Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Витамини и добавки

Витамини и добавки

Висококачествени хранителни добавки за Вашите влечуги

Показване:
Подреждане по:

Подобрител на вода за костенурки Nutrafin basix

Препаратът представлява комбинация от витамини, минерали и регулатори. Той поддържа нивата на калция в здравословни граници и предпазва от размекване ..

2.40 лв.
Хранителна добавка Exo Terra Calcium+ Vitamin D3 прах 90g -15%

Хранителна добавка Exo Terra Calcium+ Vitamin D3 прах 90g

Дефицитът на калций е основен хранителен проблем при влечугите в плен. Хранителната добавка Exo Terra Calcium + D3 на прах съдържа високи нива на този..

6.90 лв. 5.87 лв.

Exo Terra Turtle Clean Biological 120 мл.

Този препарат е 100% биологично средство за почистване на местообитанията на костенурките. Той намалява и контролира миризмите и органичните отпадъци...

15.90 лв.

Хранителна добавка Exo Terra Multi Vit. прах 70g

Повечето влечуги и земноводни не са в състояние да получат основните витамини и микроелементи, от които се нуждаят, когато се отглеждат в домашни усло..

19.30 лв.

Dаjana Pet Repti Conditioner

ACTIVE REPTI CONDITIONER поддържа терариумната среда в идеално състояние за вашите влечуги. Балансира екосистемата, като намалява нивата на pH, обема ..

4.60 лв.

Балсам за очи за костенурки

Продуктът представлява течна смес от три натурални продукта с лечебно, силно антибактериално и антисептично действие. Цветът на препарата е златисто-к..

8.60 лв.