Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

JBL

Показване:
Подреждане:

Субстрат JBL Manado 0.5-2мм

JBL Manado е гранулат от изпечена глина. Това е грунд, който подобрява качеството на водата, чрез своята екстремна порьозност, и видимо подобрява раст..

12.90 лв.

JBL ProScan

Тестът съдържа 24 тест лентички за определяне на общата (GH), карбонатната твърдост (KH), киселинното съдържание (PH), нитрити (NO2), нитрати (NO3), х..

32.50 лв.

JBL тест 7 в 1

Продуктът представлява тестови ленти за измерване на седем важни водни стойности за една минута. Той определя общите насоки при тестване на аквариум, ..

28.80 лв.

JBL Глинени Топчета

Продуктът представлява бавноосвобождаващ се тор за кореново подхранване. Той съдържа желязо и други минерали в лесноусвоима за растенията форма. Не вк..

12.80 лв.

JBL Cleany (четки)

JBL Cleany са четки за почистване на маркучи. Изработени са от неръждаема стомана и полиетилен и са подходящи за почистване на маркучи с диаметър 9 мм..

13.90 лв.

JBL Weekend 26gr

Кубчетата се разтварят постепенно, когато рибките се хранят, без да замърсяват водата. Едно от тях автоматично доставя храна за 10-15 средни по размер..

4.60 лв.

Тест ленти за JBL Proscan

Продуктът е тестов пакет за презареждане с тестови ленти за JBL Proscan. Той осъществява анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Лесно и безопас..

28.80 лв.

JBL Гъбка

Артикулът представлява гъба за почистване на аквариуми старателно и без остатъци на производителя JBL. Технически характеристики : Подходящ..

4.40 лв.

JBL Catappa XL

Това е натурален продукт с високо съдържание на танин (танинова киселина). Подобно на мангровите корени и торф, те освобождават големи количества дъби..

17.50 лв.

JBL LimCollect - капан за охлюви

JBL LimCollect е универсално средство за борба с охлювите в аквариум или езеро. Благодарение на него вече не е нужно да използвате химикали в борбата ..

17.80 лв.

JBL ProFlora bioRefill

Биокомпонент A и B за CO2 системи JBL ProFlora bio 80 и 160. Продуктът е подходящ за аквариуми от 30 до 80 литра за около 40 дни. Начин на употреба : ..

16.90 лв.

JBL Aqua Basic

AquaBasic е универсална подложка за стартиране на растителни аквариуми. Съдържа минерали, микроелементи и желязо. Продуктът не се смесва с грунда. Той..

19.90 лв.

JBL Coco Cava

Тази декорация е подходяща за всеки аквариум и терариум. Изработена е от кокосови орехи – 100% натурална. Идеално място е за укритие или сън на ..

5.80 лв.

JBL FilterBag Wide

JBL FilterBag Wide е едра мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за едри филтърни материали, като керамика. Тя ви позволява лесно и удобно ..

5.80 лв.

Мрежа JBL FilterBag 2бр.

Това е контейнерна торба за 0,5-1,5 литров филтърен материал. Съставена е от водоустойчив найлонов материал - няма изпускане на вещества във водата. П..

8.50 лв.

JBL Haru 80ml black

Продуктът залепва всичко (освен полипропилен и полиетилен). Предназначен е за директна употреба в аквариума, без да се налага той да се изпразва. Лесн..

27.00 лв.

JBL Holiday Red

Всяка опаковка съдържа три блокчета за златни рибки. Едно от тях е достатъчно за 1-3 златни рибки за 4-6 дни. То не се разпада, ако рибите не ядат. Съ..

4.20 лв.

JBL PROCLEAN AQUA

В аквариуми и терариуми обикновено трябва да се справите с два вида замърсявания: остатъци от вар (белезникави отлагания над повърхността на водата и ..

8.90 лв.

JBL Ръкавица

С JBL ръкавицата може да почиствате декорациите в аквариума още по-прецизно и удобно благодарение на собствените си ръце. Технически характеристики..

16.50 лв.

Лепило JBL Pro Haru Rapid

Моделът е лепило за растения, корали и малки декорации. Може да се използва за фиксиране на мъхове, растения и коралови парчета. Втвърдява се моментал..

31.90 лв.

Външен Филтър JBL CristalProfi e902 greenline

Моделът представлява външен филтър за чиста и здравословна аквариумна вода със затворена система за циркулация. Напълно оборудван е и готов за използв..

269.00 лв.

Прозрачен силикон JBL Aquasil

Това е прозрачен силикон за поправка и залепване на аквариуми. Изключително здрав и устойчив е и може да се използва при създаване на каменни конструк..

16.90 лв.

JBL ProFlora bio 80

JBL ProFlora 80 идва в комплект с CO2 дифузер (JBL ProFlora Taifun P) и служи за оптимално разтваряне на въглеродния диоксид във водата. С негова помо..

59.00 лв.

JBL ProAqua O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми. Прилага се и за чешмяна ..

32.80 лв.