Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Грунд за дъно

Грунд за дъно
Показване:
Подреждане по:

Полускъпоценни Камъни 15-25мм 1 бр.

Продуктът представлява полускъпоценни камъни Agate Gravel Ахат. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аквариум ..

2.00лв.

Грунд Marina - Бургунд 4-6мм 450гр

Това са камъчета за дъно, които са покрити с цветна, епоксидна смола. Така едновременно се осигуряват наситени цветове, без запрашване, риск от оцветя..

2.50лв.

Грунд Marina - Черен 4-6мм 450гр / 2кг

Това са камъчета за дъно, които са покрити с цветна, епоксидна смола. Така едновременно се осигуряват наситени цветове, без запрашване, риск от оцветя..

2.50лв.

Грунд AquaEL Basalt 2-4мм

Грунд AquaEL Basalt 2-4 мм. е  изработен от естествени материали, които не вредят на водата и обитателите на аквариума. Подходящ е за риби,&..

4.20лв.

Грунд AquaEL Dolomite 2-4мм 2кг / 10кг

Грундът Dolomite 2-4 мм. от AquaEL e субстрат, който е специално създаден за аквариумни обитатели, които живеят в твърда и алкална вода. Преди употреб..

4.20лв.

Грунд AquaEL QUARTZ GRAVEL 1.6 - 4 мм 2/10 кг.

Продуктът представлява кварцов чакъл, който е произведен от най-висококачествени суровини и няма вредно въздействие върху водната среда. Той е естеств..

4.20лв.

Кварцов пясък AquaEL Quartz sand 0.1-0.3мм 2кг / 10кг

Продуктът представлява кварцов пясък на производителя AquaEL. Подходящ е за всички видове сладководни аквариуми. Преди употреба изплакнете добре. ..

4.20лв.

Кварцов пясък AquaEL Quartz sand 0.4-1.2 мм. 2кг

Продуктът представлява кварцов пясък на производителя AquaEL. Подходящ е за всички видове сладководни аквариуми. Преди употреба изплакнете добре. Т..

4.20лв.

Натурален многоцветен грунд AquaEL 1.4-2мм 2кг / 10кг

Артикулът представлява натурален, многоцветен грунд с размер : 1,4-2 мм. от AquaEL и е подходящ за всякакви видове аквариуми. Продуктът е изработ..

4.20лв.

Натурален многоцветен грунд AquaEL 3-5мм 2кг / 10кг

Натуралният многоцветен грунд 1,4-2 мм. от AquaEL е подходящ за всякакви видове аквариуми. Продуктът е изработен от естествени материали, които н..

4.20лв.

Натурален многоцветен грунд AquaEL 5-10мм 2кг / 10кг

Натуралният многоцветен грунд AquaEL 5-10 мм. е подходящ за всякакви видове аквариуми. Продуктът е изработен от естествени материали, които ..

4.20лв.

Egg yellow 3-4мм 1кг

Egg yellow се препоръчва за сладководни аквариуми. Размер : 3-4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен ак..

5.40лв.

Jade green 3-4мм 1кг

Jade green се препоръчва за сладководни аквариуми. Размерът му е 3-4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен а..

5.40лв.

Ocean blue 3-4мм 1кг

Ocean blue се препоръчва за сладководни аквариуми. Размерът му е 3-4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен а..

5.40лв.

Pink 3-4мм 1кг

Pink се препоръчва за сладководни аквариуми. Размерът му е 3-4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аквариу..

5.40лв.

Purple 3-4мм 1кг

Purple се препоръчва за сладководни аквариуми. Размерът му е 3-4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аквар..

5.40лв.

Rose red 3-4мм 1кг

Rose red се препоръчва за сладководни аквариуми. Размерът му е 3-4 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен акв..

5.40лв.

Естествен речен пясък "Black River" 4-6мм / 6-8мм 2кг

Това е естествен грунд за дъно на аквариуми, а моделът е Black River. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аква..

5.80лв.

Aqua Decoris Coloured quartz black 1KG

Продуктът представлява натурален субстрат. Той гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характери..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz blue 1KG

Артикулът представлява натурален субстрат. Той гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характери..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz Fuchsia 1KG

Артикулът е натурален субстрат, който гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : ..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz Green 1KG

Натуралният субстрат гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : Под..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz LILA-PINK 1KG

Този натурален субстрат гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : ..

5.90лв.

Aqua Decoris Coloured quartz PURPLE 1KG

Това е натурален субстрат, който гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : ..

5.90лв.