Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
-20% SeaChem Reef Advantage Strontium

SeaChem Reef Advantage Strontium

REEF ADVANTAGE STRONTIUM
Описание на продукта

Reef Advantage Strontium ™ възстановява и поддържа нивата на стронций до такива, намерени в естествената морска вода. Стронцият се използва от корали по същия начин, като калций и има подобно значение за поддържане на интензивно ниво на растеж. Той е най-полезен в гъстонаселени аквариуми, изискващи непрекъснато снабдяване със стронций. Reef Advantage Strontium ™ е високо концентрирана (30 000 ррм), йонно балансирана стронциева добавка.

Стронцият възниква в естествена морска вода при концентрация от около 8 до 10 мг / л. Той е химически много подобен на калция и много организми го усвояват в телата си заедно с калций. Освен това съдейства активно за интензивния растеж в рифови аквариуми на корали, коралови водорасли и други организми, които изграждат скелет или черупка, включително tridacnid clams.

Защо Reef Advantage Strontium ™  е различен?


За разлика от други конкурентни продукти на основата на стронциев хлорид, Reef Advantage Strontium ™ е формулиран така, че можете да го добавяте директно към аквариума. Конкурентните продукти изискват смесването на два или повече компонента преди добавяне към системата.

Инструкции за употреба

НАЧИНАЕЩИ: Използвайте 8 грама (1 равна чаена лъжичка *) на 150 L вода два пъти седмично. Може да се добавя директно в аквариума. НАПРЕДНАЛИ: Проверете нивото на стронций, а след това следвайте описания по-горе начин на приложение, докато стронция се коригира до 8.12 мг / л. Всяка 8 g/150 L ще повиши нивата на стронций с около 2 мг / л. Количество или честота може да се регулира, ако е необходимо. След това, се използва съгласно изискванията за поддържане на стронций. ЕКСПЕРТ: След определяне степента на изчерпване на стронций, се създайте постоянна капкова система. Използвайте следната формула, за да определите колко да добавяте: m = vs/30 (m = грам за добавяне, V = обем на аквариума в литри, S = необходимото ниво на стронций, което да се достигне в мг / L). Например, ако искате да се повишите нивата на стронций на 6 мг / L в 200 литра аквариум, трябва да добавите (200x6) / 30 = 40 грама. Забележки: Използвайте Reef Status: Strontium ™, за да следите нивата на стронций.

Да не се предозира: Излишъкът на стронций може да увеличи загубата на карбона алкалност. Не смесвайте директно с карбонатни добавки. За оптимални резултати добавяйте стронциевите и карбонатни добавки през ден или най-малко през 30 минути.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Mall of Sofia 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Reef Advantage Strontium

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 25
  • 15.80лв.
  • 12.64лв.
на 4 вноски по 3.30 лв.

Етикети: seachem, reef, advantage, strontium, витамини, елементи препарати, тестове

SeaChem Reef Advantage Magnesium -20%
Reef Advantage Magnesium ™ е концентриранa (80,000 ррт), оптимизирана комбинация от магнезий, хлорид..
15.80лв. 12.64лв.
Hikari Marine Seaweed M 90gr -20%
Характеристики на храната: Нашите технологични експерти..
11.20лв. 8.96лв.
SeaChem NutriDiet® Marine Flakes -20%
SeaChem NutriDiet® Marine Flakes е висококачествена и хранително балансирана диета, формулирана идеа..
8.22лв. 6.57лв.
SeaChem Reef Carbonate -20%
Reef Carbonate ™ е концентриранo (4000 милиеквиваленти / L) оптимизирано съчетание на карбонат и бик..
11.70лв. 9.36лв.
SeaChem  Reef Iodide™ -20%
Reef Iodide ™ е концентриран (8,000 мг / л), стабилизиран източник на калиев йодид за рифови аквариу..
18.20лв. 14.56лв.
Aquili Bacterium E -20%
Bacterium E – 12 capsules • Осигурява бързо активиране на биологичния филтър • Активира и ускоря..
6.90лв. 5.52лв.