Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!
SeaChem ReefStatus Test Strontium

SeaChem ReefStatus Test Strontium

Първият и единствен 10-минутен тест за стронций! Изпитването включва разделяне на стронций от пробата чрез силно селективна екстракционна техника, последвана от чувствително титруване с нарастване от 0,5 мг / л. С този комплект ще можете да извършите до 50 измервания в морска вода. Пробата се обработва и се филтрира през адсорбент, за да се отстрани излишния стронций в разтвора. Филтратът се изхвърля и адсорбента се промива, за да се отстрани остатъчната проба. След това строциумът се елуира от адсорбента и се измерва. Естествената концентрация на морската вода за стронций е приблизително 8 мг / л. Обратно, магнезият присъства при около 1300 мг / л и калций при около 400 мг / л; Заедно те надхвърлят стронций с над 200 пъти. Магнезият и калция са химически подобни на стронция, поради което измерването на стронций в присъствието на високи концентрации на магнезий и калций с този комплект изисква внимателно следване на инструкциите.

Този комплект не е играчка. Той съдържа реагенти, които могат да бъдат опасни, ако се използват небрежно или за цели извън опитаните в инструкциите. Не позволявайте контакт на реагентите с очите, ръцете или дрехите. Не пийте и не поглъщайте. При случаен контакт с очите и кожата измийте обилно с вода и в случай на дискомфорт потърсете медицинска помощ. Пазете далеч от деца.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem ReefStatus Test Strontium

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 4
  • 99.00лв.

Етикети: seachem, test, strontium, соленоводни, тестове препарати