Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Hikari

Показване:
Подреждане:

Hikari Fancy Guppy

Висококачествените гранули на тази храна бързо омекват във водата, без да се разпадат. Уникалните ѝ вкусови качествa ще задоволят и най-капризните риб..

7.60 лв.

Hikari Algae Wafers

Формата на диска при Algae Wafers е разработена за устата на плеко (Plecostomus). Тя е номер едно в продажбите на храна за тази риба в световен м..

4.50 лв.

Hikari Betta Bio-Gold

Hikari Betta Bio-gold е основна храна за бети. Тя е специално разработена, в зависимост от хранителните навици и изисквания на тези риби. Плуващите пе..

4.00 лв.

Hikari Tropical Micro Pellets

Уникалната формула на тази храна позволява на гранулите да омекват от водата, без да се разпадат и да я замърсяват. Селектираният растителен и животин..

7.10 лв.

Hikari Sinking Wafers

Уникалните дребни и меки дискчета са подходящи за всички дънни риби с малки усти, улеснявайки храненето им. Невероятният вкус и висока хранителна стой..

5.30 лв.

Hikari First Bites

Продуктът съдържа висококачествени нутриенти. Той има свежи съставки, специално подбрани рибни меса с богато наличие на протеин и аминокиселини. Hikar..

4.20 лв.

Hikari Micro Wafers

Храната е изключително подходяща за общ аквариум. Гранулите ѝ плуват по повърхността и бавно потъват, осигурявайки храна на рибите от всички слоеве. Т..

5.20 лв.

Hikari Mini Algae Wafers

Hikari Mini Aglae е първокласна храна, под формата на таблетки, която е предназначена да осигури най-доброто хранене на тревопасните сладководни и мор..

5.30 лв.

Hikari Goldfish Staple

В природата златните рибки се хранят основно с растителна храна. Hikari® Goldfish Staple™ е специално разработена, за да удовлетвори хранителните жела..

3.30 лв.

Hikari Cichlid Gold M

Продуктът съдържа каротин, благодарение на който се засилва естествената окраска на рибите. Той притежава висококачествен, натурален протеин, който е ..

5.00 лв.

Hikari Cichlid Excel S

Тази храна е перфектната комбинация от натурални съставки за нуждите на повечето растителноядни риби. Тя има вкус, в който дори и най-претенциозните о..

6.50 лв.

Hikari Cichlid Excel Sinking S

Тази храна е перфектната комбинация от натурални съставки за нуждите на повечето растителноядни риби. Тя има вкус, в който дори и най-претенциозните р..

10.20 лв.

Hikari Carnivore Pellets

Това е специално разработена храна за дънни хищни риби. Тя съдържа всички важни хранителни елементи, като живата, но без опасността от паразити. Разра..

17.50 лв.

Hikari Cichlid Gold Sinking M

Тази храна съдържа каротин, благодарение на който се засилва естествената окраска на рибите. Тя притежава висококачествен, натурален протеин в лесна з..

7.50 лв.

Hikari Cichlid Staple M

Уникалната формула на тази храна предоставя на рибите натурални, лесно усвоими и висококачествени хранителни вещества. Тя е специално разработена да о..

3.90 лв.

Hikari Vibra Bites

Hikari Vibra Bites е идеална за тропически риби, които предпочитат жива храна, като дискусите. Хранете от два до три пъти на ден и с количество, което..

7.10 лв.

Hikari Goldfish Wheat Germ

Hikari® Goldfish Wheat-Germ е отличен избор на храна за всички златни рибки, подрастващи кои или други езерни риби, обитаващи студени води. Тя съдържа..

5.70 лв.

Hikari Cichlid Gold Sinking S

Тази храна съдържа каротин, благодарение на който се засилва естествената окраска на рибите. Тя притежава висококачествен, натурален протеин в лесна з..

7.50 лв.

Hikari Goldfish Gold

Тази храна съдържа изсушена мая и натурални каротиноиди, които спомагат за развитието на естествената окраска на рибите. Астаксантинът засилва още пов..

8.00 лв.

Hikari Discus Bio Gold 80гр.

Този продукт съдържа натурални съставки, като крил и копринен червей, които предизвикват апетита и на най-злоядите риби. Използван е каротин, синтезир..

21.90 лв.

Hikari Cichlid Gold S

Продуктът съдържа каротин, благодарение на който се засилва естествената окраска на рибите. Притежава висококачествен, натурален протеин в лесна за ус..

5.00 лв.

Hikari Food Stix 57gr

Това е оптимално балансиран микс, стимулиращ достигането на максимални размери на рибите. Разработен е след множество проучвания, относно зрението, об..

11.60 лв.

Hikari Oranda Gold 100 gr

Продуктът осигурява чудесен растеж и перфектно развитие на тялото. Той съдържа всички необходими хранителни вещества за правилното развитие на хибриди..

10.00 лв.

Hikari Shrimp Cuisine

Продуктът съдържа растителни съставки, особено морска трева и спирулина. Внимателно подбраните нутриенти с добавени витамини, минерали и други микро е..

7.90 лв.