Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Сладководни тестове

Сладководни тестове
Показване:
Подреждане по:

Aquili Тест - GH

Тест Aquili GH за сладководни и морски аквариуми, тестът с реагент позволява да се измери по прост, но точен начин стойността на GH в аквариума или об..

7.60лв.

Aquili Тест - KH

Тест Aquili KH за сладководни и морски аквариуми, реагентният тест позволява да се измери по прост, но точен начин стойността на KH в аквариума или ка..

8.00лв.

Aquili Тест - NO2

Тест Aquili NO2 за сладководни и морски аквариуми, тестът с реагенти ви позволява да измервате стойността на NO2 в аквариума или нитритите по прост, н..

8.90лв.

Dajana Pet GH Тест Кит

Използване: 1. Налейте 5 мл аквариумна вода в кюветата 2. Прибавете капка по капка от  регент-индикатора, като след всяка капка внимателно ра..

9.50лв.
Dajana Pet KH Тест Кит Изчерпан

Dajana Pet KH Тест Кит

Използване: 1. Налейте 5 мл аквариумна вода в кюветата 2. Прибавете капка по капка от  регент-индикатора, като след всяка капка внимателно ра..

9.50лв.

Dajana Pet pH Tест Кит

Указание за използване: 1.Изплакнете мерителната кювета с вода от аквариума. 2.Налейте 5 ml вода, добавете 7 капки от реактива, разклатете добре..

9.50лв.

Dajana Pet Тест 3в1

УКАЗАНИЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: 1. Извадете от кутийката тестова лентичка. 2. Потопете лентичката в изследваната вода, така че да са покрити и трите зон..

9.90лв.
60-секунден тест за сладководни аквариуми Dennerle Mini lab aquaria PH • KH • GH • Nitrite • Nitrata Изчерпан

60-секунден тест за сладководни аквариуми Dennerle Mini lab aquaria PH • KH • GH • Nitrite • Nitrata

60-секунден тест, който измерва стойностите на Вашия сладководен аквариум За едновременно определяне на петте най-важни физико-химични характерни о..

10.40лв.

Индикаторен реагент за продължителен тест за CO2 EHEIM CO2-SET 10ml

Разфасовка 10 мл     Тип индикаторен реагент за CO2     Подходящ з..

11.90лв.

Aquili pH Test

Test PH  Прецизно отчитане на РН на водата, лесен и бърз за използване...

12.50лв.
Aquili Тест - PO4 Нов

Aquili Тест - PO4

Тест Aquili GH за сладководни и морски аквариуми,за измерване на стойността на фосфатите по прост, но точен начин. Тестовете Aquili използват професио..

14.50лв.

Aquili CO2 Test-продължителен пластмаса

Aquili CO2 Test – 18 ml Тест за постоянно измерване на CO2. Постоянното следене на стойността на CO2 във Вашия аквариум е важно за сигурността н..

14.80лв.
Dajana Pet NO2 Tест Кит Изчерпан

Dajana Pet NO2 Tест Кит

УКАЗАНИЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: 1. Налейте в мерителната кювета 5 мл аквариумна вода. 2. Добавете 7 капки от шишенцето реагент. 3. Разклатете добре и..

15.20лв.

Aquili Тест - NO3

Тест Aquili NO3 за сладководни и морски аквариуми, тестът с реагенти ви позволява да измервате стойността на NO3 в аквариума или нитрaтите по прост, н..

15.99лв.

Tecт за измерване на pH на сладка и морска вода Tropical pH Test 6,0-7,8

Tecт pH 6.0-7.8 за измерване на pH в сладка и в морска вода с разграфена скала на измерване от 6,0 дo 7,8 pH, с интервали на измерване 0,2 pH. Голямат..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.2 Тест

Тест за измерване на концентрацията на нитрите в сладка и морска вода, с интервал на измерване от 0,0 до 3,3 мг/л. Удобен и лесен за употреба. Съответ..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.3 Тест

Тест за измерване на концентрацията на нитратите (NO3-) в сладка и морска вода, с интервал на измерване от 0 до 100 мг/л. Удобен и лесен за употреба. ..

16.80лв.

Тест Tropical TROPICAL GH/KH

Това е комплект за измерване на общата (GH) и карбонатна твърдост (KH). Теста използва титруметричен метод и е предназначен за измерване на водата как..

16.80лв.

Dennerle CO2 Special ­Indicator + pH

Специален индикатор за CO2, дълготраен тест-пакет за измерване на CO2, с шест-цветна скала, достатъчен за пет месеца. Тестът съдържа 5 флакона от 1..

18.80лв.
Бадемови листа Dennerle Catappa Leaves almond leaves Изчерпан

Бадемови листа Dennerle Catappa Leaves almond leaves

Сухи, зрели листа от тропически бадем - предоставят многобройни природни естествени вещества. Листата представляват ценна хранителна добавка за сомове..

19.50лв.

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми, както и чешмяна и езерна..

19.90лв.
Dajana Pet NO3 Tест Кит Изчерпан

Dajana Pet NO3 Tест Кит

УКАЗАНИЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: 1. Налейте в мерителната кювета 5 мл аквариумна вода. 2. Добавете 7 капки от шишенцето А реагент. 3. Добавете малко от ..

20.40лв.

Тест JBL CO2 Direct

Тест за определяне на оптималното съдържание на въглероден диоксид за сладководни аквариуми. Съдържание на опаковката: 1 бърз тест, комплект за тес..

21.90лв.