Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Sera

Показване:
Подреждане:

Sera Aquaria Clear

Премахва бързо, лесно и надеждно мътността на аквариумната вода...

8.20лв.

Sera Baktopur 50 мл

Използва се при бактериални болести и/или инфекции. Начин на употреба:   По време на третиране с този препарат не е препоръчително да се изпо..

11.90лв.

Sera Baktopur Direct 8 tabl.

Използва се при бактериални заболявания и/или инфекции. Може да се използва както в сладководни, така и в соленоводни аквариуми...

15.90лв.

Sera Costapur 50 ml

Този препарат се използва срещу паразити по вашите рибки. Подходящ е както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми...

12.50лв.

Sera Ectopur 130 g

Този препарат пречиства водата от гъбички и външни паразити. Съдържа соли, които засилват действието на някои медикаменти...

12.80лв.

Sera Flagellol

Този препарат се използва против чревни паразити на декоративните рибки. Подходящ за сладководни аквариуми...

26.90лв.

Sera Florenette A 24 tabs

Sera Florenette e тор за аквариумните растения във формата на таблетки. Съдържа вещества, които спомагат за растежа на растенията...

9.70лв.

Sera Granugreen

Растителна гранулирана храна за цихлиди от езерата Малави и Танганайка, които се хранят основно с алги. Сера Гранугриин (Sera Granugreen) съдържа пред..

2.20лв.

Sera Granured 20 g

Гранулирана храна за Цихлиди подсилваща цветовете. Тази гранулирана храна съдържа голям процент висококачествени протеини от водни организми и ..

2.20лв.

SERA Micron 50 ml

Храна на прах за много малки рибки, за отглеждане на новоизлюпени рибки и жива храна Идеална първа храна за здравословен растеж на новоизлюпени..

5.90лв.

Sera Omnipur 50 ml

Sera Omnipur е препарат, който се използва срещу всички патогени във вашият сладководен аквариум. Действа изключително бързо и ефикасно. Използва се с..

13.20лв.

Sera pH Minus 100 ml

Sera pH Minus е препарат, който понижава стойностите на pH в аквариума. ..

7.90лв.

Sera Phosvec 100 ml

Sera Phosvec е препарат, който пречиства аквариумната вода и не позволява тя да стане мътна...

7.90лв.

Sera San 100 ml / 22 gr

Sera San е храна подходяща за декоративни рибки, която подсилва цветовете и ускорява растежа им...

5.70лв.

Sera Tremazol 25 ml

Sera Tremazol е ефикасно решение за борба с паразитни инфекции (плоски червеи) по аквариумните риби. Лекарството осигурява бърз терапевтичен успех и с..

25.90лв.