Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

JBL

Показване:
Подреждане:

JBL FIXOL-лепило за фон на акварим

С Fixol залепването на декоративно фолио е наистина ефективно. Лепилото може да бъде отстранено по всяко време БЕЗ СЛЕДИ. Включва специална шпатула..

12.90лв.

JBL Holiday 43 g

JBL Holiday Aquarium Fish Food е разработен да осигури адекватна храна за вашите аквариумни рибки, когато сте в почивка далеч от дома. Той съдържа вси..

4.40лв.

JBL LimCollect - капан за охлюви

JBL LimCollect е универсално средство за борба с охлювите в аквариум и/или езеро. Благодарение на JBL LimCollect вече не е нужно да използвате хими..

17.80лв.

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми, както и чешмяна и езерна..

19.90лв.

JBL Proflora CO2 vario

 JBL Proflora CO2 vario  JBL Proflora CO2 vario..

46.00лв.

JBL Weekend 26gr

Блокът се разтваря само, когато рибките се хранят. JBL Weekend Fish Food е разработен да осигури адекватна храна за вашите аквариумни рибки, когато н..

4.60лв.

Външен Филтър JBL CristalProfi e1502 greenline

 JBL CristalProfi e1502 greenline  - е висококачествен външен филтър, подходящ за всички видове аквариуми. JBL CristalProfi e1501 greenline е изключит..

399.00лв.

Външен Филтър JBL CristalProfi e702 greenline

 JBL CristalProfi e702 greenline - е висококачествен външен филтър, подходящ за всички видове аквариуми. JBL CristalProfi e702 greenline е изключителн..

229.00лв.

Външен Филтър JBL CristalProfi e902 greenline

JBL CristalProfi e902 greenline - е висококачествен външен филтър, подходящ за всички видове аквариуми. JBL CristalProfi e902 greenline е изключително..

269.00лв.

JBL Aqua Basic

AquaBasic е универсална подложка за стартиране на растителни аквариуми. Съдържа минерали, микроелементи и желязо. Продуктът не се смесва с грунда. Акт..

19.90лв.

JBL Aqua Ex Set Nano

JBL AquaEx е уникален сифон. Квадратната му форма позволява почистването на ъглите. Фината решетка предпазва скаридите и малките риби от случайно засм..

22.30лв.

JBL Aqua in-out Extension set

Удължение за сифона на JBL Aqua in-out. Комплекта включва маркуч с дължина 8м маркуч и адаптор. Ø:12/16 mm..

68.00лв.

JBL Catappa XL

~~Натурален продукт с високо съдържание на танин (танинова киселина) Подобно на мангровите корени и торф, те освобождават големи количества дъбилни к..

17.50лв.

JBL Clean A

   JBL Clean A е препарат за почистване на стъклата на аквариума отвън. Продуктът не е опасен за рибите и растенията. Успешно премахва варовика...

8.90лв.

JBL Cleany (четки)

   JBL Cleany са четки за почистване на маркучи. Изработени са от неръждаема стомана и полиетилен. Подходящи са за почистване на маркучи с диаметър 9м..

13.90лв.