We are using cookies to provide statistics that help us to improve. By continuing to use the site you are agreeing to our use of cookies.
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Магазин София - Южен парк

Добре дошли в нашия магазин в гр.София, Южен Парк

Зоомагазинът ни в гр. София, бул. Гоце Делчев 150 (бл. 1Б) е първия по рода си от нашата верига магазини, който е разположен на над 400 кв. м площ и разполага освен с огромно разнообразие от морски и сладководни рибки, аквариуми и оборудване за тях, но и с аксесоари и храни за други видове домашни любимци.

Магазинът разполага с най-голямото разнообразие на морски и сладководни рибки, растения, корали и мекотели на едно място. Заповядайте да разгледате предлаганата от нас стока или просто да се полюбувате на изложбените ни аквариуми. В магазина ще намерите и богато разнообразие от всякакви модели аквариуми (от най-обикновени до маркови дизайнерски изкушения), цялостно техническо оборудване на всички водещи марки от цял свят, както и храни, препарати, аксесоари и продукти за аранжиране внесени лично от нас, директно от производители от цял свят, гарантирайки възможно най-ниските цени, но с гарантирано високо качество.

В зоомагазина ще намерите храни и аксесоари за вашето куче, коте и всяко друго домашно любимче на всички водещи марки производители. Постарали сме се да имаме винаги от всичко по много.

Ако не намерите желания от вас артикул – просто информирайте нашите продавач-консултанти и бързо ще поправим нашата липса.

 

Работно време:

Понеделник - Събота - 10:00 до 20:00 часа

Неделя - 10:00 до 19:00 часа

Без почивен ден

Телефон за контакт:

0884 199 608

Адрес:

гр. София бул. Гоце Делчев 150, бл. 1Б

Галерия