Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

JBL

Показване:
Подреждане:

JBL Aqua Basic

AquaBasic е универсална подложка за стартиране на растителни аквариуми. Съдържа минерали, микроелементи и желязо. Продуктът не се смесва с грунда. Той..

19.90лв.

JBL Aqua Ex Set Nano

JBL AquaEx е уникален сифон. Квадратната му форма позволява почистването на ъглите. Фината решетка предпазва скаридите и малките риби от случайно засм..

22.30лв.

JBL Aqua in-out Extension set

Продуктът представлява удължение за сифона на JBL Aqua in-out. Комплектът включва маркуч с дължина 8 м. и диаметър Ø:12/16 мм., както и ад..

68.00лв.

JBL Catappa XL

Това е натурален продукт с високо съдържание на танин (танинова киселина). Подобно на мангровите корени и торф, те освобождават големи количества дъби..

17.50лв.

JBL Cleany (четки)

JBL Cleany са четки за почистване на маркучи. Изработени са от неръждаема стомана и полиетилен и са подходящи за почистване на маркучи с диаметър 9 мм..

13.90лв.

JBL CO2 Counter

JBL CO2 Counter е брояч на балончета, който е изключително лесен за употреба. Монтира се извън аквариума и има вграден възвратен клапан. Комплектът съ..

22.30лв.

JBL Co2 регулатор на налягането

Aquarium CO2 Regulator е с два размера електромагнитни клапани. Проектирането и изработката му предоставя голямо качество при конт..

299.00лв.

JBL CO2 Шлаух 3м

Продуктът представлява шлаух JBL CO2, който е с дължина 3 метра. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

11.30лв.

JBL Coco Cava

Тази декорация е подходяща за всеки аквариум и терариум. Изработена е от кокосови орехи – 100% натурална. Идеално място е за укритие или сън на ..

5.80лв.

JBL Desinfekt 50гр

   JBL Desinfekt е силен дезинфектант срещу бактерии, гъбички и вируси. Направеният от продукта разтвор може да се използва за дезинфекция на аквариум..

16.70лв.

JBL FilterBag Fine

JBL FilterBag Fine е фина мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за ситни филтърни материали, като активен въглен. Тя ви позволява лесно и ..

8.50лв.

JBL FIXOL-лепило за фон на акварим

С Fixol залепването на декоративно фолио е наистина ефективно. Лепилото може да бъде отстранено по всяко време без следи. Комплектът включва специална..

12.90лв.

JBL Food Clip

JBL Food Clip е идеална за храна (алги, листа, катапа). Има подвижна основа, която се завърта във всички посоки. Тя задържа храната, без да ѝ позволяв..

7.80лв.

JBL Haru 80ml black

Продуктът залепва всичко (освен полипропилен и полиетилен). Предназначен е за директна употреба в аквариума, без да се налага той да се изпразва. Лесн..

27.00лв.

JBL Holiday 43 g

JBL Holiday Aquarium Fish Food е разработен да осигури нужната храна за вашите аквариумни рибки, когато сте в почивка. Той съдържа всички необход..

4.40лв.

JBL LimCollect - капан за охлюви

JBL LimCollect е универсално средство за борба с охлювите в аквариум или езеро. Благодарение на него вече не е нужно да използвате химикали в борбата ..

17.80лв.

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми. Прилага се и за чешмяна ..

19.90лв.

JBL ProFlora bio 160

JBL ProFlora 160 идва в комплект с CO2 дифузер (JBL ProFlora Taifun P) и служи за оптимално разтваряне на въглеродния диоксид във водата. С негова пом..

99.00лв.

JBL ProFlora bio 80

JBL ProFlora 80 идва в комплект с CO2 дифузер (JBL ProFlora Taifun P) и служи за оптимално разтваряне на въглеродния диоксид във водата. С негова помо..

59.00лв.

JBL ProFlora bioRefill

Биокомпонент A и B за CO2 системи JBL ProFlora bio 80 и 160. Продуктът е подходящ за аквариуми от 30 до 80 литра за около 40 дни. Начин на употреба : ..

16.90лв.

JBL ProScan

Тестът съдържа 24 тест лентички за определяне на общата (GH), карбонатната твърдост (KH), киселинното съдържание (PH), нитрити (NO2), нитрати (NO3), х..

32.50лв.

JBL ProScape Volcano Powder 250g

Продуктът представлява вулканичен прах, който е богат на микроелементи и минерали. Идеален е като добавка към дънния субстрат, служейки за пълно подхр..

29.00лв.

JBL Top Clean II

TopClean II е скимер за почистване на водната повърхност. Той е лесен за употреба и автоматично премахва помътняването и замърсяването по повърхността..

44.00лв.

JBL Автоматична хранилка (бяла)

Отличителните черти на тази автоматична хранилка на производителя JBL са : - атрактивен дизайн и цвят - обем : 125 мл. Той може да се увеличи до 375..

89.00лв.