Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Dennerle

Показване:
Подреждане:
Активен субстрат за растителен аквариум Dennerle Soil Black Color Type 1­-4мм 4л -15%

Активен субстрат за растителен аквариум Dennerle Soil Black Color Type 1­-4мм 4л

Това е хранителен субстрат, който служи за силен растеж на растенията. Той съдържа всички важни минерали и микроелементи и е с плодородна, вулканична ..

45.60 лв. 38.76 лв.

Субстрат Dennerle NutriBasis 6in1 0.5-1мм

Това е субстрат с отлични характеристики за стартиране на растителен аквариум. Концентрираното съдържание на желязо ви гарантира здрави и зелени листа..

21.30 лв.
Dennerle Guppy Booster 100ml -15%

Dennerle Guppy Booster 100ml

Тази храна е специално създадена за популярните гупи, плати и молинезии и е в съответствие с тяхната естествена диета. Високите пропорции от натурални..

13.60 лв. 11.56 лв.
Dennerle Aquatics ­ water test 6 in 1 50 pcs -15%

Dennerle Aquatics ­ water test 6 in 1 50 pcs

Продуктът представлява незабавен тест за шестте най-важни стойности на водата : - PН - карбонатна твърдост - обща твърдост - нитрити - нитрати -..

36.90 лв. 31.37 лв.

Dennerle All in One Elixier

Всеки аквариум е сложна биологична система, чийто елементи зависят и си взаимодействат един с друг. Риби, растения, вода, осветление - всичко тря..

17.40 лв.

Dennerle Complete Gourmet Flakes

Това е основна храна, която е създадена за обитателите на класическите общи аквариуми. Люспите съдържат 30 различни съставки, които са лесно усвоими о..

8.70 лв.

Грунд за дъно Dennerle gravel natural white 1-2мм 5кг

Това е бял, кварцов пясък със закръглени зрънца, който предпазва дънните рибки и е идеален за биофункционалността в аквариума. Неговите спецификации с..

25.20 лв.
Субстрат Dennerle Deponit Mix Professional 9 in 1 -20%

Субстрат Dennerle Deponit Mix Professional 9 in 1

Това е минерален хранителен субстрат за аквариумни растения, който осигурява здравословен растеж и силна коренова система. Всички суровини са внимател..

30.10 лв. 24.08 лв.

Dennerle Betta Booster 30ml

Продуктът представлява основна храна за гурами, бойни риби и бети, които консумират повече месни, отколкото растителни вещества в тяхната естествена с..

9.70 лв.

Dennerle Neon Booster 100ml

Това е основна храна за неони и други малки декоративни риби, като тетри, барбуси, данио или гупи. Фините гранули съдържат много висококачествени съст..

13.60 лв.

Dennerle Pleco Menu

Това е основна храна за сомове, които се хранят с водорасли и растения. Тя е подходяща за анциструси, звездни анциструси, хипанциструси и птеригоплихт..

13.60 лв.

Двустранна гъба Dennerle Cleanator cleaning sponge

Двустранната гъба Cleanator ефективно отстранява и най-упоритите остатъци от алги и варовик, като осигурява ясна видимост в аквариума. Тя е с две повъ..

12.60 лв.

Пълнител Dennerle Bio­Line CO2 refill

Производството и снабдяването с CO2 се извършва автоматично в необходимите количества. Не е необходимо да измервате или настройвате - това е най-опрос..

17.40 лв.

Dennerle Complete Gourmet Menu

Това е основна храна, която е създадена за обитателите на класическите общи аквариуми. Със своите тридесет съставки тези фини гранули са лесно усвоими..

13.60 лв.

Грунд Dennerle Nano Gravel, Sulawesi black 0.7-1.2мм 2кг

Пясъкът на Dennerle е идеален за аранжиране на нано аквариуми със скариди. Той не повишава твърдостта на водата и е с цвят, който е устойчив на светли..

20.40 лв.

Dennerle Goldy Booster

Продуктът представлява храна за златни риби и техните разновидности. 53% от съставките ѝ са на месна основа (сладководни скариди, зелени миди и дафния..

13.60 лв.

Dennerle Color Booster

Това е храна на гранули, базирана на основната, в която има добавена съставка за подсилване на цвета. Този елемент се нарича астаксантин. С размер на ..

13.60 лв.

Пълен комплект за стартиране на аквариум Dennerle BIO CO2 Starter set

Продуктът представлява система за наторяване на растения Set BIO CO2 за начинаещи. Препоръчва се 30 дни обогатяване с CO2 за аквариуми. Това е пълен к..

23.30 лв.
Термометър за нано аквариуми Dennerle Nano aquarium thermometer -15%

Термометър за нано аквариуми Dennerle Nano aquarium thermometer

Артикулът е термометър за мини аквариуми на производителя Dennerle. Той е с дължина само 6,5 см., а в комплекта е включен вакуум за закрепяне. Характе..

10.70 лв. 9.10 лв.

Dennerle Natural gravel Plantahunter Beach 0.1-0.6мм 5кг

Този продукт представлява 100% естествен грунд. Той е снежнобял, супер фин, естествен кварцов пясък. Идеален е за цветови контрасти и акценти. Измийте..

32.90 лв.
Субстрат Dennerle Deponit Mix Black 10 in 1 -20%

Субстрат Dennerle Deponit Mix Black 10 in 1

Субстрат Dennerle Deponit Mix Black 10 in 1 е подходящ за всички засадени аквариуми. Специално разработен е за комбинация с черен чакъл. Финозърнестия..

37.70 лв. 30.16 лв.

Бадемови листа Dennerle Catappa Leaves almond leaves

Продуктът представлява сухи и зрели листа от тропически бадем. Те предоставят многобройни естествени вещества и са ценна хранителна добавка за сомове ..

22.30 лв.

Препарат за стартиране на аквариум Dennerle Aquarium Starter Rapid 200 мл.

Dennerle Aquarium Starter Rapid е подходящ за всички видове сладководни аквариуми и осигурява правилното им стартиране. Той съдържа две активни състав..

29.10 лв.

Изсушени шишарки от черна елша Dennerle Black Cones alder cones

Препаратът Black Cones съдържа вещества, които предпазват аквариумните рибки по естествен начин и е идеален за черноводни риби, като например дискуси,..

14.50 лв.