Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Натурални

Натурални
Показване:
Подреждане по:

Храна за декоративни рибки Tropical Dafnia natural

Бълхите (Daphnia pulex) са малки сладководни ракообразни от подраздел Cladocera. Те са основен елемент в диетата на много риби в дивата природа. Храна..

1.40лв.

Dajana Pet Daphnia

Храна за всички аквариумни рибки...

1.99лв.

Dajana Pet Gammarus 10гр.

Г А М А Р У С Допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки и едри риби. Обработен по подходящ начин Съдържание: Гамарус А..

2.20лв.

Sera Artemia - Mix 18gr

Сух микс за подхранване на новоизлюпени рибки За подхранване на малки рибки и осигуряване на жива храна за безгръбначни. Подходяща също, като д..

2.20лв.

Dajana Pet Tubifex Flakes

Т У Б И Ф Е К С Допълнителна храна за всички видове аквариумни риби. Обработен по специална технология. Не замърсява водата Съдържание: че..

3.80лв.

Dajana Pet Shrimp

С К А Р И Д А Допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки, терариумни животни, морски и сладководни аквариумни риби.  Обраб..

4.50лв.

Tropical Dafnia Vitaminized 100 мл./ 16 гр.

DAFNIA VITAMINIZED – храна за влечуги. Бълхите са малки сладководни ракообразни от подраздел Cladocera. Храната Dafnia съдържа сушени, удобни за употр..

4.60лв.

Dajana Pet Tubifex Cubes

Т У Б И Ф Е К С Допълнителна храна за всички видове аквариумни риби. Обработен по специална технология. Не замърсява водата Съдържание: че..

5.60лв.

Dajana Pet Moskyt

Хранене: Хранете един до няколко пъти на ден, с количество, което рибите могат да изядат за 3-4 минути. Основна съставка: Chironomus sp. Храните..

6.50лв.

Храна за месоядни и всеядни рибки под формата на кубчета Tropical Tubi Cubi 100 ml / 10 g

TUBI CUBI е натурална храна под формата на кубчета за всеядни и хищни риби. TUBI CUBI съдържа Tubifex червеи са много харесвана храна за рибите и водн..

7.30лв.

Dajana Pet Artemia Hobby

ЯЙЦА НА АРТЕМИЯ ХОБИ Комплексна смес от яйца на Artemia salina  и специална сол за лесна употреба. Зареждане и люпене по схемата на кутият..

7.40лв.

Tetra Fresh Delica Bloodworms 48гр

Delica Bloodworms притежава страхотни вкусови качества и е естествен източник на протеини, които са подходящи за развитието на рибките. Храната е в..

7.90лв.

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Яйцата от артемия на Ocean Nutrition са с над 90% люпимост. Личинките на артемията се излюпват за около 18 до 30 часа. Новоизлюпената артемия е най-до..

8.40лв.

Сушени ларви от брашнен червей за влечуги Tropical Meal Worms 250мл./30гр.

MEAL WORMS СУШЕНИ ЛАРВИ ОТ БРАШНЕН ЧЕРВЕЙ ЗА ВЛЕЧУГИ Сушените ларви от брашнен червей са естествена, високоенергийна храна, подходяща за в..

8.40лв.

Храна на бучки Tropical FD Brine Shrimp 100 гр

FD BRINE SHRIMP е натурална храна под формата на бучки за декоративни всеядни и месоядни риби, изработени от изсушени чрез замразяване соленоводни ска..

8.90лв.