Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Фон за аквариум

Фон за аквариум
Показване:
Подреждане по:

Фон за аквариум Amazonia / GreenSpike двулицев

Продуктът представлява фон за аквариум Amazonia / GreenSpike, който е двулицев. Той има изключително високо качество на PVC фолиото и различни височин..

6.00 лв.

Фон за аквариум Wonder Scape / Cloud Stone двулицев

Това е фон за аквариум WonderScape / CloudStone, който е двулицев. Той е с изключително високо качество на PVC фолиото и различни височини - 30, 45 и ..

6.00 лв.

Фон за аквариум Seascape / Natural Mystic двулицев

Артикулът представлява фон за аквариум Seascape / Natural Mystic, който е двулицев. Той има изключително високо качество на PVC фолиото и различни вис..

6.00 лв.

Фон за аквариум Sea of Green / River Rock двулицев

Това е фон за аквариум Sea of Green / River Rock, който е двулицев. Той има изключително високо качество на PVC фолиото и различни височини - 30, 45 и..

6.00 лв.

Фон за аквариум Aqua Garden / Brightstone двулицев

Артикулът е фон за аквариум Aqua Garden / Brightstone, който е двулицев.Той е с изключително високо качество на PVC фолиото и различни височини - 30, ..

6.00 лв.

Фон за аквариум Deep Sea Blue/ Midnight Black двулицев

Артикулът е фон за аквариум Deep Sea Blue / Midnight Black, който е двулицев. Той е с изключително високо качество на PVC фолиото и различни височини ..

6.00 лв.

Фон за аквариум Aquawild / Slateways двулицев

Продуктът представлява фон за аквариум Aquawild / Slateways, който е двулицев. Той има изключително високо качество на PVC фолиото и различни височини..

6.00 лв.

Фон за аквариум Crisp River / Coastal Hues двулицев

Продуктът представлява фон за аквариум Crisp River / Coastal Hues, който е двулицев. Той притежава изключително високо качество на PVC фолиото и разли..

6.00 лв.

Фон за аквариум High Water Plant - еднолицев

Продуктът представлява фон за аквариум High Water Plant, който е еднолицев. Той има изключително високо качество на PVC фолиото и различни височини - ..

3.00 лв.

Фон за аквариум Rock - еднолицев

Продуктът представлява фон за аквариум Rock, който е еднолицев. Той има изключително високо качество на PVC фолиото. Размер 50 см. Цената е на линеен ..

5.00 лв.

Фон за аквариум Grassy - еднолицев

Продуктът представлява фон за аквариум Grassy, който е еднолицев. Той има изключително високо качество на PVC фолиото и различни височини - 30, 41 и 5..

3.00 лв.
Декоративно фолио Juwel размер L Изчерпан

Декоративно фолио Juwel размер L

Продуктът представлява декоративно фолио за аквариум, което придава красива дълбочина. Размерът му е 100 х 50 см. Технически характеристики : ..

11.40 лв.
Фон за аквариум Hydor H2SHOW-ATLANTIS BACKGROUND + GEL Изчерпан

Фон за аквариум Hydor H2SHOW-ATLANTIS BACKGROUND + GEL

Легендата за Атлантида оживява във вашия аквариум. Продуктът представлява комплект от фон и лепило. Размери на фона : 80 х 40 см. Технически характ..

23.20 лв.
Декоративно Фолио Juwel размер XL Изчерпан

Декоративно Фолио Juwel размер XL

Артикулът представлява декоративно PVC фолио за аквариум, което придава красива дълбочина. Размерът му е 150 x 60 см. Технически характеристик..

17.00 лв.
Фон за аквариум Hydor H2SHOW-LOST CIVILIZ. BACKGROUND + GEL Изчерпан

Фон за аквариум Hydor H2SHOW-LOST CIVILIZ. BACKGROUND + GEL

Митовете за Инките, Ацтеките и Маите оживяват във вашия аквариум. Продуктът представлява комплект от фон за аквариум и лепило. Размер на фона : 8..

23.20 лв.
Фон за аквариум Hydor H2Show-magic world backround + gel Изчерпан

Фон за аквариум Hydor H2Show-magic world backround + gel

Магическият свят прави вашия аквариум фантастичен. Артикулът представлява комплект от фон за аквариум и лепило. Размер на фона : 80 х 40 см. Т..

23.20 лв.
Juwel Poster L  Изчерпан

Juwel Poster L

Артикулът представлява декоративен, двулицев, PVC фон на производителя Juwel. Има възможност за намаляне на по-малки размери, ако е необходимо. Размер..

11.40 лв.
Декоративно фолио Juwel XL Изчерпан

Декоративно фолио Juwel XL

Продуктът представлява декоративно фолио за аквариум на производителя Juwel, което придава красива дълбочина. Технически характеристики : П..

17.00 лв.