Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!
SeaChem Stability ®

SeaChem Stability ®

SeaChem Stability ® бързо и безопасно ще изгради естествен биофилтър, както в сладководни, така и в морски аквариумни системи, като по този начин ще спомогне превенцията срещу причина № 1 за смъртта на рибките: "синдромът на новия аквариум". Stability ® е формулиран специално за аквариуми и съдържа синергична смес от аеробни, анаеробни и факултативни бактерии, които улесняват разграждането на органични отпадъци, амоняка, нитритите и нитратите. За разлика от конкурентните продукти, бактериите, използвани в състава на Stability ® са без наличие на сяра и няма да произвеждат токсичен сероводород. Stability ® е напълно безвреден за всички водни организми, както и водни растения, като по този начин няма опасност от предозиране. Stability ® е кулминацията на почти едно десетилетие на научни изследвания и развитие и представлява сегашното състояние на новите постижения в естественото биологично управление.

Защо Stability е различен?

Бактериите, използвани в конкурентни продукти по своята същност са нестабилни. Необходимите за техния растеж и развитие условия попаднат в много тесен обхват на необходима температура, рН, органични натоварвания и т.н. В случай, че някой от тези параметри не са в подходящ диапазон, бактериалната култура бързо се разпада и умира. Stability ® не съдържа нито една от описаните по-горе бактерии.

 Щамове на бактериите в Stability ® са били в процес на разработване за повече от десетилетие. Необходимите условия за растеж на използваните бактериални щамове обхващат много широк диапазон. Когато други бактерии започват да умират (обикновено от високи органични натоварвания, причинени от смъртта на един аквариумен организъм), Stability ® просто работи по-трудно и расте по-бързо! Щамовете функционират в сладка или солена вода. Stability ® съдържа нитрифициращи, както и денитрифициращи видове бактерии, смесица от които не може да бъдат намерени в никой друг продукт. Освен това Stability ® съдържа факултативните бактериални щамове, които са в състояние да се адаптират както към аеробни, така и към анаеробни условия. Бактериите в Stability ® са без наличие на сяра и няма да произвеждат токсичен сероводород, което е още една иновация в индустрията. Повечето други бактериални добавки ще образуват токсичен сероводород при подходящи условия. Stability ® няма, никога.

Инструкции за употреба

Използвайте една пълна мерителна капачка (5 мл) за всеки 40 L на първия ден от стартирането на аквариума. След това се използва една пълна мерителна капачка за всеки 80 L всеки ден в продължение на 7 дни. Рибките и други водни обитатели могат да бъдат пуснати по всяко време, ако се спазва стрикно предписанието за седемдневното третиране с Stability ®. За оптимално количество биофилтър във водната среда следва да се добавя една пълна мерителна капачка за всеки 40 L веднъж месечно, при всяка смяна на водата, при увеличаване на аквариумните обитатели или при третиране с лекарства.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Stability ®

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 1134
  • 9.90лв.

Опции

Етикети: seachem stability тор, препарати, за, растения black, friday

Seachem Replenish е патентована смес от соли, предназначена за попълване на съответните физиологични..
7.70лв.
SeaChem Prime™ е концентриран подобрител за вода, който е подходящ за употреба, както в солено..
9.90лв.
Продуктът е водозащитен термометър за аквариуми на производителя Hailea, който е произведен от ..
2.40лв.
Кеп 5 Изчерпан
Моделът представлява кепче за аквариум на производителя Hailea с размери : 5" (12,7 см.) Тех..
1.80лв.
Артикулът представлява чистачка за аквариум с дължина от 40 см. Технически характеристики : ..
2.80лв.