Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Таблетки

Таблетки
Показване:
Подреждане по:

Витализираща храна за рибки Tropical Nanovit tablets 10 гр./70 таб.

ВИТАЛИЗИРАЩА ХРАНА, ПОДСИЛВАЩА ОЦВЕТЯВАНЕТО, ЗА ОБИТАТЕЛИ НА НАНО АКВАРИУМ TROPICAL NANOVIT TABLETS е витализираща и подсилваща оцветяването храна,..

2.20лв.

EHEIM Bottom Tabs 90ml

Храна на таблетки за всички видове  дънни риби. Идеалното съотношение на белтъчини, мазнини  и ненаситени oмега 3 и 6 мастни киселини, витамини, пр..

8.70лв.

Храна под формата на таблетки, богати на водорасли Tropical 3-Algae Tablets A

3-ALGAE TABLETS A е храна богата на водорасли, под формата на самозалепващи се за аквариумното стъкло таблетки. Предназначена е за ежедневно хранене н..

9.40лв.

EHEIM FD Tablets 90ml

EHEIM FD Tablets е уникална храна, подходяща за всекидневна употреба или за разнообразяване менюто на вашите любимци. Идеална е за дънни риби, но може..

9.90лв.

Храна под формата на таблетки, богати на водорасли Tropical 3-Algae Tablets B

3-ALGAE TABLETS B са потъващи таблетки, богати на алги и водорасли. Предназначен за ежедневно хранене на растителноядни  риби и като допълнителна хран..

10.80лв.
Sera Bakto Tabs 275 табл. Изчерпан

Sera Bakto Tabs 275 табл.

Тази лесносмилаема и особено вкусна храна на таблетки за сладководни и морски рибки, бързо и безопасно се бори с бактериални инфекции, като бактериалн..

11.90лв.
Храна Eheim Tropical Tabs 160 мл. Изчерпан

Храна Eheim Tropical Tabs 160 мл.

Здравословна, естествена храна Висококачествена храна, която не замъглява водата в аквариума Eheim Tropical Tabs е здравословна диета идеална както ..

12.40лв.

Растителна храна на таблетки Tropical Pleco`s tablets

СЪДЪРЖА БРАШНО ОТ ДЪБ ХРАНА СЪС СПИРУЛИНА И ДОБАВЕНА ДЪБОВА ДЪРВЕСИНА ЗА ГОЛЕМИ АНЦИСТРУСИ Pleco’s Tablets – специална, пълноценна храна, под фо..

13.40лв.

Храна под формата на таблетки Tropical Super Spirulina Forte Tablets 2кг

Tropical Super Spirulina Forte Tablets са лепливи, растителни таблетки с високо съдържание на спирулина (36%). Предназначена е за африкански ци..

265.00лв.