Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Автоматични хранилки

Автоматични хранилки
Показване:
Подреждане по:

Автоматична хранилка Hydor AUTOMATIC FEEDER

Моделът е автоматична хранилка на батерии с висок прозрачен контейнер и капацитет около 90 мл. Разполага с десет различни настройки на дозата и работи..

56.40 лв.
Автоматична хранилка Eheim -15%

Автоматична хранилка Eheim

Моделът е автоматична хранилка за рибки с гарантирано високо качество на германската марка Eheim. Електронното програмиране позволява до четири дневни..

118.00 лв. 100.30 лв.

Поставка за хранилка EHEIM Feeding STATION

Продуктът представлява поставка за EHEIM autofeeder, EHEIM turtlefeeder и EHEIM TWIN FEEDER. Контейнерчето за храна е съвместимо с всички ка..

18.60 лв.

JBL Автоматична хранилка (черна)

Автоматичната хранилка на производителя JBL има следните отличителни черти : - атрактивен дизайн и цвят - обем : 125 мл. Той може да се увеличи до 375..

109.00 лв.

Автоматична Хранилка Autofood deluxe LCD

Автоматичната хранилка Autofood Delux LCD е функционално и удобно решение за всеки тип аквариум. Тя е разработена така, че да бъде максимално лесна за..

99.00 лв.
Автоматична хранилка EHEIM TWIN FEEDER -15%

Автоматична хранилка EHEIM TWIN FEEDER

Ако не разполагате с време, автоматичната хранилка е точно за вас. С нея лесно можете да програмирате кога и какво количество храна да се пуска в аква..

156.00 лв. 132.60 лв.

JBL Автоматична хранилка (бяла)

Отличителните черти на тази автоматична хранилка на производителя JBL са : - атрактивен дизайн и цвят - обем : 125 мл. Той може да се увеличи до 375 м..

109.00 лв.

Автоматична хранилка Hydor DIGITAL AUTOMATIC FEEDER

Продуктът е автоматична хранилка на батерии с висок прозрачен контейнер и капацитет около 90 мл. Тя разполага с десет различни настройки на дозата и р..

69.90 лв.
Автоматична хранилка Ferplast Chef Pro -20%

Автоматична хранилка Ferplast Chef Pro

Автоматичната хранилка Chef Pro на марката Ferplast e от ново поколение. Може да подава всякакъв вид храна, както люспи, така и гранули. Снабдена е с ..

120.00 лв. 96.00 лв.
Автоматична хранилка Eheim+ -15%

Автоматична хранилка Eheim+

Този продукт на производителя EHEIM ви предлага интелигентен вариант на базовата версия с допълнителни функции и предимства. Автоматичната хранилка EH..

249.00 лв. 211.65 лв.
Автоматична хранилка Hailea Изчерпан

Автоматична хранилка Hailea

Продуктът е автоматична хранилка за хранене на декоративни рибки в аквариум на производителя Hailea. Технически характеристики : Под..

45.80 лв.
Автоматична хранилка Nutrafin Nutramatic 2x Изчерпан

Автоматична хранилка Nutrafin Nutramatic 2x

Тази хранилка е подходяща при дълго отсъствие от дома и за спестяване на време. При нея предварително настройвате желаното количество храна и на всеки..

53.70 лв.
Автоматична хранилка Nutrafin "Profeed” Изчерпан

Автоматична хранилка Nutrafin "Profeed”

Тази хранилка е подходяща при дълго отсъствие от дома и за спестяване на време. Тя може да бъде програмирана за две хранения на ден (P1 и Р2) и има въ..

79.80 лв.
Juwel Автоматична хранилка Изчерпан

Juwel Автоматична хранилка

Продуктът представлява автоматична хранилка за рибки на производителя Juwel. Тя има регулируемо време на хранене и дозировка, като подава автоматично ..

48.00 лв.