Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Таблетки

Таблетки
Показване:
Подреждане по:

Витализираща храна за рибки Tropical Nanovit tablets 10 гр./70 таб.

Tropical Nanovit Tablets е витализираща и подсилваща оцветяването храна, която е под формата на малки и плоскоизпъкнали таблетки. Тя е с високо съдърж..

2.20лв.

EHEIM Bottom Tabs 90ml

Продуктът представлява храна на таблетки за всички видове дънни риби. Тя има идеално съотношение на белтъчини, мазнини и ненаситени Омега-3 и 6 мастни..

8.70лв.

Храна под формата на таблетки, богати на водорасли Tropical 3-Algae Tablets A

3-Algae Tablets A е храна, която е богата на водорасли и е под формата на самозалепващи се за аквариумното стъкло таблетки. Предназначена е за ежеднев..

9.40лв.

EHEIM FD Tablets 90ml

EHEIM FD Tablets е уникална храна, подходяща за всекидневна употреба или за разнообразяване на менюто на вашите любимци. Идеална е за дънни риби, но м..

9.90лв.

Храна под формата на таблетки, богати на водорасли Tropical 3-Algae Tablets B

3-Algae Tablets B са потъващи таблетки, богати на алги и водорасли. Предназначени са за ежедневно хранене на растителноядни риби и като допълнение за ..

10.80лв.

Растителна храна на таблетки Tropical Pleco`s tablets

Pleco’s Tablets е специална и пълноценна храна, под формата на лещовидни потъващи таблетки с диаметър 25 мм., която е предназначена за големи ви..

13.40лв.

Dennerle Shrimp King Yummy Gum 55g

Тази храна е предназначена за скариди и осигурява биологично балансирана диета. Тя може да се притисне върху камъни, корени или стъклото на аквариума,..

19.90лв.

Храна под формата на таблетки Tropical Super Spirulina Forte Tablets 2кг

Tropical Super Spirulina Forte Tablets са лепливи, растителни таблетки с високо съдържание на спирулина (36%). Предназначена е за африкански цихлиди и..

265.00лв.
Sera Bakto Tabs 275 табл. Изчерпан

Sera Bakto Tabs 275 табл.

Тази лесносмилаема и особено вкусна храна на таблетки е подходяща за сладководни и морски рибки. Тя бързо и безопасно се бори с бактериални инфекции, ..

11.90лв.
Храна Eheim Tropical Tabs 160 мл. Изчерпан

Храна Eheim Tropical Tabs 160 мл.

Продуктът представлява здравословна и естествена храна, която не замъглява водата в аквариума. Eheim Tropical Tabs е здравословна диета, идеална, какт..

12.40лв.