Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Камъчета за въздух

Камъчета за въздух
Показване:
Подреждане по:

Hailea Камъче за въздух цилиндър

Този артикул е камъче за въздух цилиндър (въздушна завеса за аквариум) на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ..

0.50 лв.

Hailea Въздушна завеса 10 см

Продуктът е камъче за въздух 10 см. за създаване на въздушна завеса за аквариум на производителя Hailea. Технически характеристики : ..

1.00 лв.

Hailea Камъче за въздух цилиндър

Този продукт представлява камъче за въздух цилиндър (въздушна завеса за аквариум) на производителя Hailea. Технически характеристики : ..

1.00 лв.

Hailea Въздушна завеса 15 см

Моделът представлява камъче за въздух 15 см. ( въздушна завеса за аквариум) на производителя Hailea. Технически характеристики : Под..

1.30 лв.

Hailea Въздушна завеса 20 см

Артикулът е камъче за въздух 20 см. (въздушна завеса за аквариум) на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за :..

1.70 лв.

Камъчета за въздух с пластмасова основа 30 см

Артикулът представлява въздушна завеса с пластмасова основа 30 см. на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за ..

4.00 лв.

Hailea Въздушна завеса 30 см

Моделът представлява камъче за въздух 30 см. (въздушна завеса за аквариум) на производителя Hailea. Технически характеристики : Подх..

2.50 лв.

Камъчета за въздух с пластмасова основа 40 см

Този продукт е въздушна завеса с пластмасова основа 40 см. на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сл..

5.20 лв.

Камъче за въздух кръг

Артикулът е камъче за въздух кръг на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни а..

4.40 лв.

Камъче за въздух цилиндър Marina 2бр

Продуктът представлява камъче за въздух на производителя HAGEN, което е изработено от висококачествени и износоустойчиви материали. То осигурява фино ..

1.70 лв.

Камъче за въздух цилиндър Marina

Продуктът представлява камъче за въздух, което е изработено от висококачествени и износоустойчиви материали. То осигурява фино разбиване на въздуха. ..

1.00 лв.

Камъче за въздух сфера AquaEL 3см

Фината пореста структура на този продукт позволява оптимално разбиване на въздуха. Изработен е от износоустойчив материал и може да бъде използван, ка..

1.70 лв.

Камъче за въздух с пластмасова основа 55 см

Артикулът представлява въздушна завеса с пластмасова основа 55 см. на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за ..

7.10 лв.

Камъче за въздух сфера AquaEL 2см

Фината пореста структура на този продукт позволява оптимално разбиване на въздуха. Изработен е от износоустойчив материал и може да бъде използван, ка..

1.40 лв.

Eheim Дифузер

Този продукт представлява дифузер на производителя Eheim. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен и соленоводен ак..

10.80 лв.

Камъче за въздух куб Marina

Това камъче за въздух е изработено от висококачествени и износоустойчиви материали. То осигурява фино разбиване на въздуха. Технически характеристи..

1.30 лв.

Камъчета за въздух Marina Myst съвместими с Extendable 3бр

Продуктът е бяло камъче за въздух, което е изработено от висококачествени и износоустойчиви материали. То сигурява изключително фино разбиване на възд..

3.20 лв.

Камъче за въздух цилиндър AquaEL S

Фината пореста структура на този продукт позволява оптимално разбиване на въздуха. Изработен е от износоустойчив материал и може да бъде използван, ка..

1.40 лв.

Камъчета за въздух с пластмасова основа 20 см

Продуктът е въздушна завеса с пластмасова основа 20 см. на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладк..

2.70 лв.

Камъчета за въздух с пластмасова основа 25 см

Този модел представлява въздушна завеса с пластмасова основа 25 см. на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за..

3.30 лв.

Камъче за въздух с пластмасова основа 95 см

Артикулът представлява въздушна завеса с пластмасова основа 95 см. на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за ..

12.20 лв.

Камъче за въздух с пластмасова основа 75 см

Моделът е въздушна завеса с пластмасова основа 75 см. на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладков..

9.60 лв.

Камъче за въздух трапец Marina 15см

Това камъче за въздух на производителя HAGEN е изработено от висококачествени и износоустойчиви материали. То сигурява фино разбиване на въздуха. Т..

2.60 лв.

Камъче за въздух трапец Marina 30см

Продуктът е камъче за въздух, което е изработено от висококачествени и износоустойчиви материали. То осигурява фино разбиване на въздуха. Техническ..

5.40 лв.