Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
SeaChem Reef Fusion 2

SeaChem Reef Fusion 2


Seachem Reef Fusion 1 и Seachem Reef Fusion 2 са създадени да предоставят всички основни съставки за морски аквариуми. Reef Fusion 2 осигурява алкалната среда в аквариума.
Seachem Reef Fusion 2 съдържа смес от карбонати и бикарбонати с алкалност 4400 meg/L. Създаден е да възстановява и поддържа алкалността в моркския аквариум, както и да предоставя за нуждаещите се от калций организми с основни карбонати, нужни за техния растеж.
Когато се използва редовно Seachem Reef Fusion 2 осигурява постоянна алкална среда необходима за здравословния растеж на коралите и обитателите на аквариума.
Защо е различен
Reef Fusion препаратите на Seachem са различни от другите препарати, снабдяващи рифа с калций и карбонат. Reef Fusion 1 и 2 са специално създадени да бъдат използвани заедно в отношение 1:1. Има подобни продукти на пазара, но Reef Fusion представляват най-концентрираните двукомпонентни препарати за поддържане на калция и карбонатната алкалност в аквариума.
Начин на ползване
Използвайте 1 ml Reef Fusion 1 на всеки 25 литра вода на всеки 1-2 дни. 1 капачка е 5 мл. Когато го сипвате в аквариума се опитайте да обхванете по-голяма повърхност. Изчакайте няколко минути и добавете Reef Fusion 2 по същия начин – 1 мл на 25 литра вода след като го разклатите добре. Препоръчително е двата препарата да се сипват в отделните краища на аквариума.
Тази дозировка ще добави 4 mg/L калций и 0.176 mg/L алкалност. Никога не смесвайте Reef Fusion 1 и Reef Fusion 2 директно. Не надвишавайте дозировка от 4 ml на всеки 25 литра вода на ден!
Поддържате нива на калций в нива 410-430 mg/L. Поддържайте алкалност 4-6 meg/L. Честотата на добавяне на препаратите може да се увеличи при нужда, когато не се достигат горепосочените нива.
 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Reef Fusion 2

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 21
  • 23.60лв.
на 4 вноски по 6.17 лв.

Етикети: seachem, reef, fusion, подобрители, за, вода препарати, тестове Подобрители

Това са помпи, предназначени за създаване на течения с цел подобряване циркулацията на водата. Тя им..
69.00лв.
Това са помпи, предназначени за създаване на течения с цел подобряване циркулацията на водата. Тя им..
94.00лв.
Производител - Bubble Magus Вносител - АЙ ШОП ЕООД Гаранция : 12 месеца ..
113.40лв.
   Pristine™ използва биологичен, лишен от химикали, метод за подобряване качествата на водата. Прод..
11.50лв.
Seachem Safe е концентрираната версия на Seachem Prime. Може да се използва за сладководни и морски ..
18.20лв.
SeaChem Reef  Trace ™ включва в себе си богато разнообразие от микроелементи, нужни за правилния рас..
18.70лв.