Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Dajana Pet

Показване:
Подреждане:

Dajana Pet Acriflavin

Този дезинфектант действа надеждно и ефективно срещу инфекции, фунги и паразити. В ниски концентрации е подходящ за лечение на рибните яйца. Приложени..

2.00лв.

Dajana Pet Algae Stop

Този препарат съдейства за намаляване на популацията на нишковидните водорасли. Препоръчително е с него да се третират аквариуми с прекомерно или недо..

2.00лв.

Dajana Pet Bio Gel Herbi 250ml

Bio Gel Herbi е самозалепваща се паста за хранене. Тя е пълноценна храна за всички растителноядни аквариумни риби и безгръбначни. Формулата ѝ е от нов..

10.90лв.

Dajana Pet Bio Gel Omni 250ml

Това е пълноценна храна за всички растителноядни аквариумни риби и безгръбначни. Формулата ѝ е от ново поколение, състояща се от първокласни растителн..

10.90лв.

Dajana Pet Biofilter

Този биофилтър съдържа бактерии и ензими, които са в основата на биологичното равновесие в аквариума. Те оползотворяват отпадъците от рибите, като пре..

2.00лв.

Dajana Pet Brine Shrimp

Продуктът представлява ценна допълнителна храна за всички видове аквариумни риби, както в сладководни, така и в морски аквариуми. Инструкции : използв..

4.50лв.

Dajana Pet Chlor Stop

Продуктът премахва хлора от чешмяната вода. Използвайте при стартиране на нов аквариум или при смяна на водата. Дозировка : 5 мл. на 25 литра. Техн..

2.00лв.

Dajana Pet Cichlid

Dajana Pet Cichlid (цихлид) пакет е комплексна храна на люспи за цихлиди. Съдържание : риба и рибни продукти, зърнени храни, растителни протеинови кон..

2.80лв.

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

Този препарат служи за постигане на кристално чиста вода в аквариума. Използва се за премахване на замътняването, което е предизвикано от прекомерното..

3.80лв.

Dajana Pet Colour

Dajana Pet Colour е храна, която засилва естествената окраска на всички видове аквариумни риби. Съдържание : рибно и пшенично брашно, лецитин, концент..

1.30лв.

Dajana Pet Daphnia

Продуктът представлява храна за всички видове аквариумни рибки. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленов..

1.20лв.

Dajana Pet FMC

Дозировка: 1-1,1 мл./100 л. аквариумна вода. Начин на използване : - преди започване на лечението се подменя 1/2 - 2/3 от обема на аквариума - спира..

2.50лв.

Dajana Pet Gammarus 10гр.

Това е допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки и едри риби, която е обработена по подходящ начин. Съдържание : гамарус. Анализ :..

2.20лв.

Dajana Pet GH Тест Кит

Инструкции за употреба : - налейте 5 мл. аквариумна вода в кюветата - прибавете капка по капка от реагент-индикатора, като след всяка внимателно раз..

9.50лв.

Dajana Pet Gold

Голд Флейкс е пълноценна храна за златни рибки. Тя е под формата на люспи и съдържа : рибно брашно, зърнени храни, растителни протеинови концентрати, ..

1.20лв.

Dajana Pet Guppy Gourmet

Това е храна за гупи, която е под формата на люспи. Тя съдържа висок процент на чесън, протеини, витамини и минерали, които насърчават растежа и здрав..

1.40лв.

Dajana Pet ISF Betta Pellets 100ml

Продуктът представлява храна за всички видове Бети (Betta splendens) и малки тропически всеядни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без ..

4.50лв.

Dajana Pet ISF Coldwater Flakes 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове студеноводни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е с уникален състав, без рибно..

3.00лв.

Dajana Pet ISF Coldwater Pellets 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове студеноводни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, какт..

4.50лв.

Dajana Pet ISF Tropical Flakes 100ml

Това е пълноценна храна, която е подходяща за всички видове тропически аквариумни риби с мултибиотичен ефект. Тя е с уникален състав и мултибиотичен е..

3.50лв.

Dajana Pet ISF Tropical Pellets 100ml

Това е пълноценна храна за всички видове тропически аквариумни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, както и зър..

4.80лв.

Dajana Pet ISF Vegetable Wafers 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове всеядни и тревопасни тропически риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени..

4.50лв.

Dajana Pet Legend Tropical Flakes

Продуктът съдържа брашно от ларви на насекоми и херинга, както и астаксантин. Формулата му поддържа имунната и храносмилателната система и оцветяванет..

1.30лв.

Dajana Pet Micro Baby 100ml

Това е специална допълнителна храна за личинки и новородени на всички видове аквариумни риби. Храната е богата на протеини и витамини, които подпомага..

4.90лв.