Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
SeaChem Reef Complete

SeaChem Reef Complete

Reef Complete ® е концентриранa (160,000 мг / л), оптимизирана комбинация от йонен калций предназначен за възстановяване и поддържане на оптималните нива на калций, открити в естествената морска вода, без да засяга нивата на рН. Калция и карбонатите са от съществено значение за растежа на всички видове корали. Ако се наблюдава дефицит на някой от тези елементи, растежът на коралите ще спре, последван от бърз спад на жизнеността им. За да се избегне това, трябва да се осигури необходимото количество  калций (Reef Complete ®) и карбонати (Reef Builder ™ или Reef Carbonate ™).
 
Reef Complete ® също включва в състава си магнезий и стронций в количества, пропорционални на типичните съотношения на използване (100:5:0.1, Ca: Mg: Sr). Това позволява да се поддържат тези важни елементи, като същевременно се запази калция.

Защо Reef Complete ® е различен?

Reef Complete ® е смесен продукт. Това не е просто калциев хлорид. Другите предлагани подобни продукти в търговската мрежа съдържат амоняк. За разлика от други йонни калциеви добавки, Reef Complete ® се свързва с по-високото рН, за да го изхвърли под формата на газ в атмосферата. В допълнение, Reef Complete ® е по-концентриран, отколкото всеки друг течен продукт на пазара. Reef Complete ® съдържа 160 000 ррм калций. Продукт най-близкият конкурент продукт, предлаган на пазара съдържа единствено 110 000 ррм калций.

Инструкции за употреба
 
Използвайте една пълна мерителна капачка (5 мл) на 80 L два пъти седмично. Проверявайте нивата на  калция на всеки 2 седмици и ако има нужда регулирайте количество или честота на добавяне. НАПРЕДНАЛИ: Проверете нивото на калций, а след това следвайте начина на дозиране, описан по-горе, докато нивата на калций се коригират до 380-420 мг / л. Всяка пълна мерителна капачка ще повиши нивата на калция с около 10 мг / л. Количеството или честота на използване може да се регулира, но не трябва да превишава 25 мг / л на ден. След това продължете използването според изискванията за поддържане нивата на калций. Експерт: След определяне степента на потребление на калций, изградете автоматична капкова система.  Използвайте следната формула, за да се определи колко да добавите към водата: m = 0.025vc (m = мл за добавяне към водата, V = обем на резервоара в галона (1 галон е приблизително равен на 4 литра), C = необходимото количество за повишаване на калций в мг / л). Например, ако искате да се повишите калция с 20 мг / л в 50 галон  резервоар, тогава трябва да добавите 0.025x50x20 = 25 мл в горния край водата. СЪВЕТИ: Ако се използва в комбинация с Reef Calcium ™, не е необходимо общото количество калций да надвишава 380 мг / L. Стойности на калция над 400 мг / л не са препоръчителни. Използвайте Reef Status Calcium ™: за измерване на нивата на калций.

Да не се предозира: Излишъкът на калций може да повиши загубата на карбонатна алкалност. Не смесвайте директно с карбонатни добавки. Оптимални резултати се постигат ако калциевите и карбонатните добавки се добавят през ден или най-малко през 30 минути.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Reef Complete

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 52
  • 18.30лв.

Опции

на 4 вноски по 4.78 лв.

Етикети: seachem, reef, complete, витамини, елементи препарати, тестове

Seachem Reef Fusion са създадени да предоставят всички основни съставки на морския аквариум. Seachem..
23.60лв.
SeaChem De*nitrate ™ е порест материал с разпределение на порите и геометрия, която едновременно уле..
7.70лв.
Seachem Reef Phytoplankton Seachem Reef Phytoplankton е концентриран микс от зелени и кафяви морски..
23.20лв.
SeaChem Reef Zooplankton ™ е концентриран микс морски зоопланктон комбинирани, така  че да предостав..
23.20лв.
SeaChem HyperSorb HyperSorb ™ е синтетичен адсорбент, който превъзхожда всички други смесени синт..
19.90лв.
SeaChem Reef Plus ™ е пълноспектърна добавка за рифове, съдържаща микроелементи, витамини и аминокис..
22.10лв.