Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Dajana Pet

Показване:
Подреждане:

Dajana Pet Acriflavin

Този дезинфектант действа надеждно и ефективно срещу инфекции, фунги и паразити. В ниски концентрации е подходящ за лечение на рибните яйца. Приложени..

2.00лв.

Dajana Pet Algae Stop

Този препарат съдейства за намаляване на популацията на нишковидните водорасли. Препоръчително е с него да се третират аквариуми с прекомерно или недо..

2.00лв.

Dajana Pet Betta pellets

Продуктът представлява пълноценна храна, под формата на плаващи пелети, която е подходяща за видовете Betta Splendens. Животинските протеини съставляв..

1.40лв.

Dajana Pet BETTA Salt 100ml

Този продукт се препоръчва за риби бети, живородки, ириси и африкански цихлиди. Натриевият хлорид е съединение от съществено значение за жизнените фун..

4.30лв.

Dajana Pet Bio Gel Herbi 250ml

Bio Gel Herbi е самозалепваща се паста за хранене. Тя е пълноценна храна за всички растителноядни аквариумни риби и безгръбначни. Формулата ѝ е от нов..

10.90лв.

Dajana Pet Bio Gel Omni 250ml

Това е пълноценна храна за всички растителноядни аквариумни риби и безгръбначни. Формулата ѝ е от ново поколение, състояща се от първокласни растителн..

10.90лв.

Dajana Pet Biofilter

Този биофилтър съдържа бактерии и ензими, които са в основата на биологичното равновесие в аквариума. Те оползотворяват отпадъците от рибите, като пре..

2.00лв.

Dajana Pet Brine Shrimp

Продуктът представлява ценна допълнителна храна за всички видове аквариумни риби, както в сладководни, така и в морски аквариуми. Инструкции : използв..

4.50лв.

Dajana Pet Chlor Stop

Продуктът премахва хлора от чешмяната вода. Използвайте при стартиране на нов аквариум или при смяна на водата. Дозировка : 5 мл. на 25 литра. Техн..

2.00лв.

Dajana Pet Cichlid

Dajana Pet Cichlid (цихлид) пакет е комплексна храна на люспи за цихлиди. Съдържание : риба и рибни продукти, зърнени храни, растителни протеинови кон..

2.80лв.

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

Този препарат служи за постигане на кристално чиста вода в аквариума. Използва се за премахване на замътняването, което е предизвикано от прекомерното..

3.80лв.

Dajana Pet Colour

Dajana Pet Colour е храна, която засилва естествената окраска на всички видове аквариумни риби. Съдържание : рибно и пшенично брашно, лецитин, концент..

1.30лв.

Dajana Pet Daphnia

Продуктът представлява храна за всички видове аквариумни рибки. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленов..

1.20лв.

Dajana Pet FMC

Дозировка: 1-1,1 мл./100 л. аквариумна вода. Начин на използване : - преди започване на лечението се подменя 1/2 - 2/3 от обема на аквариума - спира..

2.50лв.

Dajana Pet Gammarus 10гр.

Това е допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки и едри риби, която е обработена по подходящ начин. Съдържание : гамарус. Анализ :..

2.20лв.

Dajana Pet GH Тест Кит

Инструкции за употреба : - налейте 5 мл. аквариумна вода в кюветата - прибавете капка по капка от реагент-индикатора, като след всяка внимателно раз..

9.50лв.

Dajana Pet Gold

Голд Флейкс е пълноценна храна за златни рибки. Тя е под формата на люспи и съдържа : рибно брашно, зърнени храни, растителни протеинови концентрати, ..

1.20лв.

Dajana Pet Guppy Gourmet

Това е храна за гупи, която е под формата на люспи. Тя съдържа висок процент на чесън, протеини, витамини и минерали, които насърчават растежа и здрав..

1.40лв.

Dajana Pet Holiday Block

Начин на употреба : сложете блокчето в аквариума, когато отивате на почивка за уикенда или друг кратък период. Започват да излизат малки балончета, ко..

5.00лв.

Dajana Pet ISF Betta Pellets 100ml

Продуктът представлява храна за всички видове Бети (Betta splendens) и малки тропически всеядни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без ..

4.50лв.

Dajana Pet ISF Coldwater Flakes 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове студеноводни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е с уникален състав, без рибно..

3.00лв.

Dajana Pet ISF Coldwater Pellets 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове студеноводни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, какт..

4.50лв.

Dajana Pet ISF Tropical Flakes 100ml

Това е пълноценна храна, която е подходяща за всички видове тропически аквариумни риби с мултибиотичен ефект. Тя е с уникален състав и мултибиотичен е..

3.50лв.

Dajana Pet ISF Tropical Pellets 100ml

Това е пълноценна храна за всички видове тропически аквариумни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, както и зър..

4.80лв.