Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

AquaEL

Показване:
Подреждане:
Капак AquaEL Classic PAP 60 Продука не е наличен

Капак AquaEL Classic PAP 60

Капака Classic PAP 60 е подходящ за сладководни аквариуми. Произведен е по IM технология, което го прави трърд и издръжлив. В капака има вградено LEDD..

109.00лв.

Капак AquaEL Classic PAP 80

Капака Classic PAP 80 е подходящ за сладководни аквариуми. Произведен е по IM технология, което го прави трърд и издръжлив. В капака има вградено LEDD..

209.00лв.

Капак AquaEL Classic PAP X 40x25

Капака Classic X 40x25 е подходящ за сладководни аквариуми. Произведен е по IM технология, което го прави трърд и издръжлив. В капака има вградено LED..

65.00лв.

Капак rect. AquaEL LEDDY PAP 40

Капака Classic PAP 40 е подходящ за сладководни аквариуми. Произведен е по IM технология, което го прави трърд и издръжлив. В капака има вградено LEDD..

59.00лв.
Капак с осветление AquaEL Classic PAP 100 Продука не е наличен

Капак с осветление AquaEL Classic PAP 100

Капака Classic PAP 100 е подходящ за сладководни аквариуми. Произведен е по IM технология, което го прави трърд и издръжлив. В капака има вградено LED..

265.00лв.
Капак с осветление AquaEL Classic PAP 120 Продука не е наличен

Капак с осветление AquaEL Classic PAP 120

Капака Classic PAP 120 е подходящ за сладководни аквариуми. Произведен е по IM технология, което го прави трърд и издръжлив. В капака има вградено LED..

275.00лв.

Капак с осветление AquaEL Classic PAP 50

Капака Classic PAP 50 е подходящ за сладководни аквариуми. Произведен е по IM технология, което го прави трърд и издръжлив. В капака има вградено LEDD..

125.00лв.
Капак с осветление AquaEL LEDDY PAP 60 Продука не е наличен

Капак с осветление AquaEL LEDDY PAP 60

Капака LEDDY PAP 60 е подходящ за сладководни аквариуми. Произведен е по IM технология, което го прави трърд и издръжлив. В капака има вградено LED ос..

69.00лв.

Капак с осветление AquaEL LEDDY PAP 75

Капака LEDDY PAP 75 е подходящ за сладководни аквариуми. Произведен е по IM технология, което го прави трърд и издръжлив. В капака има вградено LED ос..

94.50лв.

Нагревател AquaEL Easy Heater Plastic 150W

Пластмасовият корпус на  нагревателя Easy Heater Plastic от AquaEL е изработен от специална пластмаса, което го прави много издръжлив и дори устойчив ..

49.00лв.

Филтър AquaEL FAN 3 Plus EU

Филтърът FAN 3 Plus EU от AquaEL e висококачествено и ефективно уствойство за филтриране на водата. Той е перфектен за подържане на водата чиста и аер..

47.90лв.

Филтър AquaEL FAN Mini Plus EU

Филтърът FAN Мini Plus EU от AquaEL e висококачествено и ефективно уствойство за филтриране на водата. Той е перфектен за подържане на водата чиста и ..

25.50лв.
AquaEL аквариум LUNA Black LT Продука не е наличен

AquaEL аквариум LUNA Black LT

AquaEL LUNA е напълно оборудван аквариум с модерен и стилен дизайн. В долната си част аквариума е 40см. AquaEL LUNA  е с формата на сплескана хемисфер..

192.00лв.
Aквариум AquaEL Classic 100 Продука не е наличен

Aквариум AquaEL Classic 100

AquaEL Classic е напълно оборудван аквариум с изчистен дизайн. Капака на  аквариума е изработен от дебела пластмаса, чрез IM технология. Той е снабден..

495.00лв.
Aквариум AquaEL Classic 40 Продука не е наличен

Aквариум AquaEL Classic 40

AquaEL Classic е напълно оборудван аквариум с изчистен дизайн. Капакът на  аквариума е изработен от дебела пластмаса, чрез IM технология. Той е снабде..

159.00лв.