Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Wave

Показване:
Подреждане:

Mалка родилка Wave

Продуктът представлява родилка за рибки на производителя Wave. Размерите ѝ са : 12 x 6 x 6 см. Технически характеристики : Подходящ за..

9.00 лв.

Родилка Wave 3 in 1

Родилката Wave 3 в 1 плува на повърхността на водата. Тя може да бъде използвана за размножаване на живородки, бети, отделяне на болни или агресивни р..

13.80 лв.

Чистачка с ножче Wave

Артикулът представлява чистачка с ножче на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквар..

23.40 лв.
Комплект за аерация Wave Изчерпан

Комплект за аерация Wave

Продуктът представлява комплект за аерация на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и солено..

5.80 лв.
Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр Изчерпан

Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр

Артикулът представлява два броя филтърни торбички за филтърен материал на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : ..

3.00 лв.
Маркуч 12/16 Wave Изчерпан

Маркуч 12/16 Wave

Продуктът е маркуч на производителя Wave с размери 12/16 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен и соленоводен аквариу..

13.60 лв.
Wave CO2 Редуцир с 2 манометъра Изчерпан

Wave CO2 Редуцир с 2 манометъра

Продуктът е CO2 редуцир с два манометъра на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

99.00 лв.
Хидрометър + термометър кутия Wave Изчерпан

Хидрометър + термометър кутия Wave

Този продукт на производителя Wave отмерва от 0 до 40 градуса, както и солеността на водата. Технически характеристики : Подходящ за : с..

12.20 лв.
CO2 Дифузер Лабиринт Wave Изчерпан

CO2 Дифузер Лабиринт Wave

Продуктът представлява лабиринтов дифузер Wave. Специално проектираната стъпаловидна структура ви гарантира максимално разтваряне на въглеродния диокс..

15.30 лв.
Wave Скимер Nano Scum 100 Изчерпан

Wave Скимер Nano Scum 100

Nano Scum 100 е малък скимер, който е проектиран за висока производителност и ефективно премахване на органични отпадъци. Той е най-добрият избор за р..

88.00 лв.
Езерен филтър Wave BioPond 8000 Изчерпан

Езерен филтър Wave BioPond 8000

Езерният филтър Wave BioPond 8000 е с многослойна механична и биологична филтрация. Подходящ е за езера до 8000 литра. Той има вградена UV-C 9W лампа ..

290.00 лв.