Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Гранули

Гранули
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Nano Gran

Основна храна за всички видове сладководни и соленоводни ракообразни.Уникалната формула на храната е с балансирани пропорции на всички важни съста..

1.20лв.

Гранулирана храна за всеядни риби Tropical Supervit Granulat

Tropical Supervit Granulat е висококачествена храна, под формата на потъващи гранули, подходяща за ежедневно хранене на всеядни аквариумни риби, които..

1.40лв.

Многосъставна храна на гранули Tropical Supervit Mini Granulat

SUPERVIT MINI GRANULAT е многосъставна храна под формата на бавно потъващи, фини гранули, подходяща за ежедневно хранене на всички видове малки аквари..

1.40лв.
Tetra Betta Granules 5g Продука не е наличен

Tetra Betta Granules 5g

Tetra Betta Granules е пълноценна храна на плаващи гранули, подходяща за храненето на рибките Бета.Tetra Betta Granules е пълноценна храна на плав..

1.60лв.
Tetra Discus Продука не е наличен

Tetra Discus

Основна гранулирана храна за риби хранещи се в средните и долни водни слоеве,както и по дъното. Напълно задоволява хранителните изисквания на тези вид..

1.60лв.
Dajana Pet Tropi Gran Mix Продука не е наличен

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Т Р О П И  Г Р А Н  М И К СКомплексна храна на гранули за всички видове  риби.Съдържание: рибно брашно, зърнени храни, растителни протеини, ко..

1.90лв.
Tetra Min Granules 15g Продука не е наличен

Tetra Min Granules 15g

Основна храна за всички видове декоративни рибки на гранули. Закръглени и фини гранули с удължено размекване. Потъват бавно и с това гарантират пълноц..

1.90лв.
Sera Granugreen Продука не е наличен

Sera Granugreen

Растителна гранулирана храна за цихлиди от езерата Малави и Танганайка, които се хранят основно с алги. Сера Гранугриин (Sera Granugreen) съдържа пред..

2.20лв.
Sera Granured 20 g Продука не е наличен

Sera Granured 20 g

Гранулирана храна за Цихлиди подсилваща цветовете.Тази гранулирана храна съдържа голям процент висококачествени протеини от водни организми и ..

2.20лв.

Храна на гранули Tropical Discus Gran D-50 PLUS

TROPICAL DISCUS GRAN D-50 PLUS е храна под форма на бавно потъващи гранули, която подсилва окраската на рибките, с високо съдържание на протеини (50%)..

2.70лв.

Гранулирана високопротеинова храна Tropical Tropical Granulat

Високопротеинова храна под формата на бавно потъващи гранули, подходяща за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби, които се хранят в средните сл..

2.80лв.

Основна гранулирана храна за бети Tropical Betta Granulat 10 гр.

BETTA GRANULAT основна храна под формата на малки, плаващи гранули за бети и други лабиринтови рибки. Оптималният състав и размер на гранулите прави х..

2.90лв.

Hikari Goldfish Staple

Характеристики на храната: В природата златните рибки се хранят основно с растителна храна. Hikari® Goldfish Staple™ е спе..

3.20лв.
Dajana pet Carasius Gold Продука не е наличен

Dajana pet Carasius Gold

Допълнителна гранулирана храна Гранулирана плаваща храна за всички видове декоративни риби, подходяща за малки аквариуми и градински езера. Съдържа ..

3.50лв.
Sera Betta Gran 10gr Продука не е наличен

Sera Betta Gran 10gr

Гранули подсилващи цветовете специално разработени за БетиТази храна е разработена специално за посрещане нуждите на рибките Бета и други малк..

3.50лв.