Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

JBL

Показване:
Подреждане:

Субстрат JBL Manado 0.5-2мм

JBL Manado е гранулат от изпечена глина. Това е грунд, който подобрява качеството на водата, чрез своята екстремна порьозност, и видимо подобрява раст..

12.90 лв.

JBL тест 7 в 1

Продуктът представлява тест ленти за тестване на седем важни стойности на водата за една минута. Лесен е за използване: поставете тест лентата във вод..

28.80 лв.

JBL FIXOL-лепило за фон на акварим

С Fixol залепването на декоративно фолио е наистина ефективно. Лепилото може да бъде отстранено по всяко време без следи. Комплектът включва специална..

13.80 лв.

JBL ProScan

JBL Proscan осигурява анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Извършва лесно и безопасно наблюдение на стойностите в сладководни аквариуми. Опре..

38.00 лв.

JBL Глинени Топчета

Продуктът представлява бавноосвобождаващ се тор за кореново подхранване. Той съдържа желязо и други минерали в лесноусвоима за растенията форма. Не вк..

13.90 лв.

JBL Cleany (четки)

JBL Cleany са четки за почистване на маркучи. Изработени са от неръждаема стомана и полиетилен и са подходящи за почистване на маркучи с диаметър 9 мм..

14.60 лв.

JBL Weekend 26gr

Кубчетата се разтварят постепенно, когато рибките се хранят, без да замърсяват водата. Едно от тях автоматично доставя храна за 10-15 средни по размер..

4.80 лв.

JBL Родилка NBox

Този продукт на производителя JBL има следните характеристики : - обем : два литра - оптимална циркулация на вода - вакууми за фиксация - размери : 17..

11.90 лв.

Тест ленти за JBL Proscan

Правилните стойности на водата зависят от рибния запас и растенията в аквариума. Дори ако водата изглежда бистра, тя може да бъде замърсена. При лоши ..

29.90 лв.

JBL LimCollect - капан за охлюви

JBL LimCollect е универсално средство за борба с охлювите в аквариум или езеро. Благодарение на него вече не е нужно да използвате химикали в борбата ..

24.50 лв.

JBL Гъбка

Артикулът представлява гъба за почистване на аквариуми старателно и без остатъци на производителя JBL. Технически характеристики : Подходящ..

4.80 лв.

JBL Catappa XL

Това е натурален продукт с високо съдържание на танин (танинова киселина). Подобно на мангровите корени и торф, те освобождават големи количества дъби..

19.70 лв.

JBL Aqua Basic

AquaBasic е универсална подложка за стартиране на растителни аквариуми. Съдържа минерали, микроелементи и желязо. Продуктът не се смесва с грунда. Той..

19.90 лв.

JBL Автоматична хранилка (черна)

Автоматичната хранилка на производителя JBL има следните отличителни черти : - атрактивен дизайн и цвят - обем : 125 мл. Той може да се увеличи до 375..

109.00 лв.

JBL Coco Cava

Тази декорация е подходяща за всеки аквариум и терариум. Изработена е от кокосови орехи – 100% натурална. Идеално място е за укритие или сън на ..

6.30 лв.

JBL PROCLEAN AQUA

В аквариуми и терариуми обикновено трябва да се справите с два вида замърсявания: остатъци от вар (белезникави отлагания над повърхността на водата и ..

10.00 лв.

JBL FilterBag Wide

JBL FilterBag Wide е едра мрежа за филтърна медия. Изключително подходяща е за едри филтърни материали, като керамика. Тя ви позволява лесно и удобно ..

6.40 лв.

Мрежа JBL FilterBag 2бр.

Това е контейнерна торба за 0,5-1,5 литров филтърен материал. Съставена е от водоустойчив найлонов материал - няма изпускане на вещества във водата. П..

9.90 лв.

Прозрачен силикон JBL Aquasil

Това е прозрачен силикон за поправка и залепване на аквариуми. Изключително здрав и устойчив е и може да се използва при създаване на каменни конструк..

16.90 лв.

JBL Автоматична хранилка (бяла)

Отличителните черти на тази автоматична хранилка на производителя JBL са : - атрактивен дизайн и цвят - обем : 125 мл. Той може да се увеличи до 375 м..

109.00 лв.

JBL ProFlora bio 80

JBL ProFlora 80 идва в комплект с CO2 дифузер (JBL ProFlora Taifun P) и служи за оптимално разтваряне на въглеродния диоксид във водата. С негова помо..

75.80 лв.

Външен Филтър JBL CristalProfi e902 greenline

Моделът представлява външен филтър за чиста и здравословна аквариумна вода със затворена система за циркулация. Напълно оборудван е и готов за използв..

320.00 лв.

JBL Ръкавица

С JBL ръкавицата може да почиствате декорациите в аквариума още по-прецизно и удобно благодарение на собствените си ръце. Технически характеристики..

19.90 лв.

JBL ProAqua O2 тест

Правилните стойности на водата зависят от рибния запас и растенията в аквариума/езерото. Дори ако водата изглежда бистра, тя може да бъде замърсена. П..

29.90 лв.