Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Специализирани Филтри

Специализирани Филтри
Тук ще намерите различни видове предфилтри, дънни филтри и биохимични филтърни гъби, които са допълнителна филтрация към вашите филтри.
Показване:
Подреждане по:

Биохимична филтър гъба RS-130K

Продуктът представлява биохимична филтър гъба RS-130K, която е подходяща за аквариум до 60 литра. Технически характеристики : Подход..

8.90 лв.

Биохимична филтър гъба RS-430K

Тази биохимична филтър гъба на производителя RS Electrical поддържа рибките здрави и водата в добро състояние. Технически характеристики : ..

15.60 лв.

Биохимична филтър гъба RS-280K

Този модел биохимична филтър гъба на производителя RS Electrical поддържа рибките здрави и водата в добро състояние. Технически характеристики : ..

11.50 лв.

Предфилтър EHEIM

Предфилтърът на EHEIM обира механичните отпадъци от водата преди тя да достигне до канистъра. Лесен е за употреба и почистване. Благодарение на отвори..

25.40 лв.

Двойна биохимична филтърна гъба Elite

Висококачествествена биохимична филтърна гъба, която осигурява едновременно механична и биологична филтрация. Може да се използва, както в комбинация ..

22.60 лв.

Биохимична филтърна гъба Elite

Висококачествена биохимична филтърна гъба, която сигурява едновременно механична и биологична филтрация. Може да се използва, както в комбинация с вод..

16.80 лв.

Филтър AquaClear за водни помпи тип Power Head

AquaClear са мощни филтри, които са предназначени за бързо отстраняване на отпадъци и частици. Те съдържат гранулиран филтриращ материал за специализи..

14.60 лв.

JBL Top Clean II

TopClean II е скимер за почистване на водната повърхност. Той е лесен за употреба и автоматично премахва помътняването и замърсяването по повърхността..

44.00 лв.

Повърхностен екстрактор EHEIM

Повърхностният екстрактор филтрира горния слой на водата на аквариума. В този слой с времето се натрупват органични вещества като мазнини, протеини и ..

97.80 лв.

Кварцов филтър RS-4110

Продуктът представлява кварцов филтър на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Подходящ за : сл..

108.00 лв.

Дънен Филтър EHEIM

Дънния филтър EHEIM може да се ползва по два начина: да засмуква вода през грунда към дъното или обратно. При поток от дъното към аквариумната ча..

128.00 лв.
Дънен биофилтър Изчерпан

Дънен биофилтър

Този модел представлява дънен биофилтър за аквариум. Той има наставяеми плочки с обща площ 30 х 50 см. В комплекта са включени тръби, шлаух и камъчета..

16.60 лв.
Префилтър Sun Sun 603 Изчерпан

Префилтър Sun Sun 603

Подходящ за аквариуми със сладка и солена вода. Лесен е за използване и инсталиране. Може да се прилага, поставяйки го на входа, за да пречиства водат..

36.00 лв.
Tunze Reefpack 250 Изчерпан

Tunze Reefpack 250

Този уред предоставя механична и химична филтрация с Comline® филтър 3162, зареждащи се с всякакъв вид филтър среда. Повърхностният прием отс..

358.00 лв.