Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Dajana Pet

Показване:
Подреждане:

Dajana Pet Acriflavin

Acriflavin Този дезинфектант действа надеждно и ефективно срещу инфекции, фунги и паразити. В ниски концентрации е подходящ за лечение на рибните яйц..

2.00лв.

Dajana Pet Algicid

Препаратът предотвратява образуването на алги в аквариума. Добре е да се лекуват аквариуми с прекомерно или силно осветление, както и вода с високо съ..

2.00лв.
Dajana Pet Artemia Hobby Продука не е наличен

Dajana Pet Artemia Hobby

ЯЙЦА НА АРТЕМИЯ ХОБИКомплексна смес от яйца на Artemia salina  и специална сол за лесна употреба.Зареждане и люпене по схемата на кутият..

7.40лв.
Dajana Pet Artemia Profi Продука не е наличен

Dajana Pet Artemia Profi

А Р Т Е М И Я  П Р О Ф ИЧисти яйца на ARTEMIA SALINA –органична хранаЗареждане и люпене по схемата на кутията.След излюпване може да с..

12.60лв.
Dajana Pet Biofilter Продука не е наличен

Dajana Pet Biofilter

БИОФИЛТЪРСъдържа бактерии и ензими, които са в основата набиологичното равновесие в аквариума.Оползотворяватотпадъците от рибите, като пре..

2.00лв.
Dajana pet Carasius Gold Продука не е наличен

Dajana pet Carasius Gold

Допълнителна гранулирана храна Гранулирана плаваща храна за всички видове декоративни риби, подходяща за малки аквариуми и градински езера. Съдържа ..

3.50лв.
Dajana Pet Carasius Immun 250ml Продука не е наличен

Dajana Pet Carasius Immun 250ml

Гранулирана храна carasius Immun Гранулирана плаваща храна за всички видове декоративни риби. Съдържа бета-глюкан и Спирулина, които са жизнено важни..

11.60лв.
Dajana Pet Cichlid Sticks Продука не е наличен

Dajana Pet Cichlid Sticks

Ц И Х Л И Д  С Т И К СКомплексна храназа средни и едри цихлиди за всекидневна употребаСъдържание: риба и рибни продукти, зърнени храни..

5.00лв.
Dajana Pet Clear Aqua 100ml Продука не е наличен

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

CLEAR AQUAПрепарат за постигане на кристално чиста вода в аквариума. Използва се за премахване замътването на аквариумната вода,предизвикано ..

3.80лв.

Dajana Pet Colour

К О Л О РХрана, засилваща естествената окраска на всички видове аквариумни риби.Съдържание: Рибно брашно, лецитин, пшенично брашно, концентрат..

1.30лв.
Dajana Pet Cray Fish 100мл. Продука не е наличен

Dajana Pet Cray Fish 100мл.

К Р Е Й Ф И ШКомплексна гранулирана храна зааквариумни рациСъдържание: Риба и рибни продукти,растителни протеинови концентрати, ..

4.90лв.

Dajana Pet Daphnia

Храна за всички аквариумни рибки...

1.99лв.
Dajana Pet Discus Plus Продука не е наличен

Dajana Pet Discus Plus

DISCUS + люспиСпециална храна на люспи за дискуси.Съдържание: риба и рибни продукти, зърнени храни,  растителни протеинови концентрати, чесън,..

5.90лв.
Dajana Pet Energy Vital Продука не е наличен

Dajana Pet Energy Vital

Е Н Е Р Д Ж И  В И Т А ЛДопълнителна храна за всички видове аквариумни риби.Съдържание: риба и рибни продукти, зърнени хранирастителни про..

4.00лв.
Dajana Pet FD Tablets Продука не е наличен

Dajana Pet FD Tablets

 47 %   протеини 7 %   мазнини 8 %   влажност  2 %   фибри 6 %   прах25000 U.I. / kg   vitamin A 1500 U.I. / kg   vitamin D3 100 mg / kg..

11.00лв.