентриранa (160,000 мг / л), оптимизирана комбинация от йонен калций предназнач..
18.30лв. 14.64лв.
Лепило за корали SeaChem Reef Glue -20%
Seachem Reef Glue е превъзходен цианоакрилен гел за залепване и монтаж на корали и колонии на рифови..
23.50лв. 18.80лв.
JBL тест 6 в 1 -20% Изчерпан
·         50 тест лентички. ·         Допълнителен тест за хлор (Cl). ·         pH тест от 6.4..
26.80лв. 21.44лв.
Чистачка 4in1 Marina Deluxe planter scraper -20%
Чистачка 4 в 1 и дълга дръжка с възможност за наставяне до 50см. Подходяща за акрилни, пластмасови и..
9.80лв. 7.84лв.
Aquili Bacterium E Plus -20%
Aquili Bacterium E Plus Aquili Bacterium E Plus е изключително иновативен препарат, т.к. освен че..
8.90лв. 7.12лв.