Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Магазин София - Южен парк

 

Добре дошли в нашия магазин в гр. София, Южен Парк

Всички магазини на AquariumBG продължават да работят с нормален график, като посещението в тях е безпроблемно и без необходимост от предоставяне на COVID сертификат.

Зоомагазинът ни в гр. София, бул. Гоце Делчев 150 (бл. 1Б) е първият по рода си от нашата верига магазини, който е разположен на над 400 кв.м. Той разполага с огромно разнообразие на морски и сладководни рибки, растения, корали, мекотели, препарати и аксесоари. В него ще намерите и богат избор от всякакви модели аквариуми (от най-обикновени до маркови дизайнерски изкушения), цялостно техническо оборудване и продукти за аранжиране. Ние сме официален вносител на висококачествените марки Eheim, Hagen (Fluval, Exo Terra, Marina), Dennerle, Hikari, AquaEL, Tropical, Hydor, Schego, Seachem, Ruto, Dajana Pet, Aquili, което е гаранция за най-ниски цени с най-високо качество. В зоомагазина ще намерите храни и аксесоари за Вашето куче, коте и всеки друг домашен любимец на всички водещи елитни производители. Постарали сме се да имаме винаги от всичко. Ако не разполагаме с желания от Вас артикул, може да информирате нашите продавач-консултанти. Ще се постараем в най-кратки срокове да го доставим или изработим.

Заповядайте да разгледате предлаганата от нас стока или просто да се полюбувате на изложбените ни аквариуми.

 

Работно време:

Понеделник - Неделя: 10:00 - 19:00 часа
Без почивен ден

 

Телефон за контакт: 0884 199 608

Адрес: гр. София, бул. Гоце Делчев, бл. 1Б

 

 

Галерия