Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Шлаух

Шлаух
Показване:
Подреждане по:

Шлаух на метър 4/6mm

Артикулът е шлаух (маркуч) на метър на производителя Hailea с диаметър 4/6 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладков..

0.60лв.

Шлаух AquaEl 1 м

Продуктът е Aquael 4/6 мм. аквариумна силиконова въздушна тръба. Тя може да се използва за аериране на водата, както и за вкарване на CO2. Тех..

0.80лв.

Шлаух PVC 4/6 мм HAGEN

Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Размери ( диам. ) : 4/6 мм. ..

1.00лв.

Шлаух PVC 4/6 EHEIM

Шлаухът PVC 4/6 EHEIM е висококачествен и е подходящ, както за сладководни, така и за морски аквариуми. Технически характеристики : ..

2.50лв.

Шлаух Силиконов Schego 1/m

Моделът е силиконов шлаух на производителя Schego с повишена здравина. По-голямата дебелина на стената предотвратява нежелани гънки върху зоните на пр..

3.90лв.

Въздушен маркуч 6 метра, 4/6 мм Aquael

Продуктът е Aquael 4/6 мм. аквариумна силиконова въздушна тръба, която може да се използва за аериране на водата, както и за вкарване на CO2. Нал..

5.40лв.

CO2 шлаух Ø4/6 мм EHEIM

Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Размери ( дълж./диам. ) : 300 см./4-6..

19.90лв.
Шлаух PVC Schego 1/m Изчерпан

Шлаух PVC Schego 1/m

Продуктът представлява PVC шлаух за въздух 4/6 мм. на производителя Schego. Цената е за линеен метър. Технически характеристики : По..

0.80лв.
Aquael Air Tube 3 m Изчерпан

Aquael Air Tube 3 m

Моделът представлява Aquael 4/6 мм. аквариумна силиконова въздушна тръба. Може да се използва за аериране на водата, както и за вкарване на CO2. ..

2.70лв.