Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Соленоводни тестове

Соленоводни тестове
Показване:
Подреждане по:
Dajana Pet GH Тест Кит Продука не е наличен

Dajana Pet GH Тест Кит

Използване:1. Налейте 5 мл аквариумна вода в кюветата2. Прибавете капка по капка от  регент-индикатора, като след всякакапка внимателно ра..

9.50лв.
Dajana Pet KH Тест Кит Продука не е наличен

Dajana Pet KH Тест Кит

Използване:1. Налейте 5 мл аквариумна вода в кюветата2. Прибавете капка по капка от  регент-индикатора, като след всякакапка внимателно ра..

9.50лв.

Dajana Pet pH Tест Кит

Указание за използване:1.Изплакнете мерителната кювета с вода от аквариума.2.Налейте 5 ml вода, добавете 7 капки от реактива, разклатете добре..

9.50лв.
Тест ленти за JBL Proscan Продука не е наличен

Тест ленти за JBL Proscan

Тестов пакет  за презареждане с тестови ленти за JBL Proscan.Анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Лесно и безопасно управление на стойнос..

12.90лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността на морските аквариуми е от изключителна важност за поддържане на стабилната и здравословна среда за живот.Хидром..

13.60лв.

Tecт за измерване на pH на сладка и морска вода Tropical pH Test 6,0-7,8

Tecт pH 6.0-7.8 за измерване на pH в сладка и в морска вода с разграфена скала на измерване от 6,0 дo 7,8 pH, с интервали на измерване 0,2 pH. Голямат..

16.80лв.
Tropical TROPICAL Nо.2 Тест Продука не е наличен

Tropical TROPICAL Nо.2 Тест

Тест за измерване на концентрацията на нитрите в сладка и морска вода, с интервал на измерване от 0,0 до 3,3 мг/л. Удобен и лесен за употреба. Съответ..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.3 Тест

Тест за измерване на концентрацията на нитратите (NO3-) в сладка и морска вода, с интервал на измерване от 0 до 100 мг/л. Удобен и лесен за употреба. ..

16.80лв.
Тест Tropical TROPICAL GH/KH Продука не е наличен

Тест Tropical TROPICAL GH/KH

Това е комплект за измерване на общата (GH) и карбонатна твърдост (KH). Теста използва титруметричен метод и е предназначен за измерване на водата как..

16.80лв.
Aquili CA test - Тест Калций Продука не е наличен

Aquili CA test - Тест Калций

Aquili CA Test – 18 mlAquili тест Калций. Прецизен и надежден.Aquili тестовете са винаги точни и професионални. Много точен метод за определян..

19.00лв.
JBL O2 тест Продука не е наличен

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми, както и чешмяна и езерна..

19.90лв.

SeaChem Ammonia Alert™

Аmmonia Alert ™ е иновативен цветен тест за непрекъснато откриване и наблюдение на токсичнния свободен амоняк. Сензорът на Аmmonia Alert променя обрат..

23.50лв.
Tetra Marine Test 5 in 1 Продука не е наличен

Tetra Marine Test 5 in 1

Бързо и лесно тестване на морската водаИзмерва pH, карбонатна твърдост (KH), Нитрити (NO2-), Нитрати (NO3-) и Калции (Ca) Потопете лентичката..

29.00лв.

Seachem Test Alert Combo Pack

Комплекта съдържа 2 теста - за измерване на Ph в сладководните аквариуми и за измерване на амоняк и токсини в морски аквариуми.pH Alert® е уникалн..

29.90лв.
SeaChem ReefStatus Test Calcium  Продука не е наличен

SeaChem ReefStatus Test Calcium

С този комплект може да направите поне 150 измервания на нивото на калция в морска вода. Тестът се основава на титруване на калций с EDTA в присъствие..

33.80лв.