Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Соленоводни тестове

Соленоводни тестове
Показване:
Подреждане по:

Aquili Тест - GH

Тест Aquili GH за сладководни и морски аквариуми, тестът с реагент позволява да се измери по прост, но точен начин стойността на GH в аквариума или об..

7.60лв.

Aquili Тест - KH

Тест Aquili KH за сладководни и морски аквариуми, реагентният тест позволява да се измери по прост, но точен начин стойността на KH в аквариума или ка..

8.00лв.

Aquili Тест - NO2

Тест Aquili NO2 за сладководни и морски аквариуми, тестът с реагенти ви позволява да измервате стойността на NO2 в аквариума или нитритите по прост, н..

8.90лв.

Dajana Pet GH Тест Кит

Използване: 1. Налейте 5 мл аквариумна вода в кюветата 2. Прибавете капка по капка от  регент-индикатора, като след всяка капка внимателно ра..

9.50лв.
Dajana Pet KH Тест Кит Изчерпан

Dajana Pet KH Тест Кит

Използване: 1. Налейте 5 мл аквариумна вода в кюветата 2. Прибавете капка по капка от  регент-индикатора, като след всяка капка внимателно ра..

9.50лв.

Dajana Pet pH Tест Кит

Указание за използване: 1.Изплакнете мерителната кювета с вода от аквариума. 2.Налейте 5 ml вода, добавете 7 капки от реактива, разклатете добре..

9.50лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността на морските аквариуми е от изключителна важност за поддържане на стабилната и здравословна среда за живот. Хидром..

13.60лв.
Aquili Тест - PO4 Нов

Aquili Тест - PO4

Тест Aquili GH за сладководни и морски аквариуми,за измерване на стойността на фосфатите по прост, но точен начин. Тестовете Aquili използват професио..

14.50лв.

Aquili Тест - NO3

Тест Aquili NO3 за сладководни и морски аквариуми, тестът с реагенти ви позволява да измервате стойността на NO3 в аквариума или нитрaтите по прост, н..

15.99лв.

Tecт за измерване на pH на сладка и морска вода Tropical pH Test 6,0-7,8

Tecт pH 6.0-7.8 за измерване на pH в сладка и в морска вода с разграфена скала на измерване от 6,0 дo 7,8 pH, с интервали на измерване 0,2 pH. Голямат..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.2 Тест

Тест за измерване на концентрацията на нитрите в сладка и морска вода, с интервал на измерване от 0,0 до 3,3 мг/л. Удобен и лесен за употреба. Съответ..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.3 Тест

Тест за измерване на концентрацията на нитратите (NO3-) в сладка и морска вода, с интервал на измерване от 0 до 100 мг/л. Удобен и лесен за употреба. ..

16.80лв.

Тест Tropical TROPICAL GH/KH

Това е комплект за измерване на общата (GH) и карбонатна твърдост (KH). Теста използва титруметричен метод и е предназначен за измерване на водата как..

16.80лв.
Aquili CA test - Тест Калций Изчерпан

Aquili CA test - Тест Калций

Aquili CA Test – 18 ml Aquili тест Калций. Прецизен и надежден. Aquili тестовете са винаги точни и професионални. Много точен метод за определян..

19.00лв.

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми, както и чешмяна и езерна..

19.90лв.

SeaChem Ammonia Alert™

Аmmonia Alert ™ е иновативен цветен тест за непрекъснато откриване и наблюдение на токсичнния свободен амоняк. Сензорът на Аmmonia Alert променя обрат..

23.50лв.

Тест ленти за JBL Proscan

Тестов пакет  за презареждане с тестови ленти за JBL Proscan. Анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Лесно и безопасно управление на стойнос..

28.80лв.

Seachem Test Alert Combo Pack

Комплекта съдържа 2 теста - за измерване на Ph в сладководните аквариуми и за измерване на амоняк и токсини в морски аквариуми. pH Alert® ..

29.90лв.

SeaChem Test Silicate

Измерва силикатите с по-малко от 0,5 mg / L Пластина с много кухини за едновременно тестване на до 6 теста едновременно Включва справка за валидиран..

35.70лв.

Seachem MulstiTest Nitrite & Nitrate

Seachem MulstiTest Nitrite & Nitrate Този тестов комплект може да измери нитрити до концентрация по-голяма от 0.1 mg/L и нитрати от  ..

43.00лв.

SeaChem Test Ammonia

MultiTest ™ Амоняк Този комплект измерва общия (NH3 и NH4 +) и свободния амоняк (само NH3) до по-малко от 0,05 mg / L и практически няма смущ..

43.00лв.

SeaChem Test Iodini Iodite

Иновативният комплект йод / йодид MultiTest ™ предлага количествен тест за този важен елемент от растежа на меките и твърди корали. Той измерва..

43.00лв.

SeaChem Test pH Alkalinity

MultiTest ™ морско рН и алкалност Морското рН трябва да бъде 8,2—8,4. Резервоарите, дозирани с варовик, могат да достигнат 8,6. Естеств..

43.00лв.

Seachem MultiTest Copper

Seachem MultiTest Copper Този тест измерва медта (всички видове) в концентрация по-голяма от 0.01 mg/L в морски и сладководни аквариуми. Използва и..

47.00лв.