Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Tetra

Показване:
Подреждане:

Tetra Algizit

Ефикасно средство за справяне с алгите в аквариума. При правилно използване е безопасен към рибките, растенията и микроорганизмите в аквариума. Съдърж..

8.50лв.

Tetra AlgoStop depot

Твърди таблетки за дългосрочно справяне с проблемните алги в сладководния аквариум. Унищожава алгите Потиска тяхното размножаване Съдържа вис..

13.20лв.

Tetra Aqua Bactozym

Подобрява качествата на водата и я прави кристално чиста.Ускорява разпадането на амоняка и нитритите, чрез активиране с нитрифициращи бактерии. Подход..

14.70лв.

Tetra Aqua Biocoryn

Подобрява качествата на водата, като разгражда биологичните замърсители в аквариума. Съдържа ензими и щамове на бактерии, които ускоряват разпадането ..

12.60лв.

Tetra Aqua CrystalWater

Подобрява качествата на водата, като я трансформира до аквариумна вода. Неутрализира хлора и тежките метали.Защитава рибите от бактериални инфекции.Сп..

6.90лв.

Tetra CO2 Тест

Прецизен и надежден тест за измерване на CO2 нивото във водата на аквариума. Подходящ за сладководен аквариум. Прецизен и надежден тест за измерван..

19.40лв.

Tetra CO2-Depot (11g)

Един отличен и практичен комплект CO2 за буйни, здрави водни растения, удобно обогатяване на водата в аквариума с CO². Растенията в аквариума се разв..

13.00лв.

Tetra CO2-Optimat

Система за въглероден диоксид за подхранване на растенията в аквариума. Съдържа: бутилка за въглероден диоксид, тръба, маркуч...

33.00лв.

Tetra Complete Substrate (2.5кг)

Готов материален концентрат с ефективна дългосрочна тор за буйни и здрави растения. Подобрява растежа и намалява замърсяването на водата. Състои се..

16.70лв.

Tetra Complete Substrate (5кг)

Готов материален концентрат с ефективна дългосрочна тор за буен, здрав растеж и намаляване замърсяването на водата. Състо се от високакачествена см..

28.30лв.

Tetra Crypto (10таб)

Тетра растителна храна.   Растителна тор на таблетка, за здравословен растеж на растенията, които разчитат на усвояването на хранителни вещества ч..

8.60лв.

Tetra DecoArt Plantastics Red Foxtail

Изкуственото растение "Tetra DecoArt Plantastics Red Foxtail"  е със заосрени връхчета и ярко червен цвят. То е изработено от висококачествени материа..

2.70лв.

Tetra DecoArt Plantastics Red Ludwigia

Изкуственото растение "Tetra DecoArt Plantastics Red Ludwigia"  е изработено от висококачествени материали, които не вредят на обитателите във Вашия а..

2.70лв.

Tetra Goldfish Colour

Висококачествена гранулирана храна, обогатена с формулата BioActive® за оптимално хранене на златните рибки и други студенолюбиви риби. Плаващи гранул..

3.70лв.

Tetra Goldfish Granules 100 ml / 32 g

Плаващи гранули за всички златни рибки и други студеноводни риби. гранулите напълно се консумират от рибата осигуряват питателно и разнообразн..

3.80лв.