Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Витамини и елементи

Витамини и елементи
Показване:
Подреждане по:

Aquili Multivitamin & Amino acids

Този подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини, които са необходими за живота на рибките, растенията и морските мекотели в аквариума. Често ..

4.90 лв.

SeaChem Garlic Guard ™

SeaChem GarlicGuard™ е препарат, повишаващ апетита на сладководните и соленоводните рибки. Продуктът ще спомогне за усилването на интереса към храната..

9.90 лв.

Dajana Pet Vitamin

Този препарат има антистресов ефект. Дозировка : 5 мл. на 50 л. аквариумна вода. Начин на използване : вечер, след изключване на осветлението, веднъж ..

3.60 лв.

Aquili Discus Vitamins & AminoAcids

Този подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини, които са необходими за живота на дискусите в аквариума. Тези вещества са важни за рибките, р..

5.60 лв.

Dennerle All in One Elixier

Всеки аквариум е сложна биологична система, чийто елементи зависят и си взаимодействат един с друг. Риби, растения, вода, осветление - всичко тря..

17.40 лв.

SeaChem Stress Guard

StressGuard™ e премиум продукт, който ще намали стреса и амонячната токсичност при манипулиране или транспортиране на рибите. Този препарат се свързва..

12.40 лв.

SeaChem Nourish™

SeaChem Nourish™ съдържа богато разнообразие от витамини, аминокиселини и микроелементи и е създаден да подхранва водата с тези хранителни ..

12.90 лв.

Минерали за ракообразни Dennerle NANO CRUSTA MINERALS

Това са мултивитамини и минерали за скариди, мини лобстери и раци. Те имат изцяло натурален произход и са обогатени с биоактивен калций и магнезий за ..

14.30 лв.

Dennerle Nano Crusta Fit

Мини аквариумите са особено зависими от редовното снабдяване с жизненоважни вещества. В малкия обем вода много бързо възникнат дефицити на тези елемен..

14.50 лв.

Seachem Entice™

Някои риби са трудни за отглеждане, защото просто не искат да се хранят. SeaChem Entice™ съдържа напълно натурални аромати и вкусове, които са предназ..

19.50 лв.

Dennerle Nano Care Set

Продуктът представлява съвкупност от три вида витамини с грижа за скариди, растения и други безгръбначни на производителя Dennerle. 1. Течен тор, 15 ..

35.90 лв.
Aquili MultiVitaminic & AminoAcids Костенурки Изчерпан

Aquili MultiVitaminic & AminoAcids Костенурки

Този препарат съдържа мултивитамини и аминокиселини за костенурки. Те са от съществено значение за живота на земноводните, но тези от тях, които се съ..

4.90 лв.