Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Магазин София - Южен парк

Добре дошли в нашия магазин в гр.София, Южен Парк

Всички магазини на AquariumBG продължават да работят с нормален график като посещението в тях е безпроблемно и без необходимост за предоставяне на COVID сертификат.

Зоомагазинът ни в гр. София, бул. Гоце Делчев 150 (бл. 1Б) е първия по рода си от нашата верига магазини, който е разположен на над 400 кв. м площ и разполага освен с огромно разнообразие от морски и сладководни рибки, аквариуми и оборудване за тях, но и с аксесоари и храни за други видове домашни любимци.

Магазинът разполага с най-голямото разнообразие на морски и сладководни рибки, растения, корали и мекотели на едно място. Заповядайте да разгледате предлаганата от нас стока или просто да се полюбувате на изложбените ни аквариуми. В магазина ще намерите и богато разнообразие от всякакви модели аквариуми (от най-обикновени до маркови дизайнерски изкушения), цялостно техническо оборудване на всички водещи марки от цял свят, както и храни, препарати, аксесоари и продукти за аранжиране внесени лично от нас, директно от производители от цял свят, гарантирайки възможно най-ниските цени, но с гарантирано високо качество.

В зоомагазина ще намерите храни и аксесоари за вашето куче, коте и всяко друго домашно любимче на всички водещи марки производители. Постарали сме се да имаме винаги от всичко по много.

Ако не намерите желания от вас артикул – просто информирайте нашите продавач-консултанти и бързо ще поправим нашата липса.

 

Работно време:

Понеделник - Събота - 10:00 до 20:00 часа

Неделя - 10:00 до 19:00 часа

Без почивен ден

 

Телефон за контакт:

0884 199 608

 

Адрес:

гр. София бул. Гоце Делчев 150, бл. 1Б

 

Галерия