Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Вътрешни Филтри

Вътрешни Филтри

Вътрешните филтри са подходящи за малки и средни аквариуми. В тази категория ще намерите филтри на производителите Eheim, Hagen, Aquael, Ferplast, Hydor, Hailea, Sun Sun и RS Electrical. Те се поставят изцяло под водата и могат да се закрепят за вътрешността на стъклото с помощта на вендузи. Обикновено вътрешните филтри са с дискретен дизайн и са лесни за поддръжка. Те имат био филтрираща гъба, а в някои случаи отделение за керамика или активен въглен. Някои филтри са с опция за аериране на водата. Поддръжката им се състои в измиване на филтърната гъба, ротора и другите компоненти на всеки две седмици.

Когато избирате вътрешен филтър за Вашия аквариум, обърнете внимание дали той е подходящ за обема му. В описанието на филтрите ще намерите пълна информация относно характеристиките, дебита, мощността и за какъв обем на аквариума са предназначени.

Показване:
Подреждане по:
Вътрешен филтър AquaEL TURBO 500 -15%

Вътрешен филтър AquaEL TURBO 500

Този филтър е с изключителни пречистващи способности. Има възможност за комбинация от два вида филтър медия. Той включва специално избрана филтърна гъ..

53.20 лв. 45.22 лв.
Вътрешен филтър AquaEL FAN Mini Plus EU -15%

Вътрешен филтър AquaEL FAN Mini Plus EU

Филтърът FAN Мini Plus EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Той е перфектен за поддържане на вода..

34.90 лв. 29.67 лв.
Вътрешен филтър AquaEL FAN Micro Plus EU -15%

Вътрешен филтър AquaEL FAN Micro Plus EU

Филтърът FAN Micro Plus EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Той е перфектен за поддържане на водата ч..

32.80 лв. 27.88 лв.
Филтър AquaEL FAN 1 Plus EU -15%

Филтър AquaEL FAN 1 Plus EU

Филтърът FAN 1 Plus EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Той е перфектен за поддържане на водата ..

39.90 лв. 33.92 лв.

Вътрешен филтър AquaEL ASAP 300 EU

Филтърът ASAP 300 EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Изчистеният дизайн улеснява монтажа и подд..

33.90 лв.
Вътрешен филтър AquaEL FAN 2 Plus EU -15%

Вътрешен филтър AquaEL FAN 2 Plus EU

Филтърът FAN 2 Plus EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Той е перфектен за поддържане на водата ..

53.40 лв. 45.39 лв.
Вътрешен филтър AquaEl Turbo 1000 -15%

Вътрешен филтър AquaEl Turbo 1000

Този филтър е с изключителни пречистващи способности. При него има възможност за комбинация от два вида филтър медия. Той включва специално избрана фи..

76.20 лв. 64.77 лв.

Вътрешен филтър AquaEL ASAP 500 EU

Филтърът ASAP 500 EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Изчистеният дизайн улеснява монтажа и поддръжката. Ф..

41.30 лв.
Вътрешен филтър AquaEL Unifilter 500 UV Power -15%

Вътрешен филтър AquaEL Unifilter 500 UV Power

Филтърът AquaEL Unifilter UV Power има два режима на аерация на водата и регулируема посока на потока. Благодарение на двете отделения за фи..

89.60 лв. 76.16 лв.

Вътрешен филтър AquaEL FAN 3 Plus EU

Филтърът FAN 3 Plus EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Той е перфектен за поддържане на водата ..

65.70 лв.

Вътрешен филтър AquaEL ASAP 700 EU

Филтърът ASAP 700 EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Изчистеният дизайн улеснява монтажа и поддръжката. Ф..

48.80 лв.
Вътрешен филтър AquaEL Turbo 2000 -15%

Вътрешен филтър AquaEL Turbo 2000

Този модел филтър е с изключителни пречистващи способности. Той има възможност за комбинация от два вида филтър медия. Филтърът включва специално избр..

114.00 лв. 96.90 лв.

Вътрешен филтър AquaEL Turbo 1500

Този модел филтър е с изключителни пречистващи способности. При него има възможност за комбинация от два вида филтър медия. Уредът включва специално и..

99.90 лв.