Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Таблетки

Таблетки
Показване:
Подреждане по:

Витализираща храна за рибки Tropical Nanovit tablets 10 гр./70 таб.

Tropical Nanovit Tablets е витализираща и подсилваща оцветяването храна, която е под формата на малки и плоскоизпъкнали таблетки. Тя е с високо съдърж..

2.60 лв.

Храна под формата на таблетки, богати на водорасли Tropical 3-Algae Tablets A

3-Algae Tablets A е храна, която е богата на водорасли и е под формата на самозалепващи се за аквариумното стъкло таблетки. Предназначена е за ежеднев..

11.10 лв.

Растителна храна на таблетки Tropical Pleco`s tablets

Pleco’s Tablets е специална и пълноценна храна, под формата на лещовидни потъващи таблетки с диаметър 25 мм., която е предназначена за големи видове р..

13.40 лв.

Храна под формата на таблетки, богати на водорасли Tropical 3-Algae Tablets B

3-Algae Tablets B са потъващи таблетки, богати на алги и водорасли. Предназначени са за ежедневно хранене на растителноядни риби и като допълнение за ..

12.70 лв.

Храна под формата на таблетки Tropical Super Spirulina Forte Tablets 2кг

Tropical Super Spirulina Forte Tablets са лепливи, растителни таблетки с високо съдържание на спирулина (36%). Предназначена е за африкански цихлиди и..

327.00 лв.
Sera Bakto Tabs 275 табл. Изчерпан

Sera Bakto Tabs 275 табл.

Тази лесносмилаема и особено вкусна храна на таблетки е подходяща за сладководни и морски рибки. Тя бързо и безопасно се бори с бактериални инфекции, ..

11.90 лв.
Храна Eheim Tropical Tabs 160 мл. Изчерпан

Храна Eheim Tropical Tabs 160 мл.

Продуктът представлява здравословна и естествена храна, която не замъглява водата в аквариума. Eheim Tropical Tabs е здравословна диета, идеална, какт..

12.40 лв.