Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Замразена храна

Замразена храна
Показване:
Подреждане по:

Замразена Храна Ruto Vegetarian Diet 100 g

Изцяло растителна храна. Богата на протеини и витамини. Предоставя всичко необходимо, за да осигури ярки цветове и отлично здраве на вашите риби и ска..

3.50лв.

Micro Plankton 100 g blister

Храна за безгръбначни като гъби, корали и анемонии.   Гарантиран анализ: Протеини 0,61% Минимална Мазнини 0,47% Минимална Сурови Фибри ..

3.80лв.

Tubifex 100 g / 24 blisters

Много популярна храна подходяща за всички видове сладководни рибки. Тубифекс червеи се използва само като временна храна, когато рибката отказва да яд..

3.80лв.

Замразен храна Ruto Rotifer 100 gr

Ротифер (wheel animacules) е идеална храна за много видове дребни и новородени риби, тъй като е малък вид планктон. Естествен източник на мастни кисел..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Artemia 100 g / 24 дози

Морската скарида богат източник на протеини и каротин. Изключително полезна за храносмилателната система на рибите. Малкият им размер ги прави подходя..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Bloodworm 100 g / 24 blisters

Червената ларва на комар е една от основните замразени храни, с която се хранят аквариумните рибки. Храна богата на витамини и протеини.   ..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Cichlid Mix 100 g

Пълна тропическа смес за цихлиди за ежедневно хранене. Съдържа богати на протеини съставки и витамини за всички видове цихлиди. Разфасо..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Cyclops 100 g

Храна, подходяща за всички видове новородени и малки тропически аквариуми и морски риби. Осигурява всички витамини и протеини, необходими отлично здра..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Daphnia 100 g

Дафнията е подходяща за ежедневно хранене за декоративните рибки. Балансираното съотношение между протеини и мазнина, осигурява добро здраве и силни ц..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Discusfood 100 g

Пълноценна храна съдържаща говеждо сърце и спанак. Богата на протеини. Подобряване на цветовете на рибите. Високото съдържание на фибри осигурява здра..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Gammarus 100 g

Gammarus са вид дребни ракообразни. Използват се за храна на месоядни риби, влечуги и костенурки. Богати на протеини и мастни киселини. Осигуряват доб..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Krill Pacifica 100 g / 24 blisters

Pacific Krill са малки скариди, подобни на безгръбначни, които са уловени в по-студените части на Тихия океан. Те са относително големи с отлични хран..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Marine Mix 100 g

Балансирано меню за ежедневно хранене на всички видове морска риба. Изключително полезна за храносмилателната система . Подходяща както за големи, так..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Mysis 100 g

Mysis са дребни скариди, богати на витамини и протеини. Те осигуряват мастни и аминокиселини, необходими за бързия растеж на рибките и за подсилване н..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Special mix 100 g

Пълноценно меню за ежедневно хранене на декоративни рибки. Високо съдържание на протеини и ниско съдържание на мазнини. Увеличава цвета на рибките и п..

3.80лв.

Замразена храна Ruto Turtle food 100 g

Съдържа най-важните съставки, осигуряващи отлично здравето и добър имунитет. Богата на витамини и минерали, с ниско съдържание на мазнини. ..

3.80лв.

Krill superba 100 g blister

  Всички скариди са надробени на малки парченца, подходящи за всички видове риби. Krill е богат източник на картеноиди, включително астаксантин, ко..

4.50лв.

Замразена храна Black mosquito larvaes 100 g

Пълноценна храна за рибки с високо съдържание на витамини и протеини. Има положително влияние върху хвърлянето на хайвера. Подходящ за всички видов..

4.50лв.

Замразена храна Ruto Malawi Mix 100 g

Балансирано меню за цихлиди. Богат на протеини и аминокиселини. Подсилва цвета и имунитета на рибите. Разфасовка 100гр. Опаков..

4.50лв.

Замразена храна Ruto Red Plankton 100 g

Храна с високо съдържание на протеини. Осигурява всички необходими амино и мастни киселини, необходими за отличното здраве на рибките. Подходящ за ..

4.50лв.

Замразена храна Ruto Tropical Quintet 100 g

Разнообразно меню за тропически рибки. Пакетът съдържа 5 отделни вида храна за рибки. Това осигурява богато разнообразие в ежедневното хранене на ваши..

4.50лв.
Замразена Храна Ruto Whole Shrimps 100 g Изчерпан

Замразена Храна Ruto Whole Shrimps 100 g

Богати на протеини и мастни, и амино киселини. Осигуряват отлично здраве, силни цветове и добро храносмилане. Разфасовка 100гр..

4.50лв.
Сухозамразен тубифекс Frost-dried Tubifex Изчерпан

Сухозамразен тубифекс Frost-dried Tubifex

Сухозамразен тубифекс, подходяща за всички видове тропически рибки. Хранете рибките веднъж или два пъти на ден. По-малките рибки трябва да бъдат хране..

4.80лв.
Сухозамразен циклопс Frost-dried cyclops Изчерпан

Сухозамразен циклопс Frost-dried cyclops

Сухозамразен циклопс, подходяща за всички видове тропически рибки. Хранете рибките веднъж или два пъти на ден. По-малките рибки трябва да бъдат хранен..

4.80лв.