Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Шлаух

Шлаух
Показване:
Подреждане по:

Шлаух PVC Schego 1/m

Продуктът представлява PVC шлаух за въздух 4/6 мм. на производителя Schego. Цената е за линеен метър. Технически характеристики : По..

1.00 лв.

Шлаух AquaEl 1 м

Продуктът е Aquael 4/6 мм. аквариумна силиконова въздушна тръба. Тя може да се използва за аериране на водата, както и за вкарване на CO2. Тех..

0.80 лв.

Шлаух PVC 4/6 EHEIM

Шлаухът PVC 4/6 EHEIM е висококачествен и е подходящ, както за сладководни, така и за морски аквариуми. Технически характеристики : ..

3.00 лв.

Aquael Air Tube 3 m

Моделът представлява Aquael 4/6 мм. аквариумна силиконова въздушна тръба. Може да се използва за аериране на водата, както и за вкарване на CO2. ..

3.40 лв.

Въздушен маркуч 6 метра, 4/6 мм Aquael

Продуктът е Aquael 4/6 мм. аквариумна силиконова въздушна тръба, която може да се използва за аериране на водата, както и за вкарване на CO2. Нал..

6.80 лв.

CO2 шлаух Ø4/6 мм EHEIM

Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Размери ( дълж./диам. ) : 300 см./4-6..

24.00 лв.

Шлаух Ferplast - 3м.

Артикулът е шлаух 3 метра на производителя Ferplast с диаметър 4/6 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и с..

5.90 лв.
Шлаух на метър 4/6mm Изчерпан

Шлаух на метър 4/6mm

Артикулът е шлаух (маркуч) на метър на производителя Hailea с диаметър 4/6 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладков..

0.80 лв.
Шлаух Силиконов Schego 1/m Изчерпан

Шлаух Силиконов Schego 1/m

Моделът е силиконов шлаух на производителя Schego с повишена здравина. По-голямата дебелина на стената предотвратява нежелани гънки върху зоните на пр..

5.80 лв.
Шлаух JBL Proflora Taifun CO2 3м Изчерпан

Шлаух JBL Proflora Taifun CO2 3м

Не всеки материал е подходящ за провеждане на CO2, тъй като много пластмаси се използват за въздух, но не са пропускливи за този газ. Това е така, защ..

13.50 лв.