Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Sticks & Crisps

Sticks & Crisps
Показване:
Подреждане по:

Hikari Carnivore Pellets

Това е специално разработена храна за дънни хищни риби. Тя съдържа всички важни хранителни елементи, като живата, но без опасността от паразити. Разра..

17.50 лв.

Hikari Vibra Bites

Hikari Vibra Bites е идеална за тропически риби, които предпочитат жива храна, като дискусите. Хранете от два до три пъти на ден и с количество, което..

7.10 лв.

Hikari Food Stix 57gr

Това е оптимално балансиран микс, стимулиращ достигането на максимални размери на рибите. Разработен е след множество проучвания, относно зрението, об..

11.60 лв.

Hikari Shrimp Cuisine

Продуктът съдържа растителни съставки, особено морска трева и спирулина. Внимателно подбраните нутриенти с добавени витамини, минерали и други микро е..

7.90 лв.

Храна за ракообразни Tropical Shrimp Sticks 100 мл / 55 гр

Това са мултисъставни, потъващи пръчици, предназначени за ежедневно хранене на сладководни и морски ракообразни, включително много популярните сладков..

9.40 лв.

Основна храна за скариди Tropical Caridina Nano Sticks 10 гр.

Cardinia Nano Sticks е основна многосъставна храна, под формата на плуващи пръчици, която е подходяща за ежедневно хранене на малки скариди (например ..

5.20 лв.

Пълноценна храна под формата на потъващи пръчици Tropical Super Goldfish Mini Sticks

Продуктът представлява пълноценна основна храна, под формата на потъващи пръчици, която е подходяща за хранене на японски златни рибки и лайънхед (лъв..

7.30 лв.

Hikari Jumbo CarniStix 182gr

Това са специално разработени стиксове, според начина на хранене на хищниците. Формата и структурата им са уникални по рода си. Те бързо се напояват о..

32.10 лв.

Високопротеинова храна Tropical Red Mico Colour Sticks

Тази високопротеинова храна засилва естествената окраска на рибите с астаксантин и екстракт от червен пипер. Тя е под формата на плаващи пръчици, коит..

9.60 лв.

Многосъставна храна под формата на пръчици Tropical Cichlid Arowana Large Sticks 250 гр.

Продуктът представлява ежедневна многосъставна храна, под формата на потъващи пръчици, която служи за подсилване на цветовете. Подходяща е за гол..

22.90 лв.

Храна за скариди Dennerle Shrimp King Complete Basic Feed 30 гр.

Това е ежедневна храна, която е под формата на пелети. Тя съдържа всички важни нутриенти и хранителни вещества. Те са необходими, както за здравословн..

19.40 лв.

Многосъставна храна под формата на пръчици Tropical Cichlid Arowana Medium Sticks

Продуктът представлява многосъставна храна, под формата на плуващи пръчици, която служи за подсилване на цветовете. Тя е подходяща за ежедневно хранен..

13.70 лв.

Dennerle Cichlid Carny

Много малавийски и танганайски цихлиди са хищници и в естествената си среда се хранят със зоопланктон и ракообразни. Тази храна съдържа 30% насекоми, ..

23.30 лв.

Многосъставна основна храна за цихлиди Tropical Cichlid Red Green Medium Sticks

Това е многосъставна основна храна, под формата на плуващи пръчици, която е подходяща за ежедневно хранене на всеядни цихлиди със средна големина. Пръ..

11.90 лв.

Храна за скариди Dennerle Shrimp King Protein 30g

Тази храна е под формата на потъващи пръчици и е съставена изцяло от натурални съставки, които са с високо съдържание на протеини и незаменими аминоки..

21.30 лв.

Храна за скариди Dennerle Shrimp King Mineral 30g

Dennerle Shrimp King Mineral е храна, под формата на пръчици, която съдържа допълнителни минерали. Те помагат при смяна на обвивката и при формирането..

21.30 лв.

Dennerle Cichlid Veggy

Това е основна храна за растителноядни цихлиди, която съдържа високи пропорции от съставки на растителна основа. Тя е богата на хранителни вещества, к..

23.30 лв.

Fluval Bug Bites Pleco Sinking Sticks - 130гр

Fluval Bug Bites Pleco Sinking Sticks включва здравословна комбинация от животински протеини и зеленчуци и е изключително подходяща за всички видове п..

17.90 лв.

Dajana Pet Betta pellets

Продуктът представлява пълноценна храна, под формата на плаващи пелети, която е подходяща за видовете Betta Splendens. Животинските протеини съставляв..

1.50 лв.

Основна растителна храна за цихлиди Tropical Cichlid Spirulina Medium Sticks

Това е основна растителна храна, под формата на плаващи пръчици, която е подходяща за цихлиди със средна големина. Такива са например растителноядните..

11.90 лв.

Храна за аровани Tropical Arowana

Arowana (L и XXL) е мека храна, под формата на плаващи пръчици, която съдържа херинга и ларви на насекоми и предоставя висококачествени протеини и мас..

17.80 лв.

Храна за цихлиди Tropical Cichlid Chips 250 мл./ 130 гр.

Продуктът представлява храна, под формата на бавно потъващи чипсове, която засилва окраската. Тя е подходяща за средни и големи цихлиди, включително и..

14.00 лв.

Храна под формата на чипс Tropical Africa Carnivore 100 мл./ 52 гр.

Това е храна, под формата на потъващи чипсове, която е предназначена за месоядни и всеядни африкански цихлиди. Съдържа херинга и ларви на насекоми, ко..

13.40 лв.

Dajana Pet ISF Coldwater Pellets 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове студеноводни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, какт..

4.90 лв.