Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Специализирани Филтри

Специализирани Филтри
Показване:
Подреждане по:

Биохимична филтър гъба RS-130K

Продуктът представлява биохимична филтър гъба RS-130K, която е подходяща за аквариум до 60 литра. Технически характеристики : Подход..

8.70лв.

Биохимична филтър гъба RS-280K

Този модел биохимична филтър гъба на производителя RS Electrical поддържа рибките здрави и водата в добро състояние. Технически характеристики : ..

11.50лв.

Филтър AquaClear за водни помпи тип Power Head

AquaClear са мощни филтри, които са предназначени за бързо отстраняване на отпадъци и частици. Те съдържат гранулиран филтриращ материал за специализи..

14.60лв.

Биохимична филтър гъба RS-430K

Тази биохимична филтър гъба на производителя RS Electrical поддържа рибките здрави и водата в добро състояние. Технически характеристики : ..

14.90лв.

Биохимична филтърна гъба Elite

Висококачествена биохимична филтърна гъба, която сигурява едновременно механична и биологична филтрация. Може да се използва, както в комбинация с вод..

16.80лв.

Двойна биохимична филтърна гъба Elite

Висококачествествена биохимична филтърна гъба, която осигурява едновременно механична и биологична филтрация. Може да се използва, както в комбинация ..

22.60лв.

EHEIM Предфилтър

Предфилтърът на EHEIM обира механичните отпадъци от водата преди тя да достигне до канистъра. Лесен е за употреба и почистване. Благодарение на отвори..

23.20лв.

JBL Top Clean II

TopClean II е скимер за почистване на водната повърхност. Той е лесен за употреба и автоматично премахва помътняването и замърсяването по повърхността..

44.00лв.
Повърхностен екстрактор EHEIM Surface extractor -10%

Повърхностен екстрактор EHEIM Surface extractor

Повърхностният екстрактор филтрира горния слой на водата на аквариума. В този слой с времето се натрупват органични вещества като мазнини, протеини и ..

84.00лв. 75.60лв.
Дънен биофилтър Изчерпан

Дънен биофилтър

Този модел представлява дънен биофилтър за аквариум. Той има наставяеми плочки с обща площ 30 х 50 см. В комплекта са включени тръби, шлаух и камъчета..

16.60лв.
Префилтър Sun Sun 603 Изчерпан

Префилтър Sun Sun 603

Подходящ за аквариуми със сладка и солена вода. Лесен е за използване и инсталиране. Може да се прилага, поставяйки го на входа, за да пречиства водат..

36.00лв.
Tunze Reefpack 250 Изчерпан

Tunze Reefpack 250

Този уред предоставя механична и химична филтрация с Comline® филтър 3162, зареждащи се с всякакъв вид филтър среда. Повърхностният прием отс..

358.00лв.