Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Sticks & Crisps

Sticks & Crisps
Показване:
Подреждане по:

Основна храна за скариди Tropical Caridina Nano Sticks 10 гр.

Cardinia Nano Sticks е основна многосъставна храна, под формата на плуващи пръчици, която е подходяща за ежедневно хранене на малки скариди (например ..

4.30лв.

Dajana Pet Brine Shrimp

Продуктът представлява ценна допълнителна храна за всички видове аквариумни риби, както в сладководни, така и в морски аквариуми. Инструкции : използв..

4.50лв.

Dajana Pet ISF Betta Pellets 100ml

Продуктът представлява храна за всички видове Бети (Betta splendens) и малки тропически всеядни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без ..

4.50лв.

Dajana Pet ISF Coldwater Pellets 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове студеноводни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, какт..

4.50лв.

Dajana Pet ISF Tropical Pellets 100ml

Това е пълноценна храна за всички видове тропически аквариумни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, както и зър..

4.80лв.

Пълноценна храна под формата на потъващи пръчици Tropical Super Goldfish Mini Sticks

Продуктът представлява пълноценна основна храна, под формата на потъващи пръчици, която е подходяща за хранене на японски златни рибки и лайънхед (лъв..

6.10лв.

Tropical Supervit Chips 100мл. / 52 гр.

Това е многосъставна основна храна, под формата на потъващи чипсове, която е подходяща за ежедневна употреба при повечето всеядни рибки, хранещи се на..

6.50лв.

Hikari Vibra Bites

Hikari Vibra Bites е идеална за тропически риби, които предпочитат жива храна, като дискусите. Хранете от два до три пъти на ден и с количество, което..

6.60лв.

Високопротеинова храна Tropical Red Mico Colour Sticks

Тази високопротеинова храна засилва естествената окраска на рибите с астаксантин и екстракт от червен пипер. Тя е под формата на плаващи пръчици, коит..

7.90лв.

Храна за ракообразни Tropical Shrimp Sticks 100 мл / 55 гр

Това са мултисъставни, потъващи пръчици, предназначени за ежедневно хранене на сладководни и морски ракообразни, включително много популярните сладков..

7.90лв.

Многосъставна храна под формата на пръчици Tropical Cichlid Arowana Large Sticks 250 мл. / 75 гр.

Продуктът представлява ежедневна многосъставна храна, под формата на плуващи пръчици, която служи за подсилване на цветовете. Подходяща е за големи ци..

9.90лв.

Hikari Food Stix 57gr

Това е оптимално балансиран микс, стимулиращ достигането на максимални размери на рибите. Разработен е след множество проучвания, относно зрението, об..

10.80лв.

Многосъставна храна под формата на пръчици Tropical Cichlid Arowana Medium Sticks

Продуктът представлява многосъставна храна, под формата на плуващи пръчици, която служи за подсилване на цветовете. Тя е подходяща за ежедневно хранен..

11.50лв.

Многосъставна основна храна за цихлиди Tropical Cichlid Red Green Medium Sticks

Това е многосъставна основна храна, под формата на плуващи пръчици, която е подходяща за ежедневно хранене на всеядни цихлиди със средна големина. Пръ..

11.90лв.

Основна растителна храна за цихлиди Tropical Cichlid Spirulina Medium Sticks 250мл. / 90гр.

Това е основна растителна храна, под формата на плаващи пръчици, която е подходяща за цихлиди със средна големина. Такива са например растителноядните..

11.90лв.

Храна под формата на чипс Tropical Africa Carnivore 100 мл./ 52 гр.

Това е храна, под формата на потъващи чипсове, която е предназначена за месоядни и всеядни африкански цихлиди. Съдържа херинга и ларви на насекоми, ко..

13.40лв.

Храна под формата на чипс Tropical Africa Herbivore

Това е храна, под формата на потъващи чипсове, която е подходяща за растителноядни и всеядни африкански цихлиди. Съдържа водорасли (Spirulina platensi..

13.40лв.

Храна за цихлиди Tropical Cichlid Chips 250 мл./ 130 гр.

Продуктът представлява храна, под формата на бавно потъващи чипсове, която засилва окраската. Тя е подходяща за средни и големи цихлиди, включително и..

14.00лв.

Храна за всеядни и месоядни рибки Tropical America Size S

America (S, M и L) е храна, под формата на потъващи чипсове, която е предназначена за всеядни и месоядни риби от Северна и Южна Америка. Съдържа херин..

14.70лв.

Hikari Carnivore Pellets

Това е специално разработена храна за дънни хищни риби. Тя съдържа всички важни хранителни елементи, като живата, но без опасността от паразити. Разра..

16.40лв.

Храна за аровани Tropical Arowana

Arowana (L и XXL) е мека храна, под формата на плаващи пръчици, която съдържа херинга и ларви на насекоми и предоставя висококачествени протеини и мас..

17.80лв.

Fluval Bug Bites Pleco Sinking Sticks

Fluval Bug Bites Pleco Sinking Sticks включва здравословна комбинация от животински протеини и зеленчуци и е изключително подходяща за всички видове п..

17.90лв.

Храна за скариди Dennerle Shrimp King Complete Basic Feed 30 гр.

Това е ежедневна храна, която е под формата на пелети. Тя съдържа всички важни нутриенти и хранителни вещества. Те са необходими, както за здравословн..

18.20лв.

Храна за скариди Dennerle Shrimp King Mineral 30g

Dennerle Shrimp King Mineral е храна, под формата на пръчици, която съдържа допълнителни минерали. Те помагат при смяна на обвивката и при формирането..

19.00лв.