Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 80 лв.!

Sticks & Crisps

Sticks & Crisps
Показване:
Подреждане по:

Hikari Carnivore Pellets

Това е специално разработена храна за дънни хищни риби. Тя съдържа всички важни хранителни елементи, като живата, но без опасността от паразити. Разра..

23.50 лв.

Hikari Vibra Bites

Hikari Vibra Bites е идеална за тропически риби, които предпочитат жива храна, като дискусите. Хранете от два до три пъти на ден и с количество, което..

8.30 лв.

Специална високопротеинова храна за аксолоти Tropical Axolotl sticks 250 мл./15 гр.

Това е специална високопротеинова храна, под формата на потъващи пръчици, която е предназначена за аксолот (вид мексиканска амбистома), испански ребре..

16.10 лв.

Основна храна за скариди Tropical Caridina Nano Sticks 10 гр.

Cardinia Nano Sticks е основна многосъставна храна, под формата на плуващи пръчици, която е подходяща за ежедневно хранене на малки скариди (например ..

5.20 лв.

Храна за ракообразни Tropical Shrimp Sticks 100 мл / 55 гр

Това са мултисъставни, потъващи пръчици, предназначени за ежедневно хранене на сладководни и морски ракообразни, включително много популярните сладков..

9.40 лв.

Hikari Shrimp Cuisine

Продуктът съдържа растителни съставки, особено морска трева и спирулина. Внимателно подбраните нутриенти с добавени витамини, минерали и други микро е..

9.30 лв.

Hikari Food Stix 57gr

Това е оптимално балансиран микс, стимулиращ достигането на максимални размери на рибите. Разработен е след множество проучвания, относно зрението, об..

15.60 лв.

Високопротеинова храна Tropical Red Mico Colour Sticks

Тази високопротеинова храна засилва естествената окраска на рибите с астаксантин и екстракт от червен пипер. Тя е под формата на плаващи пръчици, коит..

9.60 лв.

Пълноценна храна под формата на потъващи пръчици Tropical Super Goldfish Mini Sticks

Продуктът представлява пълноценна основна храна, под формата на потъващи пръчици, която е подходяща за хранене на японски златни рибки и лайънхед (лъв..

7.30 лв.

Dajana Pet Betta pellets

Продуктът представлява пълноценна храна, под формата на плаващи пелети, която е подходяща за видовете Betta Splendens. Животинските протеини съставляв..

1.50 лв.

Hikari Jumbo CarniStix 182gr

Това са специално разработени стиксове, според начина на хранене на хищниците. Формата и структурата им са уникални по рода си. Те бързо се напояват о..

36.90 лв.

Многосъставна храна под формата на пръчици Tropical Cichlid Arowana Large Sticks 250 гр.

Продуктът представлява ежедневна многосъставна храна, под формата на потъващи пръчици, която служи за подсилване на цветовете. Подходяща е за гол..

22.90 лв.

Fluval Bug Bites Pleco Sinking Sticks - 130гр

Fluval Bug Bites Pleco Sinking Sticks включва здравословна комбинация от животински протеини и зеленчуци и е изключително подходяща за всички видове п..

17.90 лв.

Многосъставна храна под формата на пръчици Tropical Cichlid Arowana Medium Sticks

Продуктът представлява многосъставна храна, под формата на плуващи пръчици, която служи за подсилване на цветовете. Тя е подходяща за ежедневно хранен..

13.70 лв.

Dajana Pet ISF Betta Pellets 100ml

Продуктът представлява храна за всички видове Бети (Betta splendens) и малки тропически всеядни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без ..

4.70 лв.

Храна за скариди Dennerle Shrimp King Complete Basic Feed 30 гр.

Това е ежедневна храна, която е под формата на пелети. Тя съдържа всички важни нутриенти и хранителни вещества. Те са необходими, както за здравословн..

19.40 лв.

Dennerle Cichlid Carny

Много малавийски и танганайски цихлиди са хищници и в естествената си среда се хранят със зоопланктон и ракообразни. Тази храна съдържа 30% насекоми, ..

23.30 лв.

Храна за скариди Dennerle Shrimp King Protein 30g

Тази храна е под формата на потъващи пръчици и е съставена изцяло от натурални съставки, които са с високо съдържание на протеини и незаменими аминоки..

23.20 лв.

Dennerle Cichlid Veggy

Това е основна храна за растителноядни цихлиди, която съдържа високи пропорции от съставки на растителна основа. Тя е богата на хранителни вещества, к..

23.30 лв.

Dajana Pet ISF Coldwater Pellets 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове студеноводни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, какт..

4.90 лв.

Храна за скариди Dennerle Shrimp King Mineral 30g

Dennerle Shrimp King Mineral е храна, под формата на пръчици, която съдържа допълнителни минерали. Те помагат при смяна на обвивката и при формирането..

21.30 лв.

Dajana Pet ISF Tropical Pellets 100ml

Това е пълноценна храна за всички видове тропически аквариумни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, както и зър..

5.20 лв.

Храна за всеядни и месоядни рибки Tropical America Size S

America (S, M и L) е храна, под формата на потъващи чипсове, която е предназначена за всеядни и месоядни риби от Северна и Южна Америка. Съдържа херин..

14.70 лв.

Храна под формата на чипс Tropical Africa Herbivore

Това е храна, под формата на потъващи чипсове, която е подходяща за растителноядни и всеядни африкански цихлиди. Съдържа водорасли (Spirulina platensi..

13.40 лв.