Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Декорации

Декорации

В нашия каталог с декорация за аквариум можете да намерите още различни видове и цветове грундове, скали, фигури, полускъпоценни камъни, 3D фонове и още много други украшения, с които ще внесете атмосфера в аквариума и ще разнообразите средата на вашите рибки. Всички декорации в нашия каталог са изработени от специални материали, които не отделят вещества във водата и не променят нейния състав.
Повече информация относно декориране на аквариума можете да намерите тук.

Показване:
Подреждане по:

Полускъпоценни Камъни 15-25мм 1 бр.

Продуктът представлява полускъпоценни камъни Agate Gravel Ахат. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аквариум ..

1.00лв.

Изкуствено растение коприна 10см

Продуктът е изработен от нетоксичен и устойчив плат и има пластмасова основа. Той не избледнява и не променя цвета си с течение на времето. За максима..

2.00лв.

Грунд Marina - Бургунд 4-6мм 450гр

Това са камъчета за дъно, които са покрити с цветна, епоксидна смола. Така едновременно се осигуряват наситени цветове, без запрашване, риск от оцветя..

2.50лв.

Грунд Marina - Черен 4-6мм 450гр / 2кг

Това са камъчета за дъно, които са покрити с цветна, епоксидна смола. Така едновременно се осигуряват наситени цветове, без запрашване, риск от оцветя..

2.50лв.

Камъчета "Black Pebble" 5-8см 1кг

Артикулът представлява естествен грунд за дъно на аквариуми. Моделът е Black Pebble. Технически характеристики : Подходящ за : с..

2.80лв.

Камъчета "Red Pebble" 5-8см 1кг

Продуктът е естествен грунд за дъно на аквариуми. Моделът е Red Pebble. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен ак..

2.80лв.

Камъчета "Vein Pebble" 5-8см 1кг

Това е естествен грунд за дъно на аквариуми, а моделът е Vein Pebble. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аква..

2.80лв.

Камъчета "White Peble" 6-8см 1кг

Артикулът представлява естествен грунд за дъно на аквариуми, а моделът е White Peble. Технически характеристики : Подходящ за : ..

2.80лв.

Скала Stratification Rock

Това са естествени камъни, които са подходящи, както за сладководни аквариуми, така и за терариуми. Те са с приблизителен размер около 20 - 30 см. Пос..

2.80лв.

Изкуствено растение AquaEL PR-410 10см

Това изкуствено растение е с основа и е изработено от нетоксична и устойчива пластмаса. То не избледнява и не променя цвета си с течение на времето. З..

2.90лв.

Изкуствена декорация - No swimming

Тази декорация е от смола и е подходяща за употреба в аквариуми. Материалите, от които е изработена, както и боите, са 100% безопасни за аквариумните ..

3.40лв.

Cloudy Rock

Този продукт е скала Cloudy Rock. Цената е на килограм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аквариум и терариу..

3.50лв.

Rosy Clouds rock

Артикулът е скала Rosy Clouds rock с размер : 20 - 30 см. Цената е за 1 килограм. Технически характеристики : Подходящ за : слад..

3.50лв.

Скала Dragon rock

Това са естествени скали, които са подходящи, както за сладководни аквариуми, така и за терариуми. Те придават красив и естетичен вид на вашия аквариу..

3.50лв.

Скала Fluorite rock

Продуктът представлява естествени камъни, които са подходящи, както за сладководни аквариуми, така и за терариуми. Те са с приблизителен размер от 10 ..

3.50лв.

Coral sand 3-8см 1кг

Това са коралови парчета с размер от 3 до 8 см. Подходящи са, както за морски, така и за сладководен аквариум. *Естествените коралови грундове повишав..

3.80лв.

Medical Gravel 2кг

Артикулът е с размер 8 - 10 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аквариум Размер : 8 - 10 м..

3.80лв.

Грунд Chocolate Milk 6-8мм 2кг

Грунд Chocolate Milk се предлага в размер от 6 - 8 мм. и разфасовка от 2 кг. Технически характеристики : Подходящ за : сладковод..

3.80лв.

Грунд Ice White 4-6мм / 6-8мм 2кг

Това е естествен грунд за дъно на аквариуми, а моделът е Ice White. Размери и разфасовки : 4 - 6 мм. (2кг) / 6 - 8 мм. (2кг) Технически характ..

3.80лв.

Скала Tiger skin rock

Това са естествени камъни, които са подходящи, както за сладководни аквариуми, така и за терариуми. Те са с приблизителен размер от 5 до 30 см. Цената..

3.80лв.

Egg yellow 3-4мм 1кг

Egg yellow се препоръчва за сладководни аквариуми. Размер : 3 - 4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен ..

3.90лв.

Jade green 3-4мм 1кг

Jade green се препоръчва за сладководни аквариуми. Размерът му е 3 - 4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен..

3.90лв.

Ocean blue 3-4мм 1кг

Ocean blue се препоръчва за сладководни аквариуми. Размерът му е 3 - 4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен..

3.90лв.

Pink 3-4мм 1кг

Pink се препоръчва за сладководни аквариуми. Размерът му е 3 - 4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аквар..

3.90лв.