Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Sera

Показване:
Подреждане:
Sera Aquaria Clear Продука не е наличен

Sera Aquaria Clear

Премахва бързо, лесно и надеждно мътността на аквариумната вода...

8.20лв.

Sera Aquatan

Sera Aquatan подобрява водата, свързва тежките метали , неутрализира свободния хлор. Съдържа Витамин Б комплекс, с помощта на който защитава мембрана..

4.90лв.

Sera Baktopur 50 мл

Използва се при бактериални болести и/или инфекции. Начин на употреба:   По време на третиране с този препарат не е препоръчително да се изпо..

11.90лв.

Sera Baktopur Direct 8 tabl.

Използва се при бактериални заболявания и/или инфекции. Може да се използва както в сладководни, така и в соленоводни аквариуми...

15.90лв.

Sera Bio Nitrivec

Изцяло биоактивен продукт. Премахва амоняка и нитратите от водата на вашия аквариум. Пречиства водата и я прави биологично чиста, и осигурява добра ср..

7.90лв.

Sera Costapur 50 ml

Този препарат се използва срещу паразити по вашите рибки. Подходящ е както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми...

12.50лв.
Sera Ectopur 130 g Продука не е наличен

Sera Ectopur 130 g

Този препарат пречиства водата от гъбички и външни паразити. Съдържа соли, които засилват действието на някои медикаменти...

12.80лв.

Sera Flagellol

Този препарат се използва против чревни паразити на декоративните рибки. Подходящ за сладководни аквариуми...

26.90лв.

Sera Florena

Sera Florena е тор за растенията във вашия сладководен аквариум. Съдържа минерали, микроелементи и желязо. Подпомага растежа на растенията, предотврат..

7.90лв.
Sera Florenette A 24 tabs Продука не е наличен

Sera Florenette A 24 tabs

Sera Florenette e тор за аквариумните растения във формата на таблетки. Съдържа вещества, които спомагат за растежа на растенията...

9.70лв.
Sera Granugreen Продука не е наличен

Sera Granugreen

Растителна гранулирана храна за цихлиди от езерата Малави и Танганайка, които се хранят основно с алги. Сера Гранугриин (Sera Granugreen) съдържа пред..

2.20лв.
Sera Granured 20 g Продука не е наличен

Sera Granured 20 g

Гранулирана храна за Цихлиди подсилваща цветовете. Тази гранулирана храна съдържа голям процент висококачествени протеини от водни организми и ..

2.20лв.
SERA Micron 50 ml Продука не е наличен

SERA Micron 50 ml

Храна на прах за много малки рибки, за отглеждане на новоизлюпени рибки и жива храна Идеална първа храна за здравословен растеж на новоизлюпени..

5.90лв.
Sera Omnipur 50 ml Продука не е наличен

Sera Omnipur 50 ml

Sera Omnipur е препарат, който се използва срещу всички патогени във вашият сладководен аквариум. Действа изключително бързо и ефикасно. Използва се с..

13.20лв.

Sera pH Minus 100 ml

Sera pH Minus е препарат, който понижава стойностите на pH в аквариума. ..

7.90лв.