Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Храни

Храни
Показване:
Подреждане по:
Dajana Pet Gold Продука не е наличен

Dajana Pet Gold

Г О Л Д  Ф Л Е Й К С - Пълноценна храна за златни рибкиСъдържание: рибно брашно, зърнени храни,растителни протеинови концентрати, сушени..

1.20лв.

Dajana Pet Nano Gran

Основна храна за всички видове сладководни и соленоводни ракообразни.Уникалната формула на храната е с балансирани пропорции на всички важни съста..

1.20лв.

Dajana Pet Colour

К О Л О РХрана, засилваща естествената окраска на всички видове аквариумни риби.Съдържание: Рибно брашно, лецитин, пшенично брашно, концентрат..

1.30лв.

Dajana Pet Tropica Basic

Основна храна на люспи за всички видове декоративни риби.Хранене : Можете да храните няколко пъти на ден. Използвайте количество, което рибките ще..

1.30лв.
Dajana Pet Guppy Gourmet Продука не е наличен

Dajana Pet Guppy Gourmet

Храна на люспи за гупи. Съдържа висок процент на чесън, протеини, витамини и минерали, насърчаващи  растежа и здравето на Вашите риби. Тя е лесна за п..

1.40лв.
Tetra Goldfish Продука не е наличен

Tetra Goldfish

Люспеста храна за всички златни рибки. С патентована BioActive формула за дълъг и здравословен живот. Подобрява здравето, естественото оцветяване и жи..

1.40лв.
Tetra Betta Granules 5g Продука не е наличен

Tetra Betta Granules 5g

Tetra Betta Granules е пълноценна храна на плаващи гранули, подходяща за храненето на рибките Бета.Tetra Betta Granules е пълноценна храна на плав..

1.60лв.
Tetra Discus Продука не е наличен

Tetra Discus

Основна гранулирана храна за риби хранещи се в средните и долни водни слоеве,както и по дъното. Напълно задоволява хранителните изисквания на тези вид..

1.60лв.
Tetra TetraMin Продука не е наличен

Tetra TetraMin

Основна храна за всички декоративни рибки, Съдържа над 40 висококачествени хранителни вещества с внимателно подбрана смес от витамини, минерали и микр..

1.60лв.
Tetra Guppy 12г Продука не е наличен

Tetra Guppy 12г

 Миниатюрни люспи, които са специално проектирани за малките усти на Гупите и други рибки.Високо съдържание на растителни съставки и добавен..

1.80лв.
Tetra Rubin Продука не е наличен

Tetra Rubin

Люспеста храна за по-интензивни и изразени цветове на декоративните рибки. Специално разработена ( без хормони ) за пълното развитие на цветовете, вид..

1.80лв.
TetraPhyll Продука не е наличен

TetraPhyll

Храна на люспи за всички растителноядни декоративни рибки. Съдържа витамин С, важни хранителни вещества и микроелементи, които осигуряват здрав растеж..

1.80лв.

Храна на люспи за Бети Dajana Pet Betta

Това е пълноценна храна за бойна бета и други лабиринтни риби, като целуващите гоурами и райската риба.Тази хранителна смес съдържа малки люспи и ..

1.80лв.
Dajana Pet Tropi Gran Mix Продука не е наличен

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Т Р О П И  Г Р А Н  М И К СКомплексна храна на гранули за всички видове  риби.Съдържание: рибно брашно, зърнени храни, растителни протеини, ко..

1.90лв.
Tetra Min Granules 15g Продука не е наличен

Tetra Min Granules 15g

Основна храна за всички видове декоративни рибки на гранули. Закръглени и фини гранули с удължено размекване. Потъват бавно и с това гарантират пълноц..

1.90лв.