Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Сол

Сол
Показване:
Подреждане по:

Aqua Vitro Salinity сол за морски аквариуми 15.7kg

Salinityтм е смес от соли, които са специално създадени за морски аквариуми. Този продукт съдържа основни и второстепенни микроелементи, намиращи се в..

189.80 лв.
SeaChem Reef Salt  1кг насипно Изчерпан

SeaChem Reef Salt 1кг насипно

Reef Salt™ е химически стабилна смес от соли, която е предназначенa да възпроизвежда естествените морски води. Тя е специално призведена за трансформи..

10.00 лв.
Aqua Medic Reef Salt 4 kg Изчерпан

Aqua Medic Reef Salt 4 kg

Новият Aqua Medic Reef Сол е резултат от 15-годишен опит в производството на морска сол за аквариуми. Той е плод на най-новите открития, свързани с ну..

31.30 лв.
SeaChem Reef Salt 189Л Изчерпан

SeaChem Reef Salt 189Л

Reef Salt™ е химически стабилна смес от соли, която е предназначенa да възпроизвежда естествените морски води. Тя е специално произведена за тра..

83.80 лв.
Aqua medic MeerSalt 20 kg Изчерпан

Aqua medic MeerSalt 20 kg

Aqua Medic Meersalt е продукт, който отговаря на всички изисквания на модерната и синтетична морска сол. Той е съставен от много добре пречистена смес..

115.00 лв.
SeaChem Reef Salt - 600Л Изчерпан

SeaChem Reef Salt - 600Л

Reef Salt™ е химически стабилна смес от соли, която е предназначенa да възпроизвежда естествените морски води. Тя е специално произведена за тра..

174.00 лв.