Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

JBL

Показване:
Подреждане:

JBL FIXOL-лепило за фон на акварим

С Fixol залепването на декоративно фолио е наистина ефективно. Лепилото може да бъде отстранено по всяко време БЕЗ СЛЕДИ. Включва специална шпатула..

12.90лв.

JBL Holiday 43 g

JBL Holiday Aquarium Fish Food е разработен да осигури адекватна храна за вашите аквариумни рибки, когато сте в почивка далеч от дома. Той съдържа вси..

4.40лв.

JBL LimCollect - капан за охлюви

JBL LimCollect е универсално средство за борба с охлювите в аквариум и/или езеро. Благодарение на JBL LimCollect вече не е нужно да използвате хими..

17.80лв.

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми, както и чешмяна и езерна..

19.90лв.
JBL Proflora CO2 vario Изчерпан

JBL Proflora CO2 vario

 JBL Proflora CO2 vario  JBL Proflora CO2 vario..

46.00лв.

JBL Weekend 26gr

Блокът се разтваря само, когато рибките се хранят. JBL Weekend Fish Food е разработен да осигури адекватна храна за вашите аквариумни рибки, когато н..

4.60лв.
Външен Филтър JBL CristalProfi e1502 greenline Изчерпан

Външен Филтър JBL CristalProfi e1502 greenline

 JBL CristalProfi e1502 greenline  - е висококачествен външен филтър, подходящ за всички видове аквариуми. JBL CristalProfi e1501 greenline е изключит..

399.00лв.
Външен Филтър JBL CristalProfi e702 greenline Изчерпан

Външен Филтър JBL CristalProfi e702 greenline

 JBL CristalProfi e702 greenline - е висококачествен външен филтър, подходящ за всички видове аквариуми. JBL CristalProfi e702 greenline е изключителн..

229.00лв.
Външен Филтър JBL CristalProfi e902 greenline Изчерпан

Външен Филтър JBL CristalProfi e902 greenline

JBL CristalProfi e902 greenline - е висококачествен външен филтър, подходящ за всички видове аквариуми. JBL CristalProfi e902 greenline е изключително..

269.00лв.

JBL Aqua Basic

AquaBasic е универсална подложка за стартиране на растителни аквариуми. Съдържа минерали, микроелементи и желязо. Продуктът не се смесва с грунда. Акт..

19.90лв.
JBL Aqua Ex Set Nano Изчерпан

JBL Aqua Ex Set Nano

JBL AquaEx е уникален сифон. Квадратната му форма позволява почистването на ъглите. Фината решетка предпазва скаридите и малките риби от случайно засм..

22.30лв.

JBL Aqua in-out Extension set

Удължение за сифона на JBL Aqua in-out. Комплекта включва маркуч с дължина 8м маркуч и адаптор. Ø:12/16 mm..

68.00лв.

JBL Catappa XL

~~Натурален продукт с високо съдържание на танин (танинова киселина) Подобно на мангровите корени и торф, те освобождават големи количества дъбилни к..

17.50лв.
JBL Clean A Изчерпан

JBL Clean A

   JBL Clean A е препарат за почистване на стъклата на аквариума отвън. Продуктът не е опасен за рибите и растенията. Успешно премахва варовика...

8.90лв.

JBL Cleany (четки)

   JBL Cleany са четки за почистване на маркучи. Изработени са от неръждаема стомана и полиетилен. Подходящи са за почистване на маркучи с диаметър 9м..

13.90лв.

JBL CO2 Counter

   JBL CO2 Counter е брояч на балончета. Изключително лесен за употреба. Монтира се извън аквариума. Вграден възвратен клапан. Комплектът съдържа ваку..

22.30лв.
JBL CO2 магнит-вентил Изчерпан

JBL Co2 регулатор на налягането

Aquarium CO2 Regulator е с два размера електромагнитни клапана Качественото му проектиране и изработка предоставя голямото качество при контрола. Ра..

299.00лв.

JBL CO2 Шлаух 3м

JBL CO2 Шлаух - 3 метра дължина...

11.30лв.
JBL Coco Cava Изчерпан

JBL Coco Cava

Декорация подходяща за всеки аквариум и терариум. Изработена от кокосови орехи – 100% натурална. Идеално място за укритие или сън на вашите любимци...

5.80лв.
JBL CristalProfi e401 greenline външен филтър Изчерпан

JBL CristalProfi e401 greenline външен филтър

Външният филтър JBL CristalProfi e401 greenline е подходящ за аквариуми от 40 до 120л. Растителните и хранителни остатъци и метаболитни вещества водят..

179.00лв.

JBL Desinfekt 50гр

   JBL Desinfekt е силен дезинфектант срещу бактерии, гъбички и вируси. Направеният от продукта разтвор може да се използва за дезинфекция на аквариум..

16.70лв.
JBL FilterBag Fine Изчерпан

JBL FilterBag Fine

   JBL FilterBag Fine е фина мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за ситни филтърни материали, като активен въглен. Филтърната мрежа ви п..

8.50лв.

JBL FilterBag Wide

   JBL FilterBag Wide е едра мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за едри филтърни материали, като керамика. Филтърната мрежа ви позволяв..

5.80лв.