Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Магазин - Mall of Sofia

Добре дошли в нашия магазин в гр.София, Mall of Sofia

МАГАЗИНЪТ Е ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕН

Поради реконструкция на Mall Of Sofia се налага релокация на нашия обект. Магазинът ни в Mall Of Sofia, ще остане временно затворен до приключване на ремонтните дейности на ниво +1 или до релокация на обекта. Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането. Всички останали обекти на фирма Aquarium BG остават отворени и с нормално работно време.
Весели празници и бъдете здрави!

Зоомагазинът ни в гр. София, Mall of Sofia е първия по рода си от нашата верига зоомагазини, в който освен продукти за акваристика може да намерите очарователни домашни любимци - от кученца и котенца до гризачи, папагали, тераристика и дори истински крокодил. Разбира се в зоомагазина се предлагат и пълен набор от аксесоари, оборудване и храни за животинчетата. Постарали сме се да имаме винаги от всичко. Ако не намерите желания от вас артикул – просто информирайте нашите продавач-консултанти и бързо ще поправим нашата липса. Както във всички останали зоомагазини, така и тук важи в пълни сила нашата политика на ниски цени, еднакви за всичките ни магазини. Заповядайте при нас!

 

Работно време:

МАГАЗИНЪТ Е ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕН

 

Телефон за контакт:

0889 951 530

 

Адрес:

гр. София бул. Александър Стамболийски №101 (Mall of Sofia етаж +1)

 

Галерия