Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Соленоводни тестове

Соленоводни тестове
Показване:
Подреждане по:

Aquili Тест - GH

Продуктът представлява Тест Aquili GH, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той позволява да се измери стойността на GH или общата твър..

7.60лв.

Aquili Тест - NO2

Продуктът представлява Тест Aquili NO2, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той ви позволява да измервате стойността на NO2 или нитрит..

8.90лв.

Dajana Pet GH Тест Кит

Инструкции за употреба : - налейте 5 мл. аквариумна вода в кюветата - прибавете капка по капка от реагент-индикатора, като след всяка внимателно раз..

9.50лв.

Dajana Pet pH Tест Кит

Инструкции за употреба : - изплакнете мерителната кювета с вода от аквариума - налейте 5 мл. вода, добавете седем капки от реактива, разклатете добр..

9.50лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността в морските аквариуми е от изключителна важност за поддържането на стабилна и здравословна среда на живот. Хидрометър..

13.60лв.

Aquili Тест - PO4

Продуктът представлява Тест Aquili GH, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той служи за измерване на стойността на фосфатите по лесен,..

14.50лв.

Aquili Тест - NO3

Продуктът представлява Тест Aquili NO3, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той ви позволява да измервате стойността на NO3 в аквариум..

15.99лв.

Tecт за измерване на pH на сладка и морска вода Tropical pH Test 6,0-7,8

Продуктът представлява тecт PH 6,0-7,8 за измерване на PH в сладка и в морска вода. Той има разграфена скала с интервали през 0,2. Голямата точност на..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.2 Тест

Това е тест за измерване на концентрацията на нитритите в сладка и морска вода с интервал от 0,0 до 3,3 мг./литър. Удобен е и лесен за употреба. Съотв..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.3 Тест

Продуктът представлява тест за измерване на концентрацията на нитратите (NO3-) в сладка и морска вода с интервал на изчисление от 0 до 100 мг./литър. ..

16.80лв.

Тест Tropical TROPICAL GH/KH

Това е комплект за измерване на общата (GH) и карбонатна твърдост (KH). Тестът използва титруметричен метод и е предназначен за изчисле..

16.80лв.

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми. Прилага се и за чешмяна ..

19.90лв.
Aquili тест 7 в 1 -20%

Aquili тест 7 в 1

Продуктът осигурява бързо и лесно определяне на седемте основни стойности на водата само за една минута : PH, GH (обща твърдост), KH (карбонатна твърд..

27.90лв. 22.32лв.

SeaChem Ammonia Alert™

Аmmonia Alert™ е иновативен цветен тест за непрекъснато откриване и наблюдение на токсичния свободен амоняк. Сензорът му променя обратимо цвета ..

23.50лв.

Тест ленти за JBL Proscan

Продуктът е тестов пакет за презареждане с тестови ленти за JBL Proscan. Той осъществява анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Лесно и безопас..

28.80лв.

Seachem Test Alert Combo Pack

Комплектът съдържа два теста - за измерване на PH в сладководните аквариуми и на амоняк и токсини в морските. PH Alert е уникално устройство, което е ..

29.90лв.

SeaChem Test Silicate

Продуктът измерва силикатите с по-малко от 0,5 мг./литър. Той представлява пластина с много кухини и служи за едновременно прилагане до 6 теста. Включ..

35.70лв.

Seachem MulstiTest Nitrite & Nitrate

Този продукт може да измери нитрити до концентрация по-голяма от 0,1 мг./литър и нитрати от 0,2 мг./литър, както в морски, така и в сладководни а..

43.00лв.

SeaChem Test Ammonia

Този комплект измерва общия (NH3 и NH4+) и свободния амоняк (само NH3) до по-малко от 0,05 мг./литър и практически няма смущения в морската и сладката..

43.00лв.

SeaChem Test Iodini Iodite

Иновативният комплект йод/йодид MultiTest™ предлага количествен тест за този важен елемент от растежа на меките и твърди корали. Той измерва йод..

43.00лв.

SeaChem Test pH Alkalinity

MultiTest™ служи за измерване на морско PН и алкалност. Морското PН трябва да бъде 8,2-8,4. Резервоарите, дозирани с варовик, могат да достигнат..

43.00лв.

Seachem MultiTest Copper

Този тест измерва медта (всички видове) в концентрация по-голяма от 0,01 мг./литър в морски и сладководни аквариуми. Използва изключително точна проце..

47.00лв.

SeaChem Test Iron

Този комплект измерва съдържанието на желязо в сладководен или морски аквариум с точност до 0,05 мг./литър. Засича и хелатираното желязо. С него може ..

47.00лв.

SeaChem Test Phosphate

Този продукт измерва неорганичния фосфат до по-малко от 0,05 мг./литър. Представлява пластина с много кухини и служи за прилагане до 6 теста едновреме..

47.00лв.