Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Храна за морски риби

Храна за морски риби
Показване:
Подреждане по:
Sera Artemia - Mix 18gr Продука не е наличен

Sera Artemia - Mix 18gr

Сух микс за подхранване на новоизлюпени рибки За подхранване на малки рибки и осигуряване на жива храна за безгръбначни. Подходяща също, като д..

2.20лв.

Artemia 100 g / 24 blisters

Морската скарида е общ източник на храна за рибите. Тя е източник на протеин, каротин и има функция като естествено разслабително средство. Малкият им..

3.80лв.

Bloodworm 100 g / 24 blisters

Червената ларва е една от основните замразени храни, с която се хранят аквариумните рибки. Червейчетата имат червен протеин в кръвта си, който дава ха..

3.80лв.

Cyclops 100 g / 24 blisters

Циклопсът е добра храна, както за големи, така и за по-малки риби. Притежава естествени оцветителни агенти. За малки и подрастващи екземпляри. Грам..

3.80лв.

Daphnia 100 g / 24 blisters-Замразена храна

Замразена храна, подходяща за всички видове аквариумни рибки. Дафнията осигурява необходимите хранителни вещества за здравословен растеж и правилно ра..

3.80лв.

Discusfood 100 g blister

  Специална комбинирана диетична храна с основа пуешко сърце, миксирано с витамини, минерали и спомагателни храни.   Гарантиран анализ:   ..

3.80лв.

Krill Pacifica 100 g / 24 blisters

Малка, замразена скарида, подходяща за всички видове риби, с изключение на много малките. Богат източник на каротеноиди, включително на астаксантин, к..

3.80лв.

Marine Mix 100 g blister

Балансирана храна за всички морски риби. Съдържа скаради, водорасли и артемия. Гарантиран анализ: Протеин 5,92% Минимална Мазнини 0,64% Минимална..

3.80лв.
Micro Plankton 100 g blister Продука не е наличен

Micro Plankton 100 g blister

Храна за безгръбначни като гъби, корали и анемонии.   Гарантиран анализ: Протеини 0,61% Минимална Мазнини 0,47% Минимална Сурови Фибри ..

3.80лв.

Mysis 100 g / 24 blisters

Отлична храна за морски и сладководни рибки Грамаж: 100 гр. Опаковка с 24 блистера Произведено в Холандия Подходяща за всички видове сладк..

3.80лв.

Rotifer 100 gr blister

Висококачествена храна както за морски, така и за сладководни риби - Гарантирано подсилва цвета и имунната система на рибките! Подходящ за: Всички..

3.80лв.

Tubifex 100 g / 24 blisters

Много популярна храна подходяща за всички видове сладководни рибки. Тубифекс червеи се използва само като временна храна, когато рибката отказва да яд..

3.80лв.

Dajana Pet Артемия на люспи

А Р Т Е М И Я Комплексна храна на люспи за всички видове тропически риби. Не замърсява водата. Съдържа артемия (мин. 50 %), риба и рибни прод..

3.90лв.

Black mosquito larvaes 100 g blister

Ларвата от черен комар е богата на витамини и представлява чудесна и много популярна замразена храна, с която да се хранят аквариумните рибки. Излючит..

4.50лв.
Krill superba 100 g blister Продука не е наличен

Krill superba 100 g blister

  Всички скариди са надробени на малки парченца, подходящи за всички видове риби. Krill е богат източник на картеноиди, включително астаксантин, ко..

4.50лв.