Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Грунд за дъно

Грунд за дъно
Показване:
Подреждане по:

Грунд AquaEL Basalt 2-4мм

Грунд AquaEL Basalt 2-4 мм. е  изработен от естествени материали, които не вредят на водата и обитателите на аквариума. Подходящ е за риби,&..

4.20 лв.

Натурален многоцветен грунд AquaEL 1.4-2мм 2кг / 10кг

Артикулът представлява натурален, многоцветен грунд с размер : 1,4-2 мм. от AquaEL и е подходящ за всякакви видове аквариуми. Продуктът е изработ..

4.20 лв.

Кварцов пясък AquaEL Quartz sand 0.1-0.3мм 2кг / 10кг

Продуктът представлява кварцов пясък на производителя AquaEL. Подходящ е за всички видове сладководни аквариуми. Преди употреба изплакнете добре. ..

4.20 лв.

Натурален многоцветен грунд AquaEL 3-5мм 2кг / 10кг

Натуралният многоцветен грунд 1,4-2 мм. от AquaEL е подходящ за всякакви видове аквариуми. Продуктът е изработен от естествени материали, които н..

4.20 лв.

Кварцов пясък AquaEL Quartz sand 0.4-1.2 мм. 2кг

Продуктът представлява кварцов пясък на производителя AquaEL. Подходящ е за всички видове сладководни аквариуми. Преди употреба изплакнете добре. Т..

4.20 лв.

Натурален многоцветен грунд AquaEL 5-10мм 2кг / 10кг

Натуралният многоцветен грунд AquaEL 5-10 мм. е подходящ за всякакви видове аквариуми. Продуктът е изработен от естествени материали, които ..

4.20 лв.

Субстрат AquaEL Aqua Grunt 1.25кг

Субстратът AquaEL Aqua Grunt 1,25 кг. e специално създаден за растителни аквариуми. Той съдържа минерали и желязо. Много е лек и има пореста стру..

13.90 лв.

Грунд AquaEL Dolomite 2-4мм 2кг / 10кг

Грундът Dolomite 2-4 мм. от AquaEL e субстрат, който е специално създаден за аквариумни обитатели, които живеят в твърда и алкална вода. Преди употреб..

4.20 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz black 1KG

Продуктът представлява натурален субстрат. Той гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характерист..

6.90 лв.

Грунд AquaEL QUARTZ GRAVEL 1.6 - 4 мм 2/10 кг.

Продуктът представлява кварцов чакъл, който е произведен от най-висококачествени суровини и няма вредно въздействие върху водната среда. Той е естеств..

4.20 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz WHITE 1KG

Продуктът представлява кварцов чакъл, който е покрит с цветен и модерен материал. Благодарение на използваните висококачествени суровини той няма вред..

6.80 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz TURQUOISE 1KG

Натуралният субстрат на производителя AquaEL гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристик..

6.90 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz YELLOW 1KG

Натуралният субстрат на производителя AquaEL гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристик..

6.90 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz Green 1KG

Натуралният субстрат гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : Подходящ з..

6.90 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz PURPLE 1KG

Това е натурален субстрат, който гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : ..

6.90 лв.

Субстрат AquaEL ADVANCED SOIL PLANT

Този продукт представлява професионален субстрат за растителни и сладководни аквариуми. Заоблената му и гранулирана структура е подходяща за отглеждан..

33.40 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz Fuchsia 1KG

Артикулът е натурален субстрат, който гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : ..

6.90 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz blue 1KG

Артикулът представлява натурален субстрат. Той гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характерист..

6.90 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz LILA-PINK 1KG

Този натурален субстрат гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристики : Подходя..

6.90 лв.

Aqua Decoris Coloured quartz RED 1KG

Натуралният субстрат на производителя AquaEL гарантира декоративния вид на аквариума и не влияе върху параметрите на водата. Технически характеристик..

6.90 лв.

Субстрат AquaEL ADVANCED SOIL ORIGINAL

Продуктът представлява професионален субстрат за растителни и сладководни аквариуми. Заоблената му и гранулирана структура е подходяща за отглеждането..

42.20 лв.

Субстрат за скариди AquaEL ADVANCES 1-4мм 3л

Субстратът за скариди ADVANCES от AquaEL е грунд, който спомага за стабилизирането на параметрите на водата и ги поддържа оптимални. Той спомага за би..

48.90 лв.