Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!
SeaChem Reef Reactor Md™

SeaChem Reef Reactor Md™

Reef Reactor Md ™ е източник на арагонит, който доставя всички необходими елементи за оптимален йонен баланс, стабилен растеж коралите и ярките оцветяване в риф аквариуми. Той е с размер на частиците от 0,5-1 см. Предназначен е за използване в калциеви реактори, където той се разтваря бавно чрез добавяне на СО2. Този процес осигурява постоянен приток на калций, магнезий, стронций, калий, карбонати и други важни елементи за риф аквариуми. Използвайки Reef Reactor Md   повишавате и стабилизирате алкалността, стабилизирате рН на водата и насърчавате бързото сформиране на коралов скелетен материал. Този продукт  притежава изключително високото ниво на разтворим калий  и изключително ниски нива на алуминий и фосфор.

Инструкции

Изплакнете Reef Reactor Md ™ преди първоначалното поставяне в калциевия реактор. Следвайте инструкциите на производителя на  реактора и коригирайте силата на водния поток и количеството на  CO2 за постигане на желаните концентрации на калций и алкалност.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Reef Reactor Md™

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 9
  • 47.20лв.

Етикети: SeaChem, Reef, Reactor, Md, , филтър, медия филтри

SeaChem Matrix ™ е биомедия с висока порьозност, която осигурява ефективна биофилтрация за отстраняв..
10.90лв.
SeaChem Matrix ™ е биомедия с висока порьозност, която осигурява ефективна биофилтрация за отстраняв..
27.00лв.