Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Dennerle

Показване:
Подреждане:

CO2 система за многократна употреба REUSABLE CO2 PLANT FERTILIZER SET 600 SPACE

Сетът включва:Презареждащ СО2 цилиндър 2,000г Редуктор на налягането Evolution Space Maxi-Flipper дифузер Специален контролен клапан за C..

845.00лв.
60-секунден тест за сладководни аквариуми Dennerle Mini lab aquaria PH • KH • GH • Nitrite • Nitrata Продука не е наличен

60-секунден тест за сладководни аквариуми Dennerle Mini lab aquaria PH • KH • GH • Nitrite • Nitrata

60-секунден тест, който измерва стойностите на Вашия сладководен аквариумЗа едновременно определяне на петте най-важни физико-химични характерни о..

10.40лв.

CO2 дифузер за нано аквариуми Dennerle CO2 Nano Flipper

Ефективно разтваряне на CO2Интегрирана функция за брояч на балончетаВключва клапан за излишната газНачин на работа:CO2 мехурчета излиз..

29.90лв.
CO2 дифузер с брояч на балончета Dennerle CO2 Micro­Perler Special Продука не е наличен

CO2 дифузер с брояч на балончета Dennerle CO2 Micro­Perler Special

Идеален в случаите, в които искате оборудването в аквариума да бъде "невидимо"!Компактен и ефективен CO2 дифузер за аквариуми до 400LСпециално..

79.50лв.

CO2 дифузер с брояч на балончета Dennerle Profi­Line CO2 Topper

Topper CO2 за аквариуми до 120 литра с вграден брояч на балончета и и вентилационен отвор за излишните газове. Размери: 15 х 4 х 5 см..

33.40лв.
CO2 дифузер с брояч на балончета за аквариуми до 250 L Dennerle Profi­Line CO2 Micro­Perler  Продука не е наличен

CO2 дифузер с брояч на балончета за аквариуми до 250 L Dennerle Profi­Line CO2 Micro­Perler

За аквариуми до 250 литраЕфективен и компактен.С вграден брояч на балончета.Начин на функциониране: Керамичният дифузер пулверизир..

29.90лв.

Dennerle Aqua Elixier 250 мл.

AQUA ELIXIER - цялостна защита за вашите рибиAqua Elixier прави критичните вещества в чешмяната вода безвредни и добавя активни вещества.Мигно..

14.50лв.

Dennerle Betta Booster 30ml

Основна храна за гурами, бойни риби и бети, които консумират повече месни, отколкото растителни вещества в тяхната естествена среда. Почти 70% (повеч..

7.50лв.

Dennerle BioCirculator filter sponge

Резервен дунапрен за Dennerle BioCirculator.Размери S и L ...

8.90лв.
Dennerle Calanus FD Organic Продука не е наличен

Dennerle Calanus FD Organic

Храна от планктон подходяща за всички видове декоративни риби. Тя се получава от сушене чрез замразяване. По този начин се запазват хранителните вещес..

13.20лв.
Dennerle Cichlid Carny Продука не е наличен

Dennerle Cichlid Carny

Много малавийски и танганайски цихлиди (като Неолампрологуса) са хищници и в естествената си среда се хранят със зоопланктон и ракообразни.Храната..

21.00лв.

Dennerle Cichlid Veggy

Основна храна за растителноядни цихлиди, която съдържа високи пропорции от съставки на растителна основа. Богата е на хранителни вещества като спирули..

21.00лв.
Dennerle CO2  Crystal Set Продука не е наличен

Dennerle CO2 Crystal Set

Комплект за CO2 системи Dennerle.Комплекта включва:- CO2 Дифузер.- CO2 брояч на балончета.- CO2 възвратен клапан.- CO2 шлаух.-..

79.00лв.

Dennerle CO2 Special ­Indicator + pH

Специален индикатор за CO2, дълготраен тест-пакет за измерване на CO2, с шест-цветна скала, достатъчен за пет месеца.Тестът съдържа 5 флакона от 1..

18.80лв.