Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Витамини и добавки

Витамини и добавки

Висококачествени хранителни добавки за Вашите влечуги

Показване:
Подреждане по:

Храна за костенурки Tropical Gammarus

Гамарус (Gammarus pulex) са малки ракообразни (около 2-3 см.) от род Amphipoda. Гамарус е основен елемент, който участва в диетата на рибите в естеств..

2.70 лв.

Хранителна добавка Exo Terra Calcium+ Vitamin D3 прах 90g

Дефицитът на калций е основен хранителен проблем при влечугите в плен. Хранителната добавка Exo Terra Calcium + D3 на прах съдържа високи нива на този..

6.90 лв.

Exo Terra Turtle Clean Biological 120 мл.

Този препарат е 100% биологично средство за почистване на местообитанията на костенурките. Той намалява и контролира миризмите и органичните отпадъци...

15.90 лв.

Хранителна добавка Exo Terra Multi Vit. прах 70g

Повечето влечуги и земноводни не са в състояние да получат основните витамини и микроелементи, от които се нуждаят, когато се отглеждат в домашни усло..

19.30 лв.

Dаjana Pet Repti Conditioner

ACTIVE REPTI CONDITIONER поддържа терариумната среда в идеално състояние за вашите влечуги. Балансира екосистемата, като намалява нивата на pH, обема ..

4.60 лв.
Подобрител на вода за костенурки Nutrafin basix Изчерпан

Подобрител на вода за костенурки Nutrafin basix

Препаратът представлява комбинация от витамини, минерали и регулатори. Той поддържа нивата на калция в здравословни граници и предпазва от размекване ..

2.40 лв.
Балсам за очи за костенурки Изчерпан

Балсам за очи за костенурки

Продуктът представлява течна смес от три натурални продукта с лечебно, силно антибактериално и антисептично действие. Цветът на препарата е златисто-к..

8.60 лв.