Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Автоматични хранилки

Автоматични хранилки
Показване:
Подреждане по:

Поставка за хранилка EHEIM Feeding STATION

Продуктът представлява поставка за EHEIM autofeeder, EHEIM turtlefeeder и EHEIM TWIN FEEDER. Контейнерчето за храна е съвместимо с всички ка..

17.50лв.

Автоматична хранилка Hailea

Продуктът е автоматична хранилка за хранене на декоративни рибки в аквариум на производителя Hailea. Технически характеристики : Под..

45.80лв.

Автоматична Хранилка Autofood deluxe LCD

Автоматичната хранилка Autofood Delux LCD е функционално и удобно решение за всеки тип аквариум. Тя е разработена така, че да бъде максимално лесна за..

79.00лв.

Автоматична хранилка Nutrafin "Profeed”

Тази хранилка е подходяща при дълго отсъствие от дома и за спестяване на време. Тя може да бъде програмирана за две хранения на ден (P1 и Р2) и има въ..

79.80лв.

JBL Автоматична хранилка (бяла)

Отличителните черти на тази автоматична хранилка на производителя JBL са : - атрактивен дизайн и цвят - обем : 125 мл. Той може да се увеличи до 375..

89.00лв.

JBL Автоматична хранилка (черна)

Автоматичната хранилка на производителя JBL има следните отличителни черти : - атрактивен дизайн и цвят - обем : 125 мл. Той може да се увеличи до 3..

89.00лв.

Автоматична хранилка Eheim

Моделът е автоматична хранилка за рибки с гарантирано високо качество на германската марка Eheim. Електронното програмиране позволява до четири дневни..

99.00лв.

Автоматична хранилка за костенурки Eheim

EHEIM Turtle Feeder е компактна хранилка с активно аерирана камера за хранене. Това устройство включва скоба за закрепване към аквариуми или терариуми..

99.00лв.

Автоматична хранилка EHEIM TWIN FEEDER

Ако не разполагате с време, автоматичната хранилка е точно за вас. С нея лесно можете да програмирате кога и какво количество храна да се пуска в аква..

139.00лв.
Автоматична хранилка Eheim+ Нов

Автоматична хранилка Eheim+

Този продукт на производителя EHEIM ви предлага интелигентен вариант на базовата версия с допълнителни функции и предимства. Автоматичната хранилка EH..

259.00лв.
Juwel Автоматична хранилка Изчерпан

Juwel Автоматична хранилка

Продуктът представлява автоматична хранилка за рибки на производителя Juwel. Тя има регулируемо време на хранене и дозировка, като подава автоматично ..

48.00лв.
Автоматична хранилка Nutrafin Nutramatic 2x Изчерпан

Автоматична хранилка Nutrafin Nutramatic 2x

Тази хранилка е подходяща при дълго отсъствие от дома и за спестяване на време. При нея предварително настройвате желаното количество храна и на всеки..

49.70лв.
Автоматична хранилка Hydor AUTOMATIC FEEDER Изчерпан

Автоматична хранилка Hydor AUTOMATIC FEEDER

Моделът е автоматична хранилка на батерии с висок прозрачен контейнер и капацитет около 90 мл. Разполага с десет различни настройки на дозата и работи..

56.40лв.
Автоматична хранилка Hydor DIGITAL AUTOMATIC FEEDER Изчерпан

Автоматична хранилка Hydor DIGITAL AUTOMATIC FEEDER

Продуктът е автоматична хранилка на батерии с висок прозрачен контейнер и капацитет около 90 мл. Тя разполага с десет различни настройки на дозата и р..

69.90лв.