Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

AquaEL

Показване:
Подреждане:

Аквариум с поставка AquaEL Glossy Marine 120 SET

Нашата визия за коралов риф! Продуктовата линия Glossy Marine е проектирана изключително за създаване на атрактивни соленоводни аквариуми. Всеки компл..

4,098.00лв.
 Филтър AquaEL FAN 3 Plus EU -36%

Филтър AquaEL FAN 3 Plus EU

Филтърът FAN 3 Plus EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Той е перфектен за поддържане на водата ..

59.90лв. 38.32лв.
 Филтър AquaEL FAN Mini Plus EU -37%

Филтър AquaEL FAN Mini Plus EU

Филтърът FAN Мini Plus EU от AquaEL e висококачествено и ефективно устройство за филтриране на водата. Той е перфектен за поддържане на вода..

32.20лв. 20.40лв.

Advanced SOIL ORIGINAL 8L

Това са редица японски биологично активни субстрати, които служат за отглеждане на аквариумни растения и скариди. Те имат кафяв цвят и структура,..

77.70лв.

Aqua Decoris Coloured quartz black 1KG

Продуктът представлява натурален субстрат. Той гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характери..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz blue 1KG

Артикулът представлява натурален субстрат. Той гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характери..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz Fuchsia 1KG

Артикулът е натурален субстрат, който гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : ..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz Green 1KG

Натуралният субстрат гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : Под..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz LILA-PINK 1KG

Този натурален субстрат гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : ..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz PURPLE 1KG

Това е натурален субстрат, който гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : ..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz RED 1KG

Натуралният субстрат на производителя AquaEL гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характерист..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz TURQUOISE 1KG

Натуралният субстрат на производителя AquaEL гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характерист..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz YELLOW 1KG

Натуралният субстрат на производителя AquaEL гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характерист..

5.90лв.

Aquael 3D Backround 100x50

3D фонът е направен от леки и устойчиви смоли, които не влияят върху параметрите на водата. Технически характеристики : Подходящ за ..

149.80лв.

Aquael 3D Backround 120x60

Този 3D фон е направен от леки и устойчиви смоли, които не влияят върху параметрите на водата. Размери : 120 x 60 см. Технически характеристик..

229.00лв.

Aquael 3D Backround 60x30

3D фонът е направен от леки и устойчиви смоли, които не влияят върху параметрите на водата. Размери : 60 x 30 см. Технически характеристики : ..

65.90лв.

Aquael 3D Backround 80x40

3D фонът е направен от леки и устойчиви смоли, които не влияят върху параметрите на водата. Размери : 80 x 40 см. Технически характеристики : ..

104.80лв.

AquaEL BULB 3W E17 UV-C

Този продукт представлява триватова електрическа крушка, която излъчва UV - C светлина. Тя убива водораслите, протозоите и бактериите. Животът на UV л..

24.00лв.

AquaEL Filter container TURBO 500 (резервен конт.)

Резервен контейнер за филтър медия, подходящ за модел : AquaEL TURBO FILTER 500 Технически характеристики : Съвместима с : A..

18.80лв.

AquaEL Leddy Slim Plant 5W

Leddy Slim Plant 5W  е универсален LED модул за осветление, който е съвместим с всякакви аквариуми, дори и нестандартни. Лесен e за монтиране, ик..

79.90лв.

AquaEL NANO REEF DUO WHITE

AquaEL NANO REEF 35 WHITE е серия морски нано аквариуми за ценители. NANOREEF DUO е модерен и напълно оборудван комплект, който е предназначен за създ..

318.00лв.

AquaEL Socket Link Duo WIFI

Socket Duo WiFi е модерен, електронен и двуканален контролер за аквариум, управляван от мобилното приложение Aquael AQU@RIUM. Работи с осветление, фил..

122.00лв.

AquaEl THERMOMETER link WI-FI

Първият електронен термометър, управляван чрез мобилното приложение Aquael Aqu@rium, който позволява задаването на желания температурен диапазон. Кога..

76.00лв.

Aquael Turbo Filter 1000/1500/2000 Sponge Set (2 pcs)

Тази вата е изработена от качествени материали без наличието на токсини. Тя осигурява перфектната механична филтрация. Изплаквайте веднъж на една - дв..

19.80лв.