Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Tetra

Показване:
Подреждане:
Tetra Algizit Продука не е наличен

Tetra Algizit

Ефикасно средство за справяне с алгите в аквариума. При правилно използване е безопасен към рибките, растенията и микроорганизмите в аквариума. Съдърж..

8.50лв.
Tetra AlgoStop depot Продука не е наличен

Tetra AlgoStop depot

Твърди таблетки за дългосрочно справяне с проблемните алги в сладководния аквариум.Унищожава алгитеПотиска тяхното размножаванеСъдържа вис..

13.20лв.
Tetra Aqua Bactozym Продука не е наличен

Tetra Aqua Bactozym

Подобрява качествата на водата и я прави кристално чиста.Ускорява разпадането на амоняка и нитритите, чрез активиране с нитрифициращи бактерии. Подход..

14.70лв.
Tetra Aqua Biocoryn Продука не е наличен

Tetra Aqua Biocoryn

Подобрява качествата на водата, като разгражда биологичните замърсители в аквариума. Съдържа ензими и щамове на бактерии, които ускоряват разпадането ..

12.60лв.
Tetra Aqua CrystalWater Продука не е наличен

Tetra Aqua CrystalWater

Подобрява качествата на водата, като я трансформира до аквариумна вода. Неутрализира хлора и тежките метали.Защитава рибите от бактериални инфекции.Сп..

6.90лв.
Tetra Aqua EasyBalance Продука не е наличен

Tetra Aqua EasyBalance

Поддържа биологичното равновесие и качеството на водата в аквариума до 6 месеца. Намалява значително необходимостта от честите смени на водата. Стабил..

5.90лв.
Tetra Aqua Nitrate Minus Продука не е наличен

Tetra Aqua Nitrate Minus

Биологично намалява нитратите и предотвратява образуването на водорасли в сладководни и морски аквариуми. Стабилизира рН на водата Дозировка 2,5 mL на..

5.50лв.
Tetra Aqua SafeStart Продука не е наличен

Tetra Aqua SafeStart

Създава биологична среда, която е подходяща за незабавно стартиране на нов аквариум. Съдържа специално отгледани живи нитрифициращи бактерии, които на..

9.90лв.
Tetra Aqua TetraVital Продука не е наличен

Tetra Aqua TetraVital

Ефективно средство за укрепване общото състояние на рибите, повишаване жизнената им енергия и запазване на естествената им окраска. Съдържа витамин В ..

7.40лв.
Tetra AquaSafe Продука не е наличен

Tetra AquaSafe

Трансформира водопроводната вода в аквариумна. Неутрализира хлора и тежките метални йони. С формула ВioExstrat добавя вещества, като йод, магнезий, ви..

12.70лв.
Tetra Betta Granules 5g Продука не е наличен

Tetra Betta Granules 5g

Tetra Betta Granules е пълноценна храна на плаващи гранули, подходяща за храненето на рибките Бета.Tetra Betta Granules е пълноценна храна на плав..

1.60лв.
Tetra Bio filter BF300 Продука не е наличен

Tetra Bio filter BF300

Биофилтър пълнител за Tetra IN300. Висока площ за развитие на полезни бактерии. Помага за премахване на вредните амоняк и нитрити.Спецификации: ..

8.90лв.
Tetra Cichlid Colour 500ml/165gr Продука не е наличен

Tetra Cichlid Colour 500ml/165gr

Пълноценна храна за всички цихлиди. Богата на висококачествени протеини и други хранителни вещества, за да посрещне хранителните нужди на всички цихли..

25.40лв.
Tetra Clear Tabs (12таб) Продука не е наличен

Tetra Clear Tabs (12таб)

Tetra Clear Tabs таблетки за перфектна чистота и визия на аквариума Ви. С таблетките Tetra Clear Вие намаляте нуждата от редовно цялостно почистване ...

15.00лв.
Tetra CO2 Тест Продука не е наличен

Tetra CO2 Тест

Прецизен и надежден тест за измерване на CO2 нивото във водата на аквариума. Подходящ за сладководен аквариум.Прецизен и надежден тест за измерван..

19.40лв.