Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Магазин София - Люлин

 

Добре дошли в най-модерния ни магазин в гр.София, ж.к. Люлин

Всички магазини на AquariumBG продължават да работят с нормален график, като посещението в тях е безпроблемно и без необходимост от предоставяне на COVID сертификат.

Магазинът ни за акваристика в гр. София, ж.к. Люлин 3, бул. Царица Йоана бл. 387 е най-новото попълнение в нашата верига. Той е един от най-модерните и красиви магазини за акваристика не само в България. Проектиран е изцяло дизайнерски и е разположен върху квадратура от над 200 кв.м. площ. В него можете да намерите всичко за Вашите сладководни или морски любимци. При нас има голямо разнообразие както от сладководни обитатели и растения, така и от морски риби, корали и мекотели. Заповядайте да разгледате предлаганата от нас стока или просто да се полюбувате на изложбените ни аквариуми. Ние предлагаме изтънчени продукти, отговарящи на очакванията и на най-взискателните ни потребители, както и бюджетни решения, подходящи за всеки джоб. В магазина са разположени над 2000 различни артикула: аквариуми, техническо оборудване, аксесоари, декорации, разнообразна храна и препарати. Цените при нас са винаги изкушаващи, защото AquariumBG е директен вносител и дистрибутор на производители от цял свят. Ние гарантираме най-ниските цени с най-високо качество.

Във верига магазини Aquarium.BG, освен продавачи, ние сме преди всичко консултанти. Не се притеснявайте да се обърнете към нас и да обсъдим заедно всяка една Ваша идея, за която търсите сигурен партньор. Можете да се доверите на нашия дългогодишен опит и да ни делегирате изпълнението на Вашия проект. Каквито и въпроси да имате за отглеждането и здравето на Вашите рибки, ние сме насреща и сме готови да съдействаме. Заедно ще направим нашето хоби – акваристиката по-достъпно и интересно, а света около нас по-хубав, създавайки късче подводна красота във Вашия дом или работно пространство.

 

Работно време:

Понеделник - Неделя: 10:00 - 19:00 часа
Без почивен ден

 

Телефон за контакт: 0882 507 780
Адрес: гр. София, ж.к. Люлин 3, бул. Царица Йоана бл. 387

 

 

Галерия