Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

За нас

Aquarium.BG е собственост на фирма Ай Шоп ЕООД с адрес на управление гр. София, бул. Проф. Цветан Лазаров 90. Фирмата предлага всичко в областта на нашето общо хоби – акваристиката.

 

Фирма Ай Шоп е директен вносител на предлаганите от нас продукти и затова можем да предложим висококачествени продукти на най-добрите цени в България. Ние сме официален дистрибутор и директен вносител на марки: AquaMacro, AquaVitro, AquaEL, Aquili, Boyd Enterprises, Bubble Magus, Comfy, Croci, Dajana Pet, Dennerle, Eheim, Exo Terra, Fluval, Hagen, Hailea, Hikari, Hydor, Jebao, SUNSUN, Nature's Ocean, Ocean Nutrition, Pet Inn, RS Electrical, Ruto, Schego, Seachem, Tropical, Zetlight и много фирми производители на OEM продукти за нас. Aquarium.bg като ексклузивен дистрибутор съответно разполага с оторизиран сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване. Покупката от нашия сайт също така гарантира, че Вие ще получите оригинален продукт с реална гаранция.

 

Освен с интернет магазина, към днешна дата фирма Ай Шоп разполага с 5 фирмени магазин в гр. София, гр. Пловдив и гр. Пазарджик.

 

Фирма Ай Шоп предлага на своите клиенти услуги като производство, монтаж, аранжиране и пускане в експлоатация на аквариуми, както и тяхната последваща поддръжка. Предлаганите услуги се извършват от професионален екип с възможност да изготвят индивидуални проекти и оферти в зависимост от желанията на клиента.

 

Ако имате каквито и да било критики или забележки към нашия сайт Aquarium.bg или към някой от магазините ни, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0885645604.