Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Wave

Показване:
Подреждане:

CO2 Редуцир с 2 манометъра

Продуктът представлява CO2 редуцир с два манометъра. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

169.00лв.

Wave малка родилка

Продуктът представлява родилка за рибки на производителя Wave. Размерите ѝ са : 12 x 6 x 6 см. Технически характеристики : Подх..

6.00лв.

Автоматична Хранилка Autofood deluxe LCD

Автоматичната хранилка Autofood Delux LCD е функционално и удобно решение за всеки тип аквариум. Тя е разработена така, че да бъде максимално лесна за..

79.00лв.

Родилка Wave 3 in 1

Родилката Wave 3 в 1 плува на повърхността на водата. Тя може да бъде използвана за размножаване на живородки, бети, отделяне на болни или агресивни р..

8.60лв.

Чистачка с ножче Wave

Артикулът представлява чистачка с ножче на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленовод..

13.80лв.
CO2 Дифузер Лабиринт Wave Изчерпан

CO2 Дифузер Лабиринт Wave

Продуктът представлява лабиринтов дифузер Wave. Специално проектираната стъпаловидна структура ви гарантира максимално разтваряне на въглеродния диокс..

15.30лв.
Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр Изчерпан

Filter Bag - Филтърна торбичка 2бр

Артикулът представлява два броя филтърни торбички за филтърен материал на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ з..

3.00лв.
Wave CO2 Редуцир с 2 манометъра Изчерпан

Wave CO2 Редуцир с 2 манометъра

Продуктът е CO2 редуцир с два манометъра на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

99.00лв.
Wave Скимер Nano Scum 100 Изчерпан

Wave Скимер Nano Scum 100

Nano Scum 100 е малък скимер, който е проектиран за висока производителност и ефективно премахване на органични отпадъци. Той е най-добрият избор за р..

88.00лв.
Езерен филтър Wave BioPond 8000 Изчерпан

Езерен филтър Wave BioPond 8000

Езерният филтър Wave BioPond 8000 е с многослойна механична и биологична филтрация. Подходящ е за езера до 8000 литра. Той има вградена UV-C 9W лампа ..

290.00лв.
Комплект за аерация Wave Изчерпан

Комплект за аерация Wave

Продуктът представлява комплект за аерация на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и солено..

5.80лв.
Маркуч 12/16 Wave Изчерпан

Маркуч 12/16 Wave

Продуктът е маркуч на производителя Wave с размери 12/16 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен и соленоводен..

13.60лв.
Хидрометър + термометър кутия Wave Изчерпан

Хидрометър + термометър кутия Wave

Този продукт на производителя Wave отмерва от 0 до 40 градуса, както и солеността на водата. Технически характеристики : Подходящ за..

12.20лв.