Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 80 лв.!

VIP Cards

Уважаеми партньори,

Добре дошли във ВИП клуба на Aquarium.bg.

Радваме се, че сте сред нашите най-важни клиенти. Като такива можете да се възползвате от специалните отстъпки, предложени от магазините ни. Тук ще можете да се запознаете с общите условия и промоциите, които Ви предоставя картата.

Общи условия

1. VIP програма и нейните предимства
Ние от
AQUARIUM.BG (Ай Шоп ЕООД със седалище гр. Пазарджик) Ви предлагаме нашата програма за лоялни клиенти, чрез която можете да се възползвате от отстъпки при пазаруване в нашите магазини. Програмата е с натрупване, тоест колкото повече пазарувате, толкова по-голяма ще става Вашата отстъпка. Отстъпките не важат за продукти в промоция и не се натрупват с други бонус програми. Програмата е валидна във всички наши обекти и онлайн пазаруване в www.aquarium.bg. Запазваме си правото да променяме отстъпките, като това ще бъде отразено в сайта ни.

2. Създаване на клиентски профил за отстъпки
Има два варианта за създаване на клиентски профил за отстъпки:

1. В нашите физически магазини се попълва кратко заявление. Ще Ви бъд
е създаден клиентки профил. За да се възползвате от остъпка още при първата покупка, продуктите не трябва да се маркират преди създаване на
клиентския профил.
2. Онлайн регистрация. За да Ви бъде създаден клиентки профил онлайн, при първото електронно пазаруване в полето Коментар към поръчка” напишете Желая да ми бъде създаден клиентски профил за отстъпка, две имена и телефонен номер”.

В клиентския профил се отбелязват направените от Вас покупки и системата автоматично ще изчисли каква отстъпка ползвате. За да се възползвате от отстъпките във физическите магазини, е необходимо преди продуктите да бъдат маркирани да предоставите телефонен номер ( с който сте регистрирани ) на нашите служители. За да се възползвате от клиентската отстъпка при онлайн пазаруване,
е достатъчно да посочите телефонния си номер в поръчката или да го напишете в полето „Коментар към поръчка“. От ВИП програмата могат да се възползват всички пълнолетни лица, заявили участие в нея.

3. Търговски отстъпки за членове на ВИП клуба
При натрупан оборот от:
                       до     49.99 лв.  –  2 % отстъпка
от    50 лв.   до   149.99 лв.  –  4 % отстъпка
от   150 лв.  до   499.99 лв.  –  6 % отстъпка
от   500 лв.  до   999.99 лв.  –  8 % отстъпка
от 1000 лв. до 1999.99 лв.  – 10 % отстъпка
над 2000 лв. – 12 % отстъпка

Aquarium.bg си запазва правото да промени условията и да прекрати ползването на клиетски отстъпки по всяко време.
Фиксираните отстъпки важат само за продукти, които не са на промоция.