Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Sera

Показване:
Подреждане:
SERA Micron 50 ml Изчерпан

SERA Micron 50 ml

Това е храна на прах, която е подходяща за много малки рибки, за новоизлюпени и като жива храна. Тя е идеална за здравословния растеж на бебетата, на ..

5.90 лв.
Sera Baktopur 50 мл Изчерпан

Sera Baktopur 50 мл

Този продукт се използва при бактериални болести и/или инфекции. Начин на употреба : по време на използването на препарата не е препоръчително да се и..

11.90 лв.
Sera Artemia - Mix 18gr Изчерпан

Sera Artemia - Mix 18gr

Продуктът представлява сух микс за подхранване на новоизлюпени и малки рибки, както и осигуряване на жива храна за безгръбначни. Подходяща е също като..

2.20 лв.
Sera Goldy Aquatan 50 ml Изчерпан

Sera Goldy Aquatan 50 ml

Този препарат преработва чешмяната вода и я прави подходяща среда за живот за златните рибки и други студеноводни риби. Технически характеристики : ..

5.90 лв.
Sera Phosvec 100 ml Изчерпан

Sera Phosvec 100 ml

Sera Phosvec е препарат, който пречиства аквариумната вода и не позволява тя да стане мътна. Технически характеристики : Подходящ за : с..

7.90 лв.
Sera pH Minus 100 ml Изчерпан

Sera pH Minus 100 ml

Sera PH Minus е препарат, който понижава стойностите на PH в аквариума.  Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аква..

7.90 лв.
Sera Costapur 50 ml Изчерпан

Sera Costapur 50 ml

Този препарат се използва срещу паразити по рибките. Подходящ е, както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми. Технически характеристики : ..

12.50 лв.
Sera Omnipur 50 ml Изчерпан

Sera Omnipur 50 ml

Sera Omnipur е препарат, който се използва срещу всички патогени във вашия сладководен аквариум. Той действа изключително бързо и ефикасно. Прилага се..

13.20 лв.
Sera Granured 20 g Изчерпан

Sera Granured 20 g

Това е гранулирана храна за цихлиди, която подсилва цветовете. Тя съдържа голям процент висококачествени протеини от водни организми и поради това е п..

2.20 лв.
Sera Baktopur Direct 8 tabl. Изчерпан

Sera Baktopur Direct 8 tabl.

Този препарат се използва при бактериални заболявания и/или инфекции. Може да се прилага, както в сладководни, така и в соленоводни аквариуми. Технич..

15.90 лв.
Sera Flagellol Изчерпан

Sera Flagellol

Този препарат се използва против чревни паразити на декоративните рибки. Подходящ е за сладководни аквариуми. Технически характеристики : П..

26.90 лв.
Sera Bakto Tabs 275 табл. Изчерпан

Sera Bakto Tabs 275 табл.

Тази лесносмилаема и особено вкусна храна на таблетки е подходяща за сладководни и морски рибки. Тя бързо и безопасно се бори с бактериални инфекции, ..

11.90 лв.
Sera Granugreen Изчерпан

Sera Granugreen

Тази растителна и гранулирана храна е подходяща за цихлиди от езерата Малави и Танганайка, които се хранят основно с алги. Sera Granugreen съдържа пре..

2.20 лв.
Sera Florenette A 24 tabs Изчерпан

Sera Florenette A 24 tabs

Sera Florenette e тор за аквариумни растения, който е под във формата на таблетки. Той съдържа вещества, които спомагат за растежа им. Технически хар..

9.70 лв.
Sera Mycopur 50 ml Изчерпан

Sera Mycopur 50 ml

Sera Mycopur е ефективен препарат срещу гъбички и инфекции. Може да се използва и при външни наранявания на рибките. Не се препоръчва при наличието на..

12.50 лв.
Sera Ectopur 130 g Изчерпан

Sera Ectopur 130 g

Този препарат пречиства водата от гъбички и външни паразити. Той съдържа соли, които засилват действието на някои медикаменти. Технически характерист..

12.80 лв.
Sera Filter Biostart 50 ml Изчерпан

Sera Filter Biostart 50 ml

Този препарат ускорява биологичното филтриране на водата, което спомага да не се появят отпадъци в нея. Технически характеристики : Подходя..

10.00 лв.
Sera Tremazol 25 ml Изчерпан

Sera Tremazol 25 ml

Sera Tremazol е ефикасно решение за борба с паразитните инфекции (плоски червеи) по аквариумните риби. Лекарството осигурява бърз терапевтичен успех и..

25.90 лв.
Sera Aquaria Clear Изчерпан

Sera Aquaria Clear

Този препарат премахва бързо, лесно и надеждно мътността на аквариумната вода. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен акв..

8.20 лв.
Sera Betta Gran 10gr Изчерпан

Sera Betta Gran 10gr

Това са гранули, които подсилват цветовете и са специално разработени за бети. Тази храна подпомага посрещането на нуждите на тези и други малки рибки..

3.50 лв.
Sera San 100 ml / 22 gr Изчерпан

Sera San 100 ml / 22 gr

Sera San е храна, която е подходяща за декоративни рибки. Тя подсилва цветовете и ускорява растежа им. Технически характеристики : Подходящ..

5.70 лв.
SERA marin COMPONENT 7 iodine Изчерпан

SERA marin COMPONENT 7 iodine

Препаратът съдържа важния микроелемент йод. Този химичен елемент не може да остане стабилен за дълго време в аквариума. Той бързо се превръща в йодид,..

8.90 лв.