Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Sticks & Crisps

Sticks & Crisps
Показване:
Подреждане по:
Tetra TetraMin Pro Crisps Продука не е наличен

Tetra TetraMin Pro Crisps

Пълноценна храна за всички тропически рибки. Благодарение на ниската производствена температура TetraMin Crisps е изключително питателна храна. Патент..

2.00лв.
Tetra Min Pro Energy 12 гр Продука не е наличен

Tetra Min Pro Energy 12 гр

Tetra Pro Energy е съвременна храна за всички видове декоративни рибки под формата на crisps осигуряваща много енергия. * Концентриран източник на ва..

2.20лв.
Tetra Pro Colour 12gr Продука не е наличен

Tetra Pro Colour 12gr

Висококачествена храна за всички тропически рибки. Приготвена при ниска температура за запазване на всички витамини и високи хранителни стойности. Ино..

2.20лв.
TetraPro Algae Продука не е наличен

TetraPro Algae

 Премиум храна за всички тропически рибиСъздадена по специална технология, за да се  запази високата хранителна стойност и витаминна стаби..

2.20лв.
Tetra Goldfish Sticks Продука не е наличен

Tetra Goldfish Sticks

Пълноценна храна, състояща се от плаващи пръчици, които се усвояват на 100% от всички Златни и студенолюбиви риби. Съдържа натурални растителни състав..

3.70лв.

Dajana Pet Gold Colour floating chips

ГОЛД КОЛОР ПЛУВАЩ ЧИПСКомплексна храна за всички видове златни риби и декоративни шарани в аквариума и градинското езеро, във вид на плуващи чипсо..

3.80лв.

Основна храна за скариди Tropical Caridina Nano Sticks 10 гр.

CARIDINA NANO STICKS е основна многосъставна храна под формата на плуващи малки пръчици за ежедневно хранене на малки скариди (например Crystal Red) и..

4.30лв.
Dajana Pet Cichlid Sticks Продука не е наличен

Dajana Pet Cichlid Sticks

Ц И Х Л И Д  С Т И К СКомплексна храназа средни и едри цихлиди за всекидневна употребаСъдържание: риба и рибни продукти, зърнени храни..

5.00лв.
Tetra Cichlid Sticks Продука не е наличен

Tetra Cichlid Sticks

Основна храна за всички цихлиди и други големи декоративни риби. Пръчиците плуват по повърхността на водата и по този начин рибите се хранят по естест..

6.00лв.

Пълноценна храна под формата на потъващи пръчици Tropical Super Goldfish Mini Sticks

Пълноценна основна храна под формата на потъващи пръчици, за хранене на японски златни рибки и лайънхед (лъвска глава). SUPER GOLDFISH MINI STICKS съд..

6.10лв.

Tropical Supervit Chips 100мл. / 52 гр.

Многосъставна основна храна под формата на потъващи чипсове, подходяща за ежедневно хранене на повечето всеядни аквариумни рибки, които се хранят на д..

6.50лв.

Високопротеинова храна Tropical Red Mico Colour Sticks

RED MICO COLOUR STICKS е високопротеинова храна, която засилва естествената окраска на рибките, с астаксантин и екстракт от червен пипер. Тя е под фор..

7.90лв.
Храна за ракообразни Tropical Shrimp Sticks 100 мл / 55 гр Продука не е наличен

Храна за ракообразни Tropical Shrimp Sticks 100 мл / 55 гр

SHRIMP STICKS са мулти-съставни, потъващи пръчици, предназначени за ежедневно хранене на сладководни и морски ракообразни, включително много популярни..

7.90лв.

Многосъставна храна под формата на пръчици Tropical Cichlid Arowana Large Sticks 250 мл. / 75 гр.

CICHLID & AROWANA LARGE STICKS – Ежедневна многосъставна храна под формата на плуващи пръчици за подсилване на цветовете.Подходяща е за големи цихлиди..

9.90лв.

Hikari Food Stix 57gr

Характеристика на храната: Оптимално балансиран микс, стимулиращ достигането на максимални  размери на рибите. Разраб..

10.80лв.