Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
-20% SeaChem Reef Builder™

SeaChem Reef Builder™

Reef Builder™ повишава карбонатната алкалност без веднага да се отрази на концентрацията на рН. При продължителна употреба тенденцията е нивата  да се стабилизират при рН 8.3. Карбонатите и калция са от съществено значение за растежа на всички видове корали. Ако се наблюдава дефицит на някой от тези елементи, растежът на коралите ще спре, последван от бърз спад на жизнеността им. За да се избегне това, трябва да се осигури необходимото количество. При правилно използване, Reef Builder ™ няма да разруши съдържащите се елементи като калций, магнезий, стронций  които обикновено са склонни да се утаяват с увеличаване на алкалността. Reef Builder ™ и Reef Buffer ™ могат да се използват заедно. Използвайте Reef Builder ™, за да повишите карбонатната алкалност без това да повлияе на рН. Използвайте Reef Buffer ™,  за да повишите карбонатната алкалност и нивото на рН едновременно.

Защо Reef Builder ™  е различен?

За разлика от конкурентни продукти, Reef Builder ™ съдържа калций, магнезий, стронций, за да компенсира неизбежната загуба, която се появява, когато се повишава нивото на алкалност. Reef Builder ™ също така съдържа достатъчно магнезий за възстановяване количествата, които обичайно се изчерпват.

Инструкции за употреба

 
НАЧИНАЕЩИ: Използвайте 3 г (половин чаена лъжичка) на 150 L вода два пъти седмично. Разтваря се в най-малко 250 мл (1 чаена чаша)  чешмяна вода. Проверявайте алкалността на всеки 2 седмици, като според резултатите съответно регулирайте количество и/или честота на добавяне.

 
НАПРЕДНАЛИ: Проверете алкалността, а след това следвайте указанията от схемата по-горе, докато алкалността се коригира до 5.4 милиеквивалента / L. Всеки 3 g/150 L ще повишат алкалността с около 0,25 милиеквивалента / L. Количество или честота може да се регулира, но не трябва да надвишава 12 g/150 L на ден. Продължете използването съгласно изискванията за поддържане на оптимални нива на алкалност.


ЕКСПЕРТ: След определяне степента на вариране на алкалността, изградете автоматична капкова система. Използвайте следната формула, за да се определи колко да добавите към водата: m = 0.08va (m = грам за добавяне към водата, V = обем на аквариума в литри,

а = необходимото за повишаване на алкалността количество в милиеквиваленти / L ). Например, ако искате да повишите алкалност от 1 милиеквиваленти / L в 200 литров аквариум, тогава трябва да добавите 0.08x200x1 = 16 гр във водата.

 (За справка: 1 галон = 3,8 литра, шест грама = 1 чаена лъжичка).

Забележки: Използвайте MultiTest:™ Marine pH & Alkalinity, за да се установите общите общите алкални нива.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Reef Builder™

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 48
  • 18.50лв.
  • 14.80лв.

Опции

на 4 вноски по 3.87 лв.

Етикети: seachem, reef, builder™, витамини, елементи препарати, тестове

SeaChem Reef Fusion 1 -20%
Seachem Reef Fusion са създадени да предоставят всички основни съставки на морския аквариум. Seachem..
23.60лв. 18.88лв.
The Bubble Magus Media Reactor Mini 80 -20%
Производител - Bubble Magus Вносител - АЙ ШОП ЕООД Гаранция : 12 месеца ..
113.40лв. 90.72лв.
Seachem Pristine™ -20%
   Pristine™ използва биологичен, лишен от химикали, метод за подобряване качествата на водата. Прод..
11.50лв. 9.20лв.
Seachem Safe  -20%
Seachem Safe е концентрираната версия на Seachem Prime. Може да се използва за сладководни и морски ..
18.20лв. 14.56лв.
Силиконова смазка -20%
Силиконова смазка 25 gr ..
5.00лв. 4.00лв.
SeaChem Reef Trace ™ -20%
SeaChem Reef  Trace ™ включва в себе си богато разнообразие от микроелементи, нужни за правилния рас..
18.70лв. 14.96лв.