Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Магазин София - Люлин

Добре дошли в най-модерния ни магазин в гр.София, Люлин

 

Магазинът ни за акваристика в гр. София, ж.к. Люлин 3, бул. Царица Йоана бл. 387 е най-новото попълнение в нашата верига. Един от най-модерните и красиви магазини за акваристика отварял врати в България, а и вероятно не само. Изцяло дизайнерски проектиран, разположен върху квадратура от над 200 кв. м площ, в него можете да намерите всичко за вашите сладководни или морски любимци.

При нас можете да намерите едно от най-големите разнообразия на сладководни обитатели, растения, както и морски риби, корали и мекотели. Заповядайте да разгледате предлаганата от нас стока или просто да се полюбувате на изложбените ни аквариуми. Ние предлагаме изтънчени продукти, отговарящи на очакванията и на най-взискателните ни потребители, както и бюджетни решения подходящи за всеки джоб. В магазина са разположени над 2000 различни артикула аквариуми, техническо оборудване, аксесоари и декорации за аквариуми, както и разбира се разнообразна храна и препарати. Цените при нас са винаги изкушаващи, защото AquariumBG е директен вносител и дистрибутор на производители от цял свят, гарантирайки възможно най-ниските цени, но с гарантирано високо качество.

Във верига магазини Aquarium.BG освен продавачи, ние сме преди всичко и консултанти, така че не се притеснявайте да се обърнете към нас и да обсъдим заедно всяка една ваша идея и проект, за който търсите сигурен партньор, на който да се доверите и да делeгирате неговото изпълнение. Каквито и въпроси да имате в отглеждането и здравето на вашите рибки, ние сме насреща и сме готови да съдействаме с всичко, което можем, така че да направим нашето общо хоби – акваристиката по-достъпна и интересна, да направим света около нас по-красив, създавайки късче подводна красота във вашия дом или работно пространство.

 

Работно време:

Понеделник - Събота - 10:00 до 20:00 часа

Неделя - 10:00 до 19:00 часа

Без почивен ден

 

Телефон за контакт:

0882 507 780

 

Адрес:

гр. София, ж.к. Люлин 3, бул. Царица Йоана бл. 387

 

Галерия