Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Всички терариуми

Всички терариуми
Показване:
Подреждане по:
Aquili MultiVitaminic & AminoAcids Костенурки Изчерпан

Aquili MultiVitaminic & AminoAcids Костенурки

Мултивитамини и аминокиселини за костенурки Витамините и аминокиселините са от съществено значение за живота на костенурките, но витамините, съдърж..

4.90лв.
Aquili подобрител за вода за костенурки 125ml Изчерпан

Aquili подобрител за вода за костенурки 125ml

Подобрител на вода за костенурки   В зависимост от условията на водата работи веднага, превръщайки чешмяната вода във вода подходяща за костенур..

4.90лв.
Exo Terra кутия за щурци Изчерпан

Exo Terra кутия за щурци

Кутиите за щурци Exo Terra са оборудвани с удобен “тунел”, който позволява да извадите щурци, без да отваряте цялата кутия. Това е възможно, тъй като ..

19.90лв.

Кутия за пренос Exo Terra

Кутия за пренос на влечуги и земноводни. С удобен отвор за хранене и ъглови отвори за вентилация, които осигуряват оптимален въздушен поток по всяко в..

28.70лв.

Exo Terra Nano/Tall терариум

Компактен и изключително чаровен, стъкленият терариум Nano/Tall на  Exo Terra е един чудесен акцент във Вашия дом или офис. Подходящ за влечуги..

89.00лв.

Exo Terra Mini/Wide терариум

  Компактен и изключително чаровен, стъкленият терариум Mini/Wide на  Exo Terra е един чудесен акцент във Вашия дом или офис. ..

108.00лв.
Exo Terra Mini/Tall терариум Изчерпан

Exo Terra Mini/Tall терариум

Компактен и изключително чаровен, стъкленият терариум Mini/Tall на  Exo Terra е един чудесен акцент във Вашeто жилище или офис. Подходящ за вле..

129.00лв.

Exo Terra Tiki Terrarium Mini-Tall терариум

Компактен и изключително чаровен, стъкленият терариум на  Exo Terra е един чудесен акцент във Вашия дом или офис. Подходящ за земноводни и а..

155.00лв.

Капак с осветление за терариум Exo Terra Compact Top Canopy 90 см

The Exo Terra Compact Top Canopy е компактен капак с флуресцентно осветление, подходящ за терариум Exo Terra Glass Terrarium. Лесен за инсталиран..

167.00лв.
Exo Terra Small/Low терариум Изчерпан

Exo Terra Small/Low терариум

Компактен и изключително чаровен, стъкленият терариум на  Exo Terra е един чудесен акцент във Вашия дом или офис. Подходящ за влечуги и ам..

212.00лв.

Exo Terra Medium/Tall терариум

Компактен и изключително чаровен, стъкленият терариум на  Exo Terra е един чудесен акцент във Вашия дом или офис. Подходящ за влечуги и амфибии..

219.00лв.

Терариум EHEIM Terra Style 30 nano

EHEIM Terra Style е терариум , който е елегантен и практичен. Той е изработен от висококачествено стъкло. Дизайнът на аквариума предлага идеални услов..

285.00лв.

Exo Terra Medium/Wide терариум

  Изключително чаровен, стъкленият терариум на  Exo Terra е един чудесен акцент във Вашия дом или офис. Подходящ за влечуги..

290.00лв.

EHEIM Терариум Terra Style 50 nano

EHEIM Terra Style е терариум , който е елегантен и практичен. Той е изработен от висококачествено стъкло. Дизайнът на аквариума предлага идеални услов..

335.00лв.
Exo Terra Natural Terrarium Small X-Tall терариум Изчерпан

Exo Terra Natural Terrarium Small X-Tall терариум

  Стъкленият терариум Exo Terra Extra Tall е един чудесен акцент във Вашето жилище или офис. Подходящ за влечуги и амфибии, този дизайнес..

375.00лв.

Терариум EHEIM Terra Style 70 nano

EHEIM Terra Style е терариум , който е елегантен и практичен. Той е изработен от висококачествено стъкло. Дизайнът на аквариума предлага идеални услов..

385.00лв.

Exo Terra Large/Wide терариум

Стъкленият терариум Exo Terra Extra Tall е един чудесен акцент във Вашето жилище или офис. Подходящ за влечуги и амфибии, този дизайнесрки стък..

475.00лв.