Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Соленоводни тестове

Соленоводни тестове
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet GH Тест Кит

Използване: 1. Налейте 5 мл аквариумна вода в кюветата 2. Прибавете капка по капка от  регент-индикатора, като след всяка капка внимателно ра..

9.50лв.
Dajana Pet KH Тест Кит Изчерпан

Dajana Pet KH Тест Кит

Използване: 1. Налейте 5 мл аквариумна вода в кюветата 2. Прибавете капка по капка от  регент-индикатора, като след всяка капка внимателно ра..

9.50лв.

Dajana Pet pH Tест Кит

Указание за използване: 1.Изплакнете мерителната кювета с вода от аквариума. 2.Налейте 5 ml вода, добавете 7 капки от реактива, разклатете добре..

9.50лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността на морските аквариуми е от изключителна важност за поддържане на стабилната и здравословна среда за живот. Хидром..

13.60лв.

Tecт за измерване на pH на сладка и морска вода Tropical pH Test 6,0-7,8

Tecт pH 6.0-7.8 за измерване на pH в сладка и в морска вода с разграфена скала на измерване от 6,0 дo 7,8 pH, с интервали на измерване 0,2 pH. Голямат..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.2 Тест

Тест за измерване на концентрацията на нитрите в сладка и морска вода, с интервал на измерване от 0,0 до 3,3 мг/л. Удобен и лесен за употреба. Съответ..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.3 Тест

Тест за измерване на концентрацията на нитратите (NO3-) в сладка и морска вода, с интервал на измерване от 0 до 100 мг/л. Удобен и лесен за употреба. ..

16.80лв.

Тест Tropical TROPICAL GH/KH

Това е комплект за измерване на общата (GH) и карбонатна твърдост (KH). Теста използва титруметричен метод и е предназначен за измерване на водата как..

16.80лв.
Aquili CA test - Тест Калций Изчерпан

Aquili CA test - Тест Калций

Aquili CA Test – 18 ml Aquili тест Калций. Прецизен и надежден. Aquili тестовете са винаги точни и професионални. Много точен метод за определян..

19.00лв.

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми, както и чешмяна и езерна..

19.90лв.

SeaChem Ammonia Alert™

Аmmonia Alert ™ е иновативен цветен тест за непрекъснато откриване и наблюдение на токсичнния свободен амоняк. Сензорът на Аmmonia Alert променя обрат..

23.50лв.

Тест ленти за JBL Proscan

Тестов пакет  за презареждане с тестови ленти за JBL Proscan. Анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Лесно и безопасно управление на стойнос..

28.80лв.

Seachem Test Alert Combo Pack

Комплекта съдържа 2 теста - за измерване на Ph в сладководните аквариуми и за измерване на амоняк и токсини в морски аквариуми. pH Alert® е уникалн..

29.90лв.

Seachem MulstiTest Nitrite & Nitrate

Seachem MulstiTest Nitrite & Nitrate Този тестов комплект може да измери нитрити до концентрация по-голяма от 0.1 mg/L и нитрати от  0.2 mg/L, какт..

43.00лв.

Seachem MultiTest Copper

Seachem MultiTest Copper Този тест измерва медта (всички видове) в концентрация по-голяма от 0.01 mg/L в морски и сладководни аквариуми. Използва и..

47.00лв.

SeaChem Test Iron

SeaChem MultiTest Iron Този комплект измерва съдържанието на желязо в сладководен или морски аквариум до точност 0.05 mg/L. Също засича хелатиранот..

47.00лв.

SeaChem ReefStatus Test Calcium

С този комплект може да направите поне 150 измервания на нивото на калция в морска вода. Тестът се основава на титруване на калций с EDTA в присъствие..

69.00лв.