Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Специализирани Филтри

Специализирани Филтри
Тук ще намерите различни видове предфилтри, дънни филтри и биохимични филтърни гъби, които са допълнителна филтрация към вашите филтри.
Показване:
Подреждане по:

Биохимична филтър гъба RS-130K

Продуктът представлява биохимична филтър гъба RS-130K, която е подходяща за аквариум до 60 литра. Технически характеристики : Подход..

8.90 лв.

Биохимична филтър гъба RS-430K

Тази биохимична филтър гъба на производителя RS Electrical поддържа рибките здрави и водата в добро състояние. Технически характеристики : ..

15.60 лв.

Предфилтър EHEIM

Предфилтърът на EHEIM обира механичните отпадъци от водата преди тя да достигне до канистъра. Лесен е за употреба и почистване. Благодарение на отвори..

25.40 лв.

Биохимична филтър гъба RS-280K

Този модел биохимична филтър гъба на производителя RS Electrical поддържа рибките здрави и водата в добро състояние. Технически характеристики : ..

11.50 лв.

Двойна биохимична филтърна гъба Elite

Висококачествествена биохимична филтърна гъба, която осигурява едновременно механична и биологична филтрация. Може да се използва, както в комбинация ..

22.60 лв.

Биохимична филтърна гъба Elite

Висококачествена биохимична филтърна гъба, която сигурява едновременно механична и биологична филтрация. Може да се използва, както в комбинация с вод..

16.80 лв.

Филтър AquaClear за водни помпи тип Power Head

AquaClear са мощни филтри, които са предназначени за бързо отстраняване на отпадъци и частици. Те съдържат гранулиран филтриращ материал за специализи..

14.60 лв.

JBL Top Clean II

TopClean II е скимер за почистване на водната повърхност. Той е лесен за употреба и автоматично премахва помътняването и замърсяването по повърхността..

59.00 лв.

Дънен Филтър EHEIM

Дънния филтър EHEIM може да се ползва по два начина: да засмуква вода през грунда към дъното или обратно. При поток от дъното към аквариумната ча..

128.00 лв.

Кварцов филтър RS-4110

Продуктът представлява кварцов филтър на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Подходящ за : сл..

108.00 лв.
Повърхностен екстрактор EHEIM Изчерпан

Повърхностен екстрактор EHEIM

Повърхностният екстрактор филтрира горния слой на водата на аквариума. В този слой с времето се натрупват органични вещества като мазнини, протеини и ..

97.80 лв.
Tunze Reefpack 250 Изчерпан

Tunze Reefpack 250

Този уред предоставя механична и химична филтрация с Comline® филтър 3162, зареждащи се с всякакъв вид филтър среда. Повърхностният прием отстран..

358.00 лв.